Coronavirus / COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coronavirus / COVID-19

16.09.2024 | 12:28
Air kaže:

Sve 5, samo ništa od nevedenog nije kontra argument mojoj tvrdnji izvučenoj iz tvog upisa.

Naravno da je. Ja ti mogu objasniti, ali ne mogu razumijeti umjesto tebe.
  • Air
  • Korisnik
  • 72
16.09.2024 | 12:34
yvann11 kaže:
Air kaže:

Sve 5, samo ništa od nevedenog nije kontra argument mojoj tvrdnji izvučenoj iz tvog upisa.

Naravno da je. Ja ti mogu objasniti, ali ne mogu razumijeti umjesto tebe.

Prestar sam da bi sudjelovao u ovakvim prepucavanjima u stilu 24 sata.

Stoga, svako dobro ti želim.
22.09.2024 | 22:28
Evo, dočekali smo i kliničke studije o nuspojavama ovisno o serijama cjepiva.

Nije li malo čudno da MSM o svemu šuti? Zar zaista moramo do informacija dolazi putem par liječnika koji su zadržali integritet i još uvijek imaju kičme?
23.09.2024 | 08:04
40.000 ljudi u Velikoj Britaniji traže odštete zbog teških nuspojava od eksperimentalnog mRNA cjepiva.

27.09.2024 | 20:59
dpasaric kaže:
Evo, dočekali smo i kliničke studije o nuspojavama ovisno o serijama cjepiva.

Nije li malo čudno da MSM o svemu šuti? Zar zaista moramo do informacija dolazi putem par liječnika koji su zadržali integritet i još uvijek imaju kičme?

However, we emphasize that our results are preliminary and hypothesis-generating, given the inherent limitations of spontaneous SAE reporting systems like the DKMA and SMPA. Notably, such passive reporting systems may capture < 15% of SAEs [22]. Also, the current data were incomplete and subject to variable quality information, and factors such as vaccine efficacy, pre-existing immunity and booster schedules, and clinical details and long-term effects of reported SAEs were not examined.

Pametnome dosta…
30.09.2024 | 00:43
Dr. Jay Varna i ostatak kriminalne ekipe:

30.09.2024 | 13:36
Statistika kaže da sada imamo veću smrtnost među cijepljenima mRNA tretmanom:

08.10.2024 | 01:10
O tome kako je uzdrmano povjerenje u sustav i "objektivnu znanost" koju je prodavala pohlepna big pharma za svoju korist i dovela tisuće liječnika u zabludu:

08.10.2024 | 23:35
Ljigavi podlac još jednom:

09.10.2024 | 08:04
dpasaric kaže:
Ljigavi podlac još jednom:

Pa dobro Davore, Bill možda nije stručnjak za kompjutere, ali ima dobre namjere, ja mu vjerujem
17.10.2024 | 00:35
U Australiji su ih stisnuli u kut, naime sada je jasno dokazano da se mRNA tretman veže na DNA i dovodi do mutacija:

A BBC, s kašnjenjem od tri godine, priznaje da postoji mogućnost teških nuspojava:

02.11.2024 | 00:42
Dosta je znakovito kada BBC na YouTubeu ukloni vlastiti dio emisije koji je bio u eteru, ali se pokazao "opasan".

U međuvremenu statistika po pitanju "turbo karcinoma" je loša i neumoljiva, kirurg James Royle daje podatke od zadnje dvije godine:

02.11.2024 | 10:05
Gdje je nas forumski “strucnjak” da objasni kako ovo nije struka. Da treba vjerovati “struci”. Kad mu das cvrste dokaze, on drvi po svom.
Sada svi koji se NISU cijepiji mirno spavaju, a mi ostali propitujemo zasto smo to ucinili a dio nas je znao da cjepivo nije ono sto su propagirali.
02.11.2024 | 11:30
Još nisam sreo osobu koja se nije cijepila i da je zažalila. Nažalost, znam previše onih drugih, koji jesu i zažalili su.
I sada se samo nadam da su mi tolike bliske osobe koje su to napravile jer su morale, ili su vjerovale sustavu, dobile neku od onih manje rizičnih serija i da će ih zaobići zlo njihovog pohlepnog eksperimenta.
04.11.2024 | 00:37
Još novih informacija s iste medicinske konferencije... ovaj put imamo doktora iz Irske:

04.11.2024 | 08:44
Medicinska konferencija?!

04.11.2024 | 09:33
m@xym kaže:

Ah, oprosti što tako laički i u žargonu nazivam okupljanje struke koja ima nešto za reći. Nadam se da nije da to važi samo kada Gatesov WHO nešto organizira da bi nam prodali iduće zlo i prevaru...
05.11.2024 | 08:02
m@xym kaže:

Želiš reći da si pametniji od doktora medicine? Ili pak samo tebi ovaj nije uvjerljiv pa ga odbacuješ, kao što Davoru govoriš da odbacuje samo ove s "tvoje" strane?
05.11.2024 | 09:26
@mbp2009,

Gdje sam ja to rekao da sam pametniji od doktora medicine?!
Ja sam govorio upravo suprotno.

A što se tiče ostatka komentara, ja ovoga lika iz videa uopće nisam komentirao.
Samo sam se nasmijao Davorovom, kako je on to nazvao, "laičkom žargonu", s obzirom da je sastanak grupe istomišljenika čiji stavovi su upravo suprotni stavovima struke, a u organizaciji jednog političara, sve drugo samo ne "medicinska konferencija".
05.11.2024 | 09:45
m@xym kaže:
@mbp2009,

(...) s obzirom da je sastanak grupe istomišljenika čiji stavovi su upravo suprotni stavovima struke, a u organizaciji jednog političara, sve drugo samo ne "medicinska konferencija".

Za razliku od struke, koja organizira sastanke grupe istomišljenika u organziraciji političara i milijardera?
05.11.2024 | 12:28
Medicinske konferencije na kojima se sastaje struka ne organiziraju ni političari ni milijarderi, nego medicinske ustanove, instituti, fakulteti i slično.
05.11.2024 | 17:12
m@xym kaže:
Medicinske konferencije na kojima se sastaje struka ne organiziraju ni političari ni milijarderi, nego medicinske ustanove, instituti, fakulteti i slično.

Moja LOM-ica nikad nije išla ili bila pozvana na neku konferenciju koju je organizirala struka (medicinske ustanove, instituti, fakulteti), ali je zato išla masu puta na one koje su organizirale farmaceutske tvrtke (ne samo u HR nego po svim članicama EU, a i nekima koje to nisu),... pitao jednom još davno prije korone i tako mi je rekla
06.11.2024 | 07:36
m@xym kaže:

Naravno, ceh se plati iz zraka

Ali evo, kad već govoriš da ne komentiraš "lika" iz videa, ovo je originalni video odnosno govor tog doktora medicine na koji se video koji je Davor linkao referira.

Nije dug, kratak je, pa kad već idemo tim putevima, zašto ne pogledaš pa iskomentiraš?
06.11.2024 | 08:40
Nisi shvatio. @m@axymu ni ovo nije "pravi" doktor jer PRAVI doktori ne prenose informacije preko youtube videa, nego samo preko PRAVE televizije. Kad završiš PRAVI medicinski fakultet, onda si položio ispit "nastupanje na PRAVOJ televiziji" i kad pokažeš diplomu na PRAVOJ televiziji, onda te puste da pričaš tamo jer si STRUKA pa prenosiš PRAVE informacije. A ovaj youtube doktor očito nije PRAVI doktor jer ga nisu pustili na PRAVU televiziju, pa je to očit dokaz da on NIJE STRUKA, nego još jedan youtube kreten. Kužiš?
06.11.2024 | 10:38
mbp2009 kaže:
m@xym kaže:

Naravno, ceh se plati iz zraka

Ja to nisam ni rekao, ni promislio.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri sam bio u kontaktu sa organizatorima brojnih konferencija i sastanaka u kojima su sudionici bili doktori medicine, a samo manji broj je bio organiziran od strane neke farmaceutske firme ili proizvođača medicinske opreme (ispod 10%), dok je većina bila organizirana od strane medicinskih ustanova ili državnih institucija.

zašto ne pogledaš pa iskomentiraš?

Tvrdnje koje je ovaj doktor iznio, ja ne mogu provjeriti ni na koji način.
Mogu vjerovati na riječ njemu i ovoj grupi doktora koja se okupila na ovom "summit"-u, ili onim doktorima koji se na slažu sa ovdje iznesenim tvrdnjama.

Ja sam eto, odlučio vjerovati većini (iako sam svjestan činjenice da biti u većini ne znači i biti u pravu).

Jeli to neki problem?

@Bertone,

Liječnici opće prakse su ti koji određuju koji točno lijek (kojeg proizvođača, jer ih obično ima više) će prepisati svojim pacijentima, pa je onda i logičnije da su oni izloženiji farmaceutskom lobiranju.

Za razliku od njih, većina liječnika koji dolaze na kongrese, nisu liječnici opće prakse, nego doktori specijalisti i kirurzi, i ne raspravljaju o tome koje lijek je najbolji, nego razmjenjuju iskustva o novim istraživanjima, tehnikama i slično.
06.11.2024 | 11:09
Sada, nakon izbora u SAD-u, me zanima hoće li Kennedy imati snage održati obećanje i reformirati teško korumpirani FDA i CDC i vratiti transparentnost u sustav koji ima direktan utjecaj i na nas u EU.
06.11.2024 | 11:56
Ovo za liječnike, ide ovako nekako. Za zadržavanje statusa liječnika tj. bivanje u komori liječnika iziskuje skupljanje bodova, karikiram deset bodova je potrebno skupiti godišnje kako bi se bivalo liječnikom i dalje (slično kao što i profesori i ostali zaposlenici visokoškolskih ustanova imaju). Oni sami biraju kako će ih ostvariti, mogu rješavati i online kvizove za par bodova, ali mogu i ići na kongrese koji nose više bodova. Otkad su uveli zabrane darovanja liječnika, farmaceutske kompanije uglavnom zovu na kongrese na atraktivnim lokacijama, sa dobrim hotelima etc...Vjerojatno zato je i tvoja LOM-ica išla Bertone. Mogla je ona na konferenciju tamo preko puta Radničkog doma, ali hej, tu nema bazena i jacuzzija.

A komore...komore financiraju oni sami, kao i većina drugih komora u RH.
06.11.2024 | 12:09
@kupus, znam ja to,... LOM-icu poznajem toliko dugo da smo se skoro pa zajedno igrali u pijesku ko djeca
06.11.2024 | 12:30
Bertone kaže:
@kupus, znam ja to,...

Dobro dobro, ali onda je ipak laž da je nitko nije zvao od strane struke.
06.11.2024 | 13:49
Farmaceutske kompanije izdašno financiraju istraživanja koja impliciraju trošenje njihovih proizvoda.

Isti ti financiraju i one koji su protiv njih samo da bi fokus imali na projektu, a ne na "čačkanju" po postojećim odlukama.

I na kraju, zna se da "rođo" prodaje medikamente.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (773)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds