VIP net
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VIP net

13.02.2015 | 21:59
Kradu, varaju, lažu. Ali svejedno se čeka red kod njih. Pa koliko smo mi glupi?
14.02.2015 | 07:22
Da, da. To se desava samo u Hrvatskoj. U ostatku svijeta tece med i mlijeko.
Tko je uopce govorio o kradji? Niti ne kradu, niti ne varaju, niti ne lazu. Ljudi indolentmo potpisuju svaki papir, bez citanja, koji im cicata manekenjaca iza pulta pogurne. Tekom, banke, konzum, poljoopskrba, hzzo, sve je isto.
Zato mi je lijepo ovdje citati iskustva ljudi i nausiti nesto novo na tudjim greskama (je li greška ili griješka?).
14.02.2015 | 07:26
Ovisi koji pravopis koristiš.
14.02.2015 | 07:40
tino1 kaže:
Kradu, varaju, lažu. Ali svejedno se čeka red kod njih. Pa koliko smo mi glupi?

Tino1, imaš pravo da su redovi. Ja sam u zadnjih godinu dana bio svega 2 ili 3 puta u centru operatera. Zadnji puta pred Božić dok sam išao DETALJNO provjeriti njihove uvjete za VIPNet tarifu Mobilni internet.
Čekao sam poprilično dugo i slušao razloge zašto su drugi došli, i uglavnom bi ih podijelio u 2 skupine;
1) ona polovica, koji su došli reklamirati nešto (račun, mobitel riknuo...)
2) ostali, koji dođu sa zahtjevom "Želim taj i taj mobitel po svaku cijenu, nije važno koju tarifu ćete mi uvaliti"

Tako je bilo i u T-com i u VIP centru, a vjerujem da je i u Tele2 isto.

Naravno da djelatnik nije znao odgovor niti na jedno od mojih pitanja. Znao je samo ono što sam mogao pročitati i na njihovom webu, tako da nisam htio riskirati s potpisivanjem novog ugovora.

Kao što i ti kažeš "koliko smo glupi", dodao bih još i da smo si sami krivi!
14.02.2015 | 08:34
Slažem se sa svim šta si napisao. Mi smo glupi jer im padamo na marketing. Ali mislim da će to biti, na duge staze, mač s dvije oštrice. Jer i sam kažeš da su dvije skupine. Kad dođe vrijeme da se povećava skupina onih koji reklamiraju onda će se morati prilagođavati.
Ne uči se na prvoj grešci, ni ja nisam naučio na prvoj, vidiš da sam mislio produžiti ugovor nebi li dobio IP. Ali sad je gotovo, nema nikad više ugovora! samo još čekam da mi isteče onaj u t-comu i nema više. Ako mi treba IP kupim ga i gotovo.
Ali da budemo iskreni, ima ljudi koji se nikad neće naučiti, to će im vjeruj mi biti premalo za plaćanje tolike infrastrukture.
Primjer:
Nakon šta su telekomunikacijske tvrtke počele sa ovim i onim tarifnim sistemima, pao je drastično promet malim dilerima mobitela. Sad se opet povećava. U robnoj kući "Korzo" u Rijeci ima jedan mali diler i njegov promet vidno raste. Zato šta ima uvjek dobar savjet, nije kompliciran i jeftin je. To je znak da su ljudi shvatili da ta nezasitna (Oprostite na vulgarnom izrazu) ne daju bezplatno.
Dobar znak je da je Vodafon ovu godinu imao gubitak od 185 miliona ojra. To je možda i razlog zbog kojega će oni sad izgledati malo bolji od T coma. To je temporalno, samo dok ne dođu u dibit, i onda opet ista stega: oderi ga od (Opristite na vulgarnom izrazu) i otimanje djeci sendvića na ulici.
Deviza:
1. Što manje ovisnosti od njih!
2. Komunikacija samo koliko je nužno.
3. Tuži ih sa svako krivo gledanje.
4. Zaspi ih mailovima (to košta resurse)
5. Oderi ih na FB.
6. Zivkaj hotline i drži ga na vezi (košta resurse).

Jer biti nezadovoljan nije dovoljno! Revolucija!
14.02.2015 | 08:55
Radim u Gradu Zagrebu i nemam sluzbeni telefon, ne zato jer mi ga nisu nudili, vec je ga ne zelim. Meni treba tarifa u kojoj mogu komotno pricati i surfati. Produzujem ugovor. Sad sam uzeo kod T-Coma neku XL. 190kn i iP6. Ispao me 3.758kn. Dio na rate dio za kes. Inace ide 100kn mjesecno, ali je tarifa jedtinija 35kn, pa ispada 65kn mjesecno.
14.02.2015 | 09:17
zabac kaže:
Radim u Gradu Zagrebu i nemam sluzbeni telefon, ne zato jer mi ga nisu nudili, vec je ga ne zelim. Meni treba tarifa u kojoj mogu komotno pricati i surfati. Produzujem ugovor. Sad sam uzeo kod T-Coma neku XL. 190kn i iP6. Ispao me 3.758kn. Dio na rate dio za kes. Inace ide 100kn mjesecno, ali je tarifa jedtinija 35kn, pa ispada 65kn mjesecno.

to je ovako:

IP 3.758 kn
+
tarifa jeftinija (65 kn) 1560 kn
+
Preplata mijesečno 4560 kn)
-
Stvarno potrošeno u razgovoru i surfanju 1200kn

Platio si šesticu 16 gb = 8678,00 kn

Kupovao njihov zrak i zaračunali su ti nešto ruminga itd.

Ne izplati se!!
14.02.2015 | 10:24
Ne tako
Platio sam u kešu 2198kn
Tarifa je 190kn (inaće bi mi bila 225kn)
100kn svaki mjesec "na rate" telefon (uz smanjenje pretplate mjesečno je 65kn telefon)
U dvije godine otići će mi 9.158kn.

Da sam uzeo savršenu kod VIP-a, koštalo bi me (12mj.*105kn + 12mj.*150kn = 3.060kn i još opcija 1GB za 39kn što daje dodatnih 936kn i sve zajedno je 3.996kn)
Telefon mogu kupiti ili vani 699€=5.382kn ili u iStyle-u za 5.799kn ili preko Mastera za 24*249kn=5976.
To znaći, najpovoljnije je kupiti telefon vani 5.328kn i uzeti savršenu kod VIP-a za 3.996kn što daje 9.324 ili smanjiti internet promet na samo 1GB pa bi izašlo 8.388kn. Uštedio bi 770kn.

Ne znam od kuda tebi da u dvije godine pričam samo za 50kn mjesečno (1200/24=50). Tele2 i BonBon i Simpa imaj ti jer sam se uvjerio kako su drek na kvadrat. Tele2 nije kolegi uspio riješiti roaming u Sloveniji (u Austriji radi). Što će mi mreža koja ne radi. S Vipom sam imao velikih problema u Francuskoj, a u Tunisu uopće nije radio. Mislim kako T-Com ipak znaći više nego Vodafone/VIPnet.
14.02.2015 | 10:27
tino1 kaže:

Je, ovo ih isto boli dosta, kao i FB, samo što u ovom slučaju više škodiš toj konkretnoj osobi koja ti se na telefon javila, nego firmi kao takvoj. Točno kužiš kad razgovor traje dulje od par minuta kako im nervoza raste jer vjerojatno puše gadne penale ako im dnevna kvota razgovora nije ostvarena. Zato ja to radim (držim ih na razgovoru i ne dozvoljavam da me otkantaju) samo kad mi je važno da mi ODMAH nešto riješe ili pokrenu rješavanje. Jer nekad pomogne. Daviš, piliš i ponavljaš istu priču i ne dozvoljavaš da prekine, pa na kraju popusti i prebaci te nekom drugom tko je sposobniji/kompetentniji (što inače ne rade).

