16.05.2022 | 23:01
drlovric kaže:
Zasto te toliko zanima pandemija Davore?
Ja se iskreno trudim zaboraviti je. Ignoriram koliko mogu i trudim se zivjeti normalno.
Niko maske ne trazi, niti ih iko nosi. Na granicama mi ne traze potvrde.
Mislim da sam zadnji put masku stavio u USA jesenas.
Odlično pitanje! Vjerojatno nisi pratio što sam sve objavljivao u zadnje vrijeme i zašto sam toliko zabrinut.
Naravno da bih i ja najradije zaboravio sve, a sada je situacija prilično "cool" i ljudi više o tome ne razmišljaju previše. Evo zašto, onako brzinski u natuknicama:
- iako možda ova pandemija možda nije bila namjerna (ali niti to nije isključeno), sada kada je big-pharma vidjela koja je to prilika za neviđenom zaradom (Pfizer u izvješću navodi 75% prihoda od cjepiva), sasvim je jasno da jedva čekaju iduću krizu, a po tome što čini WHO, vidimo da se pripremaju za jesen,
- lobij koji se najviše obogatio je ekipa ala Gates (preko 200 milijardi(!) dolara) koji otvoreno govori da je ovo bila "Pandemija 1, a sada nam dolazi Pandemija 2". Sve čini kako bi zaradio što više i pod krinkom dobrotvora izmišlja nove načine da zaradi još više - među ostalim tijelo "GERM" koje želi uvaliti u WHO koji je već asimilirao,
- WEF (World Economic Forum) želi potpunu kontrolu građana i uvođenje CBDC-a, a pandemije su idealne za strah i "tjeranje ovaca u tor", za prihvaćanje neprihvatljivog u strahu, za potpunu digitalizaciju i nadzor građana - od kretanja do svih transakcija i čak interakcija s drugima, sustavno oduzimanje sloboda i mogućnosti za samostalnost građana, sve to uz još jaču cenzuru i nametanje "službenog narativa" - dobro nam poznato Orwellovo "Ministarstvo istine", a ta afera se upravo odvija u USA,
- Gates se hvalio kako je Australija postupala u pandemiji (logori za necijepljene!!!) i ima mokre snove o tome da to može učiniti bilo gdje, pa i u Europi, a ako se u EU parlamentu sada potpiše predaja javnozdravstvene suverenosti organizaciji WHO (to je sada u tijeku), onda će nam se upravo to i dogoditi, a on je svojim izdašnim sponzorstvima potplatio ne samo medije, nego i sve koji su na to pristali, čak i mnoge neetične znanstvenike koji onda putem tih izvora dobivaju "sponzorstva" za svoja istraživanja,
- Pfizer je ima toliko kriminalnih optužbi za prevare i korupciju, da je njima "modus operandi" mito i sve će učiniti da ne izgube svoju vodeću poziciju i nevjerojatne profite, pa tako misle nastaviti s cijepljenjem s xy doza, a velika meta su im i djeca. Istovremeno ugovori su tajni, istražvanja se utjeruju tek putem suda i slično, znači prljava igra do kraja. Nema razloga da je ne ponove, samo još efikasnije i u većem obimu.