Kraljica "Trooping the Colour"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kraljica "Trooping the Colour"

15.02.2015 | 12:59
Popratio sam nekih 5 njemačkih (85 miliona stanovnika i najbogatija zemlja u Europi) predsjednika i ni jedan nije napravio ovakvo (oprostite na vulgarnom izrazu), ko nova hrvatska (4,5 miliona stanovnika i najsiromašnija zemlja u Europi) kraljica. Ne bi čudilo da sad svake godine vidimo hrvatsku verziju Trooping the Colour. Karijeristi bolesni.
15.02.2015 | 17:05
Kakav narod - takva vlast.
15.02.2015 | 19:34
Gdje je vulgarni izraz?
15.02.2015 | 19:41
umjesto te zagrade "(oprostite na vulgarnom izrazu)" umetneš vulgarni izraz koji tu prirodno "nailazi"
15.02.2015 | 22:48
Riba kaže:
Gdje je vulgarni izraz?

Sranje, Riba.
18.02.2015 | 09:57
Hahaha, sjajno!
18.02.2015 | 16:17
Mala je prejaka. Svaka joj čast.
18.02.2015 | 16:22
Da se posrala po zastavi, pali bi tu u ekstazu!
Bude sretna ako ne zaradi kaznenu prijavu radi himne.
18.02.2015 | 17:15
Čime je točno uvrijedila himnu? A zastavu? Cura je odlično skinula tu prenaglašenu teatralnost i patos u glasu. A kretenske izjave (npr. "I Srbi su također Hrvati") su izvorno autorsko djelo naše nove predsjednice.
18.02.2015 | 17:41
Nek se dvije strane "kolju", mislim da ne može škodit Konkurencije malo kao s providerima
18.02.2015 | 18:00
Je li si citao zakon o himni? Sigurno se ne koristi kod dolaska trkace kokosi na pozornicu.
Ono za zastavu je retorika.
18.02.2015 | 18:33
zabac kaže:
Je li si citao zakon o himni? Sigurno se ne koristi kod dolaska trkace kokosi na pozornicu.

narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/1990_12_55_1067.html

Članak 6.

Uporaba grba, zastave i himne Republike Hrvatske slobodna je u umjetničkom i glazbenom stvaralaštvu i u odgojno-nastavne svrhe, pod uvjetom da se time ne vrijeđa ugled i dostojanstvo Republike Hrvatske.

Dakle, da smije se i može koristiti pri istrčavanju bilo koga na pozornicu ako se time ne vrijeđa ugled i dostojanstvo RH. Pa onda, da se vratimo na to pitanje, čime je točno ona uvrijedila himnu, zastavu ili općenito ugled i dostojanstvo RH?

Ne znam što si se sad najednom tako zapjenio? Imitirao je Božidar Kühn Tuđmana 1992. pa mu nitko nije ovako prijetio. Što te je spopalo?
18.02.2015 | 20:44
Obratite pozornost na kaznene odredbe tog zakona. 5000 dinara za neispravno korištenje zastave.
18.02.2015 | 20:44
Pa nikome nisam prijetio!
Meni je neprimjereno koristiti himnu za takvo što. Malo dostojanstva bi ipak trebalo biti.
Ako nekome to ništa ne znaći, to je drugi par rukava.
Da su odsvirali fanfare, ajde.
Za zastavu je bila retorika.
18.02.2015 | 20:48
smayoo kaže:
A kretenske izjave (npr. "I Srbi su također Hrvati") su izvorno autorsko djelo naše nove predsjednice.

@smayoo ako ne želiš izreći cijelu njenu misao, onda nemoj komentirati. Ona ničim nije nijekala ili ugrožavala nihovu etničku pripadnost, nego je rekla da to misli u političkom dijelu, što oni i jesu. Plaćaju poreze u Hrvatskoj, imaju ista prava i obaveze, te zajedno s nama djele sudbinu naše domovine. Osobno mislim da je njima najteže, jer ih svatko želi iskoristiti u datom trenutku, poput tebe sad u ovoj temi. Da se njih pita, sigurno bi rekli da ih se ostavi na miru...kad bi se stvarno pokrenulo nekakvo NEZAVISNO ispitivanje. Priče o Hrvatima i Srbima više ne piju vode među normalnim ljudima, niti to netko pita niti ga ne zanima i to vrijedi za cijelu zemlju. Živim u zg ali sam poslom po cijeloj zemlji i to sigurno znam.
Osobno me smeta, što se ne spominje koliko je njih branilo domovinu...a ima ih jako puno i među dragovoljcima, koliko ih je i život dalo!!! Ali to je kao neka tabu tema, rjetko ju je negdje naći po novinama i forumima. Za nekolicinu svojih prijatelja sam doznao slučajno da su Srpskog podrijekla, tek nedavno, a bili su svi u vojsci. Hoću reći da oni tu žive generacijama i da je teško to nekako saznati, jer kajkaju kao ja, navijaju za Dinamo...i sl. Srbi žive na ovim prostorima 4-5 stoljeća i normalno je da su se asimilirali. Pogledajmo USA, nakon dvije generacije je većina ljudi potpuno asimilirana. Mnogi su prošli pakao u ratu, ali mislim da je većini urbanih, kako ih ti zoveš "Srba" bilo mnogostruko teže. Mislim da su zaslužili malo mira nakon svega i prestanimo ih koristiti kako kome paše.
18.02.2015 | 21:15
cariblanco kaže:
@smayoo ako ne želiš izreći cijelu njenu misao, onda nemoj komentirati. Ona ničim nije nijekala ili ugrožavala nihovu etničku pripadnost, nego je rekla da to misli u političkom dijelu, što oni i jesu. Plaćaju poreze u Hrvatskoj, imaju ista prava i obaveze, te zajedno s nama djele sudbinu naše domovine. Osobno mislim da je njima najteže, jer ih svatko želi iskoristiti u datom trenutku, poput tebe sad u ovoj temi. Da se njih pita, sigurno bi rekli da ih se ostavi na miru...kad bi se stvarno pokrenulo nekakvo NEZAVISNO ispitivanje. Priče o Hrvatima i Srbima više ne piju vode među normalnim ljudima, niti to netko pita niti ga ne zanima i to vrijedi za cijelu zemlju. Živim u zg ali sam poslom po cijeloj zemlji i to sigurno znam.
Osobno me smeta, što se ne spominje koliko je njih branilo domovinu...a ima ih jako puno i među dragovoljcima, koliko ih je i život dalo!!! Ali to je kao neka tabu tema, rjetko ju je negdje naći po novinama i forumima. Za nekolicinu svojih prijatelja sam doznao slučajno da su Srpskog podrijekla, tek nedavno, a bili su svi u vojsci. Hoću reći da oni tu žive generacijama i da je teško to nekako saznati, jer kajkaju kao ja, navijaju za Dinamo...i sl. Srbi žive na ovim prostorima 4-5 stoljeća i normalno je da su se asimilirali. Pogledajmo USA, nakon dvije generacije je većina ljudi potpuno asimilirana. Mnogi su prošli pakao u ratu, ali mislim da je većini urbanih, kako ih ti zoveš "Srba" bilo mnogostruko teže. Mislim da su zaslužili malo mira nakon svega i prestanimo ih koristiti kako kome paše.

Rekla je ona i da ljudi sa sela nisu građani RH. Valjda ni to nije kretenska izjava.
18.02.2015 | 21:35
zabac kaže:
Pa nikome nisam prijetio!

Sorry, kriva riječ. Kako da to kažem? Zazivao si zakonsku sankciju? Dakle, ni to nitko nije Božidaru Kühnu 1992. radio kad je imitirao Tuđmana.

Meni je neprimjereno koristiti himnu za takvo što. Malo dostojanstva bi ipak trebalo biti.

Ja smatram da nacionalno dostojanstvo ne pada na bilo kojoj satiričnoj predstavi. To što ti sad pričaš je isto načelo (samo blaži oblik) po kojem islamski ekstremisti pucaju na karikaturiste.
18.02.2015 | 21:37
cariblanco kaže:
smayoo kaže:
A kretenske izjave (npr. "I Srbi su također Hrvati") su izvorno autorsko djelo naše nove predsjednice.

@smayoo ako ne želiš izreći cijelu njenu misao, onda nemoj komentirati.

Čuo sam ja izvornu misao cijelu, i poslušao je nekoliko puta (u nevjerici). I nije se dala interpretirati ovako kako ti sad tumačiš, nego je to bilo njeno naknadno peglanje tumačenjem jezičnih razlika između hrvatskog i engleskog (jer ona, kao hrvatska predsjednica, ispada, bolje govori engleski od hrvatskog ).
18.02.2015 | 21:39
Inače, da ne bude zabune, slažem se sa svime što si o Srbima u Hrvatskoj napisao, uključivo i s tim da nije primjereno da ih se ovdje hvatamo u ovakvom kontekstu. I zato se ispričavam. Ali činjenica ostaje da je ova komičarka tu izjavu prvorazredno satirički iskoristila.
18.02.2015 | 21:40
Cariblanco, vrijeđati se nećemo (post obrisan). Svaka javna osoba trpi i treba trpjeti satiru. Satira je zrcalo svakoj javnoj osobi. Ako tebe to tako osobno i emotivno pogađa, molim te da se smiriš i sabereš prije nego pišeš odgovore.
18.02.2015 | 21:41
zabac kaže:

Kad se može koristiti na nogometnim utakmicama kad iztrčavanja 22 dečki koj će sljdećih 1.5 sat trčati za loptom a pritom će hrpa maloumnih vikati djelomično nacionalističke parole i pri tome mahati državnom zastavom, onda može i ova mlada i kreativna komičarka. Vic je naša sofisticirana presjednica i njeno prenaglašeno ponašanje. Ali može se uvesti zakon ko u vladavini Tita da svako ko "uvrijedi” predsjednika ide na Goli Otok. To opstinantno ponašanje zadrtih desničara je smiješno samo po sebi. Uvjek vrijedi ono što vam je najpovoljnije.
18.02.2015 | 21:41
smayoo kaže:
cariblanco kaže:
smayoo kaže:

@smayoo ako ne želiš izreći cijelu njenu misao, onda nemoj komentirati.

Čuo sam ja izvornu misao cijelu, i poslušao je nekoliko puta (u nevjerici). I nije se dala interpretirati ovako kako ti sad tumačiš, nego je to bilo njeno naknadno peglanje tumačenjem jezičnih razlika između hrvatskog i engleskog (jer ona, kao hrvatska predsjednica, ispada, bolje govori engleski od hrvatskog ).

Da ti "Srbi" imaju domovnice, vozačke, putovnice, bankovne iskaznice i sve ostalo iz Srbije, u pravu su, baš su Srbi LOL
18.02.2015 | 21:43
Ovo uopće nisam shvatio.
18.02.2015 | 22:12
smayoo kaže:
Ovo uopće nisam shvatio.

Hoće reći, tu su Srbi, manjina... a već generacijama su tu oni i njihovi... a s druge strane nemaju srpsko državljanstvo i ostale dokumente koji bi ih činili pripadnicima srpskog naroda... ali neka svatko za sebe odlučuje što ga je volja
19.02.2015 | 00:20
trokuti u zemlji krugova su krugovi!

pa hebemu, ii si trokut, ili si krug!
nacionalnost ne moze biti dvojna kao državljanstvo! nacionalnost je u suštini individualan osjećaj, zato ti nitko prilikom popisa ne može braniti da se izjasniš kao fiuman ili klingonac! ali ne mozes biti oboje odjednom, dakle rečenica kao takva ne drži vodu i nema se tu što raspravljati.

sa druge strane, mislim da se jednostavno malo zapetljala, bez loših namjera, i loviti ju na tu rečenicu za mene je neukusno. općenito previše forsiramo i gubimo energiju na tome što je tko rekao.
5 ljudi u studiju sat vremana analizira prvi govor predsjednice pa 15 minuta što je obukla! ajde odi radi nešto života ti!
da vidimo kako će se postaviti sa dvojezičnim natpisima i sličnim problemima srba (hrvatskih građana) u hrvatskoj, lako za priču.

ali to je razina naše politike! priča! laprdanje u prazno, a izbori nisu ništa drugačiji od glasanja publike u nekom natjecanju ljepote ili big brotheru. nazovi 060 11 22 33 ako ti se sviđa kolinda, nazovi 060 44 55 66 ako ti se svidja ivo!

glas iz simpatije, bez odgovornosti je šipak. dali se neko od milijuna ljudi koji su glasali za sanadera (DVA PUTA), ikada ispričao? ja hoću da se svaki građanin hrvatske koji je glasao za njega, javno ispriča što je odabrao lopova da nas vodi. imam pravo na to! "ja, ime i prezima, sam odabrao, DVA PUTA, da nam lopov upravlja novcem i zato se ovim putem ispričavam cijelom društvu."
u nekoj ozbiljnoj firmi kada upravni odbor postavi direktora koji opustoši firmu i dovede je na koljena, ne najebe samo direktor nego i upravni odbor! ali država je nivo ispod nekakve ozbiljne firme, tu se CEO bira na galamu!

kod nas je bitno dali se neko jezično spotakao, kakav je broš tko stavio, dali se poskliznuo na snijegu postavljajući vijenac itd.
pa normalno je onda da je će dobiti vlast karizmatični i elegantni dalmatinac koji govori jezikom naroda, a ne tamo neki dosadni profesor koji brblja o nerazumljivim financijama i prijeti sa nekoliko teških godina kako bi nam kao kasnije bilo bolje!

do idućeg izbora ljepote.
19.02.2015 | 08:18

Kinsif, 100% se slažem s tobom.

Što se tiče naše nove predsjednice, možda je moj problem što se te teatralnosti i patosa sjećam još iz srednje škole. Uvijek joj je bila važnija prezentacija (pojavnost) od sadržaja. Zato joj se i može dogoditi takav jezični gaf (slažem se da nije imala nikakvu zlu namjeru, nego se samo jako krivo izrazila). Ali - ponavljam - ona je javna osoba, vlastitim izborom, i, kao takva, izložena je satiri. I to je nužno, jer bez toga prosječan političar ne bi nikad doživio pravu i potpunu istinu o sebi (s obzirom da je svaki koji dođe na poziciju utjecaja i moći - okružen poltronima koji mu to nikad neće reći).

Činjenica je da ima političara kojima se čak ni posve lagani jezični gafovi ne događaju, a kamoli ovako teški. Kažu nekad nešto provokativno, ali namjerno, ne greškom. A njoj se događaju i to je za osobu na njenom položaju ozbiljna mana jer njene riječi slušaju i vrlo slabo educirani ljudi koji nisu kadri upustiti se u ove analize. I sasvim je primjereno da je onda radi toga izložena satiri.
19.02.2015 | 08:27
havdic kaže:
smayoo kaže:
Ovo uopće nisam shvatio.

Hoće reći, tu su Srbi, manjina... a već generacijama su tu oni i njihovi... a s druge strane nemaju srpsko državljanstvo i ostale dokumente koji bi ih činili pripadnicima srpskog naroda... ali neka svatko za sebe odlučuje što ga je volja

Ma nemoj mi reć... Imam ja rođake u Argentini čiji su se djedovi tamo rodili. Svi se izjašnjavaju Hrvatima iako imaju samo argentinsko državljanstvo. Prijatelji iz Slavonije, žive već 15-ak godina u Švicarskoj, stekli su prošle godine pravo na švicarsko državljanstvo, a nacionalno se i dalje deklariraju kao Hrvati.

Pripadnikom hrvatskog naroda te ne čini hrvatsko državljanstvo. Pa te tako ni pripadnikom srpskog naroda ne čini srbijansko državljanstvo.

Hrvat / Hrvatica - osoba koja se osjeća pripadnikom/com hrvatskog naroda
Hrvaćanin / Hrvaćanka - osoba koja je iz Hrvatske (dakle, ima pravo na hrvatsko državljanstvo)

itd.
19.02.2015 | 10:57
Izvadak iz komentara:
Gore na pozornici pod crkvom dvije su tete čistačice s usisivačem, a redatelj predstave, moj dragi prijatelj Krešimir Dolenčić, prilazi mikrofonu da upozori uzvanike da ne gaze po crvenom tepihu. Ponovio je to dovoljno puta da me podsjeti na nekakvu sluđenu kućanicu. Gotovo sam očekivao da Krešo reče: “Djeco, ne dirajte kolače, to je za goste.”

Kvadrat sa stolicama lagano se puni viđenijim svijetom. S velikim pobjedničkim osmijesima, okićeni odlikovanjima, dolaze visoki časnici koje je Mesić umirovio. Srdačno se grle s Velimirom Bujancem. “Generale, pozdrav domovini!” dovikuje jedna plavuša Ljubi Ćesiću ovlaš podižući desnu ruku. Anto Kovačević tako je veseo da jednostavno ne može sjediti.
“Dolaze onda i Đuro Glogoški, Tomislav Merčep, Željka Markić, Davor Šuker, Zvonimir Šeparović, braća Mamić, Tomislav Horvatinčić rukuje se s Milijanom Brkićem, a Božidar Kalmeta s Ivanom Šukerom.
I svi ozareni, ustreptali, svima je ovo veliki dan, nešto na što su dugo, dugo čekali, blistavi trijumf bogobojazne, konzervativne, patriotske Hrvatske, i da je tkogod od njih pogledao uvis, mogao je možda preko šarenog crkvenog krova vidjeti i Gojka Šuška kako im vedro maše kroz rijetke oblake.

“Sve najbolje što imamo danas je ovdje”, šapne mi Gordan Godec, dopisnik njemačke državne televizije. “Ovo je glava ove zemlje.”

“Da”, složim se nespokojno. “Strah me je i zamisliti kako izgleda dupe.”

I baš tada, kao da mi čita misli, rođak Ivica šalje mi na telefon duhovitu poruku: “Grobna je tišina na inauguraciji. Većina uzvanika ne smije međusobno razgovarati zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.”

Nešto prije jedanaest narod se uznemirio i veselo zagrajao, a mi novinari u tribini na drugoj strani Trga zbunjeno se pogledali: što je sad ovo, nije valjda Grabar-Kitarović toliko uranila? I nije, dakako. Klicanjem i mahanjem zastavicama pozdravljen je, jedva s nešto manjim ushitom od nove predsjednice, gradonačelnik Milan Bandić.

Došao je na kraju i Ivo Josipović, a Tomislav Karamarko mrzovoljno je pružio desnicu na rukovanje smrknutom, pognutom Zoranu Milanoviću. Premijer i vođa opozicije djelovali su kako i inače djeluju, kao dva uvrijeđena školarca. Spiker je onda najavio suce Ustavnog suda i na pozornicu se dostojanstvenim korakom, u dugim crnim pelerinama, popelo dvanaest mudrih, neustrašivih i časnih žena i muškaraca koji su nedavno pustili na slobodu Branimira Glavaša.

Atmosfera je uskoro eksplodirala, val oduševljenja prelio se kroz Ćirilmetodsku do Markova trga. Desničari su plješćući spremno poskakali sa stolaca, a ja sam odozgo s novinarske tribine gledao kako se ta gesta sve sporije i nevoljkije prenosi na mjesta gdje su sjedili Mesić i Josipović i esdepeovski zastupnici.

Mnogi su na kraju ipak ustali. Zaorila se spontano i pjesma “Oj, hrvatska mati, nemoj tugovati” i bio je to, ako mene pitate, nešto neumjestan trenutak, da ljudi u ozbiljnim godinama, u penziji ili pred penzijom, Kolindu Grabar-Kitarović doživljavaju majkom.

Ona se popela i prisegnula, no to ste vjerojatno vidjeli na televiziji i ne trebam vam posebno opisivati. Govor joj je, po mom sudu, bio pomirljiv i razuman, sa zadovoljstvom sam primijetio da je od izbora naučila kako građani nisu tek stanovnici gradova. Lecnuo sam se zapravo samo na jednu rečenicu pri samom kraju.

“Hrvatska će biti bogata zemlja jer ne vidim ni jedan razlog da to ne bude”, kazala je ponosno, ali svejedno nešto ishitreno gospođa predsjednica. Da je mene pitala, ja bih joj pokazao na stolice sa svečanim lupežima. Bilo je tamo, neću pretjerati, najmanje dvije stotine besramnih lupeža. Da je htjela, i Grabar-Kitarović je lijepo mogla vidjeti dvije stotine razloga zašto Hrvatska nije i, nažalost, neće biti bogata zemlja.

Tu sam nekako zaključio da sam vidio sve što sam želio vidjeti te sam se spustio s novinarske tribine i pošao prema izlazu.

“Ne mogu vjerovati, zar ste i vi ovdje!?” zapanjila se jedna gospođa prepoznajući me.

“Bogme, jesam.”

“Pa to je stvarno gubitak svih kriterija.”
Ante Tomić
19.02.2015 | 11:48
tino1 kaže:
zabac kaže:

....
To opstinantno ponašanje zadrtih desničara je smiješno samo po sebi. Uvjek vrijedi ono što vam je najpovoljnije.

O, ni uvreda nije izostala!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 51 minuta
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO