27.01.2021 | 03:32
Meni je prije par godina osmica uništila i sedmicu, pošto mi je vilica premala.
I tako mi izvadiše oba dva zuba. Kirurg mi je reko, da je rana prevelika i da je ne može zašit. Neka jedem puno sladoleda. Normalno, drugi dan sam se osječao još gore nego prije... Ionako nisam mjesec dana normalno jeo, od bolova sam bio iscrpljen. Zovem svog zubara i odem mu se pokazat. Otvorim usta, on poludi načisto... izgreba mi sva govna što su se tamo stvorila i šalje me doktorici, da mi pretpiše neki antibiotik. Sumamed je jedino na što nisam alergičan i on si nije usudio pretpisat ga... Normalno, već dok se vozam doma, zvone telefoni - svi bi nešto odmah... i tako sjednem za komp i radim... oko šest navećer sjetim se, da nisam išao doktorici... petak navečer, a osječam se opet sve gore i gore. Google zna sve. Nadjem prvi recept za prirodni antibiotik, skoknem do dućana i pripremim ga. Trebao bi stajat 14 dana u špajzi... gledam te dvije tegle - e, miško, trebam te sad, ne za 14 dana! Otvorim jednu i prvom žlicom tekućine samo isperem ranu i špuknem van, a drugu popijem... Moram reći, da sam se bio prije toga svako jutro tresao, bio sam skroz bez energije i umorilo me ić dva kata po stepenicama. Odmah - doslovno odmah - posle uzimanja tog "lijeka" sam osjetio, kako mi se vraća energija u tijelo! Bio je to fenomenalan osječaj, nikad nisam nešto tako doživio! Od totalne iscrpljenost u normalno stanje za 15-ak sekundi! Onda sam to lijepo uzimao po nekoliko žlica dnevno, ispirao tu ranu ujutro i tek onda pio "lijek". Poslije dva dana sam išao zubaru i bio je oduševljen, kako je rana bila čista i kako se fino cijeljila. Otad nadalje mi je ta zvarak u hladnjaku. Kad god bi me nešto uhvatilo - uvijek sam sve izlječio prije nego bi se pošteno razbolio. A prije toga sam često patio od lakših ili težih prehlada.
Pa ko voli, nek izvoli:
7 dcl ocata od jabuke (što prirodniji, to bolje)
2 velika luka - nasjeckano
2 glave češnjaka - nasjeckano
2 pune velike žlice