03.04.2006 | 16:41
DinoV je napisao:
Nemam sreće, ili je u nećem drugome stvar. Korisnik sam nekoliko mjeseci iBooka. Kada sam ga kupio zaljubio sam se u sve sto je Apple. Kupio sam bezicni Apple mis, iPod 30gb, daljinski, dock, av cabel, punjac za auto, za struju, zvucnike, carape, uzice, vezice, torbice, podloge....i problemi pocinju...rikne laptop;tipkovnica i ekran, onda se to rijesi. Onda rikne mis, u servisu kazu sve je ok, onda rikne hard na ipodu, to se rijesi, sada opet rikne mis, i sad ja opet u Samobor. I tako ja vec 3 mjeseca, Zagerb-Samobor, Samobor-Zagreb i tako nekoliko puta na mjesec, pa opet i opet, pa ne radi ni punjac za auto, pa se to rijesi, ...i ...eto, pitam se gdje je greska! Sad cekam da riknu zvucnici i ostali uređaji ....
woow!, ja imam ibook g4 star 4 mjeseca s toshibinim 80gb diskom, na tipkovnici space stoji malo u krivo, ali da se izdrzati; wireless mouse (koji voli trokirati \"trekanje\" kod izmjene baterija), sve u svemu kvaliteta nije ni blizu dual usb ibooku iz 2001. koji jos 5 kasnije izgleda kao nov (mozda zato kaj je kostal 20 000kn?)
b.t.w. zna li netko kako provjeriti kojom se brzinom okrece HDD?