04.04.2016 | 14:05
Probaj svašta od tih shortcuteva iz tih uputa, ne šljaka ništa od toga na mojem Capitanu... sada probavam raznorazne cleanere i trashere i slično, ali sve je to skupa luk i voda, nula bodova...
Jedna datoteka od (Nula bajtova (Nula bajtova na disku) za Br. stavki: 1) - ostatak od brisanja filma sa vanjskog USB HDDa - nikako ne detektira ni jedan program, a svi se kunu u brisanje valjda i magnetnog sloja na diskovima i prvih slova zapisanih prije 6 godina... jasno, seru k'o grlice, a folder od nula bajtova i dalje stoji u kanturini i plazi jezik svima...
Vanjuška kaže:
Otvori Utilities - Terminal i sudo rm -rf (i tu odvučeš to što te zeza iz smeća) man rm da proučiš eventualno opcije.
Što se tiče DU - pojednostavnili su sučelje, nisu makli sve opcije
Probao, ne briše ništa, traži me lozinku u Terminalu, upišem ju i onda ne odradi ništa...
iMac:~ Tomislav$ sudo rm -rf
iMac:~ Tomislav$ /Volumes/My\ Book\ 2\ Movies/.Trashes/501/Hotel\ Transylvania\ 2\ \(2015\)\(1080\) sudo rm -rf
-bash: /Volumes/My Book 2 Movies/.Trashes/501/Hotel Transylvania 2 (2015)(1080): is a directory
Glede opcija, očito su ih maknuli, prije sam mogao vanjski HDD zadati da ga provjeri i da ga popravi, i taj popravak je micao apsolutno sve smeće i ostatke kojekakvih zaostataka, sada to ne odrađuje.
Probao i ovo, ne ide...
www.macissues.com/2015/10/03/how-to-secu...-x-10-11-el-capitan/