23.03.2025 | 12:44
mbp2009 kaže:
Svaki dan si sve fascinantniji. Dakle, prvo ga namjerno krivo citiraš.
Ja njega krivo citirao?!
Tako što sam doslovno copy-pasteao dio njegovog odgovora na koji se referiram.
A, onda ti izvučeš iz konteksta dio mog i dio njegovog odgovora, i to naravno... nije krivo citiranje
On je spomenuo da mu je preporuku dao doktor epidemiologije, a ti namjerno namještaš citate tako da ispada da mu je preporuku dao doktor opće prakse.
On je rekao doslovno:
"Znači u bližem krugu imam sedam liječnika, od uske specijalizacije i doktorata upravo iz epidemilogije, preko prof. na fakultetu, pa do kardiologa, par specijalista, nekoliko liječnika opće prakse pa do jedne starije medicinske sestre. Od njih 7 svih 7 je reklo isto."
Od tih 7 doktora:
- jedan (1) je kardiolog
- par je (2?) specijalista
- nekoliko (2?3?) liječnika opće prakse
Dakle, od 7 doktora, najmanje 5 NISU epidemiolozi
Također je sasvim jasno da je napisao da mu je svih 7 osoba reklo isto, a ne samo doktor epidemiolog, dakle, i liječnici opće prakse, i kardiolog i ovi specijalisti, od kojih nitko nije epidemiolog.
Dakle, ti si taj koji izvrće činjenice (ono što je napisano na forumu).
I sad kad se to pokaže, prebacuješ na to da je 1000 doktora mjerodavnije od tih par? Kakva neiskrenost, nevjerojatno. Jači si od statističara na TV-u.
Kolio god se ti trudio, ne možeš promijeniti činjenicu da je službeni stav svih medicinskih institucija, u cijeloj Europi, a i šire, bio potpuno suprotan stavu ovih njegovih 7 doktora.
A, ako i ti, kao i Davor, misliš da je stav tih 7 doktora mjerodavniji od stava svih ovih medicinskih institucije, to je tvoja stvar i tvoje pravo.
Nema veze s big pharmom, nego s tvojom neiskrenom i bad faith raspravom.
Naravno da ima veze sa 'big pharmom', jer nam kolega Davor već pet godine pričao o nekoj bjelosvjetskoj zavjeri 'big pharme', koju je on, eto, ogolio do srži, prateći tokove novca, i gledajući sate i sate videa na YouTube-u, sve iz udobnosti fotelje u vlastitom domu.
Pravi istraživački rad na dijelu.