10.04.2016 | 10:48
Nema nikakvog nabadanja komandi, samo copy-paste istih na mjesto koje u uputama veli, toliko nepismen nisam, kao niti informatički nepismen. Nije taj fakin Terminal nekakav svemir da bi mi valjda osobno pokojni Jobbs morao dati dozvolu da prčkam po njemu, kada je već dozvolio da se radi takvo sranje od MacOS-a, jer što se ide dalje, sve je sve veče i veće sranje i niškoristi, a svoje namjere "da nama bude lakše" neka objesi na svoj uveli quaaa... možda je to za te glupave Amere kojima moraš crtati da se računalo mora prvo ukopčati u struju (inače te debil može tužiti, umjesto da lupi svojom glavom u zid jer je glup prestrašno!), no znam samo da što se ide dalje, sve mi se manje i manje sviđa...
Ako ti misliš da je tu potrebno ne znam kakova znanost, daj mi tu napiši što točno kopiram i gdje spustim, iako tu nema neke filozofije, jednostavno ne želi napraviti (i već sam se uvjerio ono što je mnogima nevjerojatno - da nisu sva računala istog modela ista, npr. meni su pokušavali ljudi koji se stvarno razumiju u Mac instalirati Windowse i nije išlo, nitko nije znao zašto, no znam da je čovjek rekao da "ovo još nije vidio i doživio"...)...
BTW, glede savjeta što i kako postanih ovdje, kao i točnog izgleda komandi, te onoga što nude na sajtovima koji su ovdje preporučeni za rješenje problema, ja vidim samo da svatko ima neke svoje komande, i da one nisu iste... samo me nemoj uvjeravati o nekakvoj logici i onome što ti znaš i što ti ta logika govori, jer svakako da toliko znam da mogu odraditi po uputstvima bilo koji zadatak iz tog fakin Terminala (kao nekakav odavno programer za web, flash i još neke stvari valjda znam na big mudo Macu kopirati dva reda koda...)...