17.04.2022 | 13:28
Djuro genijalac kaže:
Ne, meni je samo nevjerojatno da tu tako gorljivo braniš slobodu govora (dakle i izbora), a u drugom threadu kažeš da se Ukrajinci moraju naguziti, jer je to, 'eto tako'....
Identična situacija. Tu je zli Pfeizer u pozadini (ne znam, vjerujem ti). Tamo je isto zla korporacija na djelu. Rusija d.o.o. sa upravnim odborom od 70-ak članova koji su i većinski suvlasnici. Isto su pogazili svu slobodu izražavanja, pale i žare, ubijaju i siluju po Ukrajini, otišli su tri koraka naprijed u fašizmu koji te tu smeta,
To je sve.
Nije usporedivo - tamo se radi o realitetu da svijet nije demokracija (tu se valjda slažemo?), a pogotovo to nije jedna autokratska Rusija, a još je i nuklearna je sila, znači ako si im na putu - moraš se naguziti ako želiš ostati živ.
Oni se nisu naguzili i sada imaju razrušenu zemlju koja će se oporavljati desetljećima (valjda se i tu slažemo?). Je li im to bio najmudriji izbor?
Ti, nagađam, vjeruješ da jest, a ja vjerujem da nije, nasjeli su na obećanja zapada koji ih je uvukao u svoj proxy rat; idealno za Amerikance, napadaju Rusiju, ali ne svojim ljudima. Kako je jedan analitičar gorko rekao: "Amerikanci će braniti pravo Ukrajine na samoodređenje do zadnjeg živog Ukrajinca".
S druge strane imamo cenzuru u demokratskim državama, barem se time vole dičiti, a ako se netko definira kao demokracija - onda se glas naroda mora čuti. I baš jedna od država za koje bi rekao da je najnaprednija, koju sam i osobno najviše zagovarao kao dobar primjer, sada se pokazala kao tiranija - Kanada.
Tu je i Francuska s covid-fašistom Macronom, Austrija, Italija, Australija... a u pozadini cenzure nije ništa drugo nego korupcija. Nema tu nikakav zavjere, samo dobra lova, slijediti tijek novca i to je sve.
Cijelo skandalozno Pfizer FDA suđenje je potpuno potisnuto od MSM-a, a to govori o kojoj razini korupcije medija govorimo, ali i svih vodećih kanala komunikacije kao što su Facebook ili Twitter. Panika oko Twittera zbog dolaska Elona Muska koji podržava slobodan govor najbolje govori koliko je sve trulo.