Točno je da košta resurse. Zato ih ja obično nazovem kad se vozim za Zagreb ili tako nešto. Onda imam sat i pol vremena da ih jašem. Osim kad njima treba 45min ili više da se jave.
14.02.2015 | 10:37
zabac kaže:
Ne tako
Platio sam u kešu 2198kn
Tarifa je 190kn (inaće bi mi bila 225kn)
100kn svaki mjesec "na rate" telefon (uz smanjenje pretplate mjesečno je 65kn telefon)
U dvije godine otići će mi 9.158kn.

Da sam uzeo savršenu kod VIP-a, koštalo bi me (12mj.*105kn + 12mj.*150kn = 3.060kn i još opcija 1GB za 39kn što daje dodatnih 936kn i sve zajedno je 3.996kn)
Telefon mogu kupiti ili vani 699€=5.382kn ili u iStyle-u za 5.799kn ili preko Mastera za 24*249kn=5976.
To znaći, najpovoljnije je kupiti telefon vani 5.328kn i uzeti savršenu kod VIP-a za 3.996kn što daje 9.324 ili smanjiti internet promet na samo 1GB pa bi izašlo 8.388kn. Uštedio bi 770kn.

Ne znam od kuda tebi da u dvije godine pričam samo za 50kn mjesečno (1200/24=50). Tele2 i BonBon i Simpa imaj ti jer sam se uvjerio kako su drek na kvadrat. Tele2 nije kolegi uspio riješiti roaming u Sloveniji (u Austriji radi). Što će mi mreža koja ne radi. S Vipom sam imao velikih problema u Francuskoj, a u Tunisu uopće nije radio. Mislim kako T-Com ipak znaći više nego Vodafone/VIPnet.

Možda ja to tako gledam, ljudi naučite se i razmišljajte tako da tarifu ne plačate 190kn nego 205kn, radi onih nameta i koječega. Za taj iznos to nije razlika u promilima da se zanemaruje. To je gotovo 10% koje ekipa sa fakin zvjezdicama izbija iz vašeg džepa. Sutra će stavit na sve stranice i medije da tarifa xl dođe 152kn*.
* u cijenu nije uračunat PDV
Onda će te svi okolo brijat kako plaćate tarifu 152kn.
Žabac, bojim se da si ti pao na sisatu ženu iza pulta jer ti tarifa fakat ne iznosi 190kn. Bez uvrede
14.02.2015 | 10:44
smayoo kaže:
tino1 kaže:

Je, ovo ih isto boli dosta, kao i FB, samo što u ovom slučaju više škodiš toj konkretnoj osobi koja ti se na telefon javila, nego firmi kao takvoj. Točno kužiš kad razgovor traje dulje od par minuta kako im nervoza raste jer vjerojatno puše gadne penale ako im dnevna kvota razgovora nije ostvarena. Zato ja to radim (držim ih na razgovoru i ne dozvoljavam da me otkantaju) samo kad mi je važno da mi ODMAH nešto riješe ili pokrenu rješavanje. Jer nekad pomogne. Daviš, piliš i ponavljaš istu priču i ne dozvoljavaš da prekine, pa na kraju popusti i prebaci te nekom drugom tko je sposobniji/kompetentniji (što inače ne rade).

Točno je da košta resurse. Zato ih ja obično nazovem kad se vozim za Zagreb ili tako nešto. Onda imam sat i pol vremena da ih jašem. Osim kad njima treba 45min ili više da se jave.

Smayoo ješ jedan plus, super ideaja, nisam znao da imaju penale.

Revolucija!!!
14.02.2015 | 10:45
@JOHN, reci koju sam to čarobnu kombinaciju trebao uzeti da plaćam manje? Konkretno daj primjer tarifa, kuna, već nešto. Ovako paušalno pričaš kako sam popušio. Koliko sam popušio? 770kn u dvije godine (u stvari manje, jer bi me i put do Austrije koštao nešto 100kn autobus).
Želim puuuno minuta prema T-Comu (mob i fix), želim nešto manje minuta prema ostalima. Želim 2+GB prometa. Želim iPhone 6 16GB!
Napominjem, ja svoj privatni mobitel koristim za posao iako imam pravo na službeni telefon ali za 100kn mjesečno kupujem mir i spreman sam to platiti + ne nosim punu torbu mobitela.
I nije 205kn nego 225kn.
Na žetone nisam lud ići, a govno mreže nemam namjeru koristiti.

PS. Okakvih 152kn bez PDV-a prićaš?
14.02.2015 | 12:36
cariblanco kaže:
15 godina sam kod t-mobile, što bonovi, što pretplata. Službeni mob je isto kod njih. "Dobio" sam za to vrijeme povoljno dva iPhone 3g i 4. Sad kad mi izađe ugovor, mogu jeftinije kupiti iPhone 6 plus na njuškalu, nego kod njih na tarifi koju imam. Čemu bi oni rekli, vidimo da ste toliko dugo kod nas, pa smo odlučili da vam poklonimo jedan mobitel. To je ono što me smeta, nekakva duga neugodna iskustva nisam imao.

Jučer me zvao njihov agent Tomo, kao da je pročitao ovaj post , pa kaže vidim da ste dugo kod nas i da uredno plaćate račune, pa da vam ponudimo neke pogodnosti. Normalno da mi je nudio svega više ( minuta, neta) ali za veću cijenu, doduše s popustom. Rekoh mu ja da me zanima da dobijem povoljno nekakav iPhone 6 ili 6 plus. Koliko se sjećam da mi je nuđen iPhone 6 za 1680 kn s popustom za telefon i popustom za tarifu od cca. 225 kn. Kako nisam doma neg u Međimurju i nisam imao komp pri ruci, rekoh ja njemu da ću ga nazvati. Zovem službu danas i nude mi iPhone 6 plus 16GB za 1698kn i prijelaz u XL tarifu (190kn+100kn rata za mobitel ) pa ispada da telefon dobijem za 2400 + 1698 kn. Povremeno koristim max to go uslugu, koja je sad uključena u tarifu, a imam i 2 GB neta po max. brzini. Kako mi je net bio usko grlo tarife, mislim da ću uzeti ovu ponudu, što više, što sam ionako razmišljao o prelasku na XL tarifu
14.02.2015 | 13:31
cariblanco kaže:
cariblanco kaže:
15 godina sam kod t-mobile, što bonovi, što pretplata. Službeni mob je isto kod njih. "Dobio" sam za to vrijeme povoljno dva iPhone 3g i 4. Sad kad mi izađe ugovor, mogu jeftinije kupiti iPhone 6 plus na njuškalu, nego kod njih na tarifi koju imam. Čemu bi oni rekli, vidimo da ste toliko dugo kod nas, pa smo odlučili da vam poklonimo jedan mobitel. To je ono što me smeta, nekakva duga neugodna iskustva nisam imao.

Jučer me zvao njihov agent Tomo, kao da je pročitao ovaj post , pa kaže vidim da ste dugo kod nas i da uredno plaćate račune, pa da vam ponudimo neke pogodnosti. Normalno da mi je nudio svega više ( minuta, neta) ali za veću cijenu, doduše s popustom. Rekoh mu ja da me zanima da dobijem povoljno nekakav iPhone 6 ili 6 plus. Koliko se sjećam da mi je nuđen iPhone 6 za 1680 kn s popustom za telefon i popustom za tarifu od cca. 225 kn. Kako nisam doma neg u Međimurju i nisam imao komp pri ruci, rekoh ja njemu da ću ga nazvati. Zovem službu danas i nude mi iPhone 6 plus 16GB za 1698kn i prijelaz u XL tarifu (190kn+100kn rata za mobitel ) pa ispada da telefon dobijem za 2400 + 1698 kn. Povremeno koristim max to go uslugu, koja je sad uključena u tarifu, a imam i 2 GB neta po max. brzini. Kako mi je net bio usko grlo tarife, mislim da ću uzeti ovu ponudu, što više, što sam ionako razmišljao o prelasku na XL tarifu

Budu ti dečki objasnili kako nemoj nasjedati. Odi u Austriju i kupi iPhone 6 za 699€ i onda ubaci karticu od nekog operatera i svaki mjesec stavi na nju 50kn i to ti je najjeftinije, jer ti u stvari realno potrošiš samo tih 50kn, a onih 140kn koje platiš više, u stvari bacaš.
50kn za razgovore, a iovako po birtijama imaš Wi-Fi pa ti ni prijenos podataka ne treba.
Tako su mi barem natuknuli gore jer sam duplo preplatio telefon, a tarifu 4 puta.
14.02.2015 | 17:50
Što sad. Pametovati se zna, a odgovoriti baš i ne. LOL
14.02.2015 | 20:05
zabac kaže:
@JOHN, reci koju sam to čarobnu kombinaciju trebao uzeti da plaćam manje? Konkretno daj primjer tarifa, kuna, već nešto. Ovako paušalno pričaš kako sam popušio. Koliko sam popušio? 770kn u dvije godine (u stvari manje, jer bi me i put do Austrije koštao nešto 100kn autobus).
Želim puuuno minuta prema T-Comu (mob i fix), želim nešto manje minuta prema ostalima. Želim 2+GB prometa. Želim iPhone 6 16GB!
Napominjem, ja svoj privatni mobitel koristim za posao iako imam pravo na službeni telefon ali za 100kn mjesečno kupujem mir i spreman sam to platiti + ne nosim punu torbu mobitela.
I nije 205kn nego 225kn.
Na žetone nisam lud ići, a govno mreže nemam namjeru koristiti.

PS. Okakvih 152kn bez PDV-a prićaš?

Ma joooj zaboravi. Poanta posta je bila u nekom sasvim drugom smjeru
14.02.2015 | 22:02
Velis mi da sam glup, a sad kao gledas u drugom smjeru.
Rekao si da m tarifu platio vise od 190kn.
Daj potkrijepi necime.
14.02.2015 | 23:29
zabac kaže:
Velis mi da sam glup, a sad kao gledas u drugom smjeru.
Rekao si da m tarifu platio vise od 190kn.
Daj potkrijepi necime.

Joj ma ne Žabac. Želim ti reči da ti igrači kroz marketing uvijek igraju neku psihologiju. Kao plaćate 190kn fiksno a znamo da nije tako jer tu je još plus ove i one naknade te na koncu izađe preko 200kn.
I da će uskoro ispast da ćemo brijat da plaćamo 152kn jer će nasrat na njihovim stranicama i po televiziji "od sada 152kn* za vašu novu tarifu"
A pri dnu će pisat
* u cijenu nije uračunat iznos PDVa.

Pa kad nas netko pita koliko ti je pretplata? Mi ćemo ko iz topa....pa 152kn
20.02.2015 | 20:37
cariblanco kaže:
cariblanco kaže:

Jučer sam ih ponovo zvao i konačno se dogovorio za iPhone 6 plus 16GB. Doći će mi city-ex kroz par dana( oni plaćaju poštarinu ), ja trebam platiti jednokratno 3098 kn. Tarifa mi je XL a mjesečno će me izaći s svim i radijskom frekvencijom 230 kn. Tu mi je uračunat popust, jer znam da je u t-centrima ta tarifa 190+100 mjesečno na uređaj. Sad jel tarifa xl zaista 190 kn ili je to cijena bez radijske frekvencije, to neznam, niti koliko se plaća radijska frekvencija.
Uglavnom sam zadovoljan, jer mi je povećan net na 2 GB i imam max to go, koji sam i do sad koristio na tarifi L. Mislim da sam ipak nekako nagrađen za 15 godišnju vijernost t-mobile...šta vi mislite?
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.02.2015 | 21:54
Ja mislim da svatko tko kupi nesto svojevoljno zna za sebe da li mu to treba i da li je dobro prosao. Ili bi barem trebao znati.
Isto kao sto bi trebao znati realno procijeniti koji uredjaj mu odgovara vlastitim potrebama.

Moje misljenje da je da si trebao ....................... je apsolutno irelevantno.
21.02.2015 | 09:35
Tarife isticu bez radiske frekvencije.
21.02.2015 | 13:04
cariblanco kaže:
Jučer sam ih ponovo zvao i konačno se dogovorio za iPhone 6 plus 16GB. Doći će mi city-ex kroz par dana( oni plaćaju poštarinu ), ja trebam platiti jednokratno 3098 kn. Tarifa mi je XL a mjesečno će me izaći s svim i radijskom frekvencijom 230 kn. Tu mi je uračunat popust, jer znam da je u t-centrima ta tarifa 190+100 mjesečno na uređaj. Sad jel tarifa xl zaista 190 kn ili je to cijena bez radijske frekvencije, to neznam, niti koliko se plaća radijska frekvencija.
Uglavnom sam zadovoljan, jer mi je povećan net na 2 GB i imam max to go, koji sam i do sad koristio na tarifi L. Mislim da sam ipak nekako nagrađen za 15 godišnju vijernost t-mobile...šta vi mislite?

Znači imaš tarifu koja košta 190 kn i plaćaš još 25 kn mjesečno za uređaj (kad odbijemo 15 kn radijske frekvencije). Znači iPhone te košta ukupno 3698 kn.

Ako si zadovoljan tom tarifom i ako usporediš cijene po kojima se iPhone prodaje u HR, dobro si prošao.

Ali u usporedbi sa cijenama koje su držali iPhone 3G, 3Gs, 4 i 4s koji su se u tarifi od cca 150kn kupovali za 2500 kn, puno je. Mene stvarno smeta ovo ogromno dizanje cijena i ova novost sa dodavanjem 100kn mjesečno za sam uređaj. Zato sam i odustao od kupovanja mobitela na pretplatu.

Ali još uvijek je istina da se za ove skuplje mobitele isplati kupiti na pretplatu. da si kupovao otključani, došao bi te više od 6000kn u Njemačkoj, npr.

Moje osobno mišljenje je da nisi nagrađen za višegodišnju vjernost. Barem ne jako puno. U toj tarifi meni koji nisam dugogodišnji korisnik iPhone košta 4200kn.

Nekad je postojao +club u kojem sam za dvije godine skupio popust od 800kn iako sam imao račune od 120kn. To je bio popust.
21.02.2015 | 21:21
Da nekad sam dobio iPhone 3G za 300 kn ili iPhone 4 za 400 kn. Mislim da tebe ipak mobitel izađe malo više, ja sam pričao o modelu 6 plus 16 GB, a on je xl tarifu 2.798 kn + 100 kn na 24 mjeseca. Nije mi jasna ni najnovija ponuda u firmi za sl. mobitele, od modela 6 plus bio je samo onaj od 128 GB , a za njega treba jednokratno platiti 7.700 kn Gledao sam i ostale skuplje mobitele..skupo za popizditi. U firmi imamo svoju mrežu i oko 200-250 mobitela. Do sad nismo ništa imali uključeno za privatne razgovore ili net. Od nedavno imamo oko 100 minuta i 1GB neta uključen. Sad koja je to tarifa neznam, ali mi smrdi da su nas razdjelili u više kategorija,jadnici poput mene plaćaju tu cijenu za mobitele, a ključni zaposlenici imaju vjerovatno povoljnije uvjete.
Pričao mi kolega kad je išao u banku po kredit i kad je rekao gdje radi, službenica ga je pitala jel on ključni zaposlenik ili običan...nije se odmah snašao, ali je kasnije rekao da je stoka sitnog zuba
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 11 minuta
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO