16.10.2022 | 13:20
Vanjuška kaže:
Kako rekoh, ne želim vam, ali mislim da vam svima treba doza ozbiljnog susreta s COVIDom da biste shvatili o čemu nas nekoliko govori.
Ne želiš nam, ali misliš da nam treba da se teško razbolimo? Stvarno? Hvala ti na takvoj želji (pardon, ne želiš nam, znači nije želja, nego nam "treba"? Kao - "tako nam i treba"? Ili...?). Nije da si prvi put nešto slično napisao, ali evo, dvaput je dvaput. Osjećaš li se dobro sada?
Promaklo ti je u cijelom ovom threadu, prebolio sam covid. Imao sam dosta teške simptome, dva puna tjedna, li-la se premišljao da se idem javiti u bolnicu na infuziju jer sam jako dehidrirao, ali eto, srećom je krenulo na bolje taman u zadnji čas, i onda sam još mjesec dana bio polu-upotrebljiv.
Tako da, evo, "trebalo mi je", hvala.
Dobio sam, probao,
a i dalje ne mislim da mi je za to kriv itko drugi zato što se nije cijepio. Kasnije sam se i cijepio, ne od straha, nego zato što mi nema kruha, ni meni, ni mojoj obitelji, ako ne mogu na teren. Dakle, iznudom i ucjenom vladajućih, i opet nisam nikad pomislio da sad pljujem na sve one koji se nisu cijepili.