02.06.2022 | 22:46
dpasaric kaže:
Gdje sam JA pisao o "silnim mrtvacima od nuspojava"?
Čemu naglašavanje toga JA?
tvoje pitanje nije bilo:
"Imaš li nešto konkretno što sam JA rekao, a da je ispalo da nije istina?"
nego:
"Imaš li nešto konkretno što je ispalo da nije istina?"
Iz čega mogu samo zaključiti da nisi mislio na isključivo tvoje odgovore, nego na odgovore svih forumaša općenito.
O nuspojavama i smrtnosti ću reći samo slijedeće:
Na svjetskoj razini (prema podacima sa worldometerinfo-a) od 530.000.000 evidentiranih zaraženih, umrlo je njih 6.300.000 ili oko 1%.
Trenutno je u svijetu barem 66% populacije cijepljeno sa barem jednom dozom, što iznosi: 5.240.000.000, pa ako bi 1% od njih umro (jer su protivnici mainstream retorike tvrdili da cijepljenjem imamo veći rizik od smrti i nuspojava, nego od same zaraze covid-om), to bi bilo nekih 52.400.000.
Smrt ili tešku invalidnost 52 miliona ljudi u relativno kratkom roku bi teško bilo sakriti, pa i na svjetskoj razini.
Ali eto, svi smo odrasli, školovani, pametni i dovoljno slobodni, da svatko ima pravo vjerovati u ono što on želi.
Ja osobno ne vjerujem da je bilo kojoj državi (osim ovih part totalitarnih režima), moguće da prikrije nagli porast umrlih ili teško oboljelih od cijepljenja, pogotovo kada znamo da i među bolničkim osobljem ima onih koji se protive mainstream retorici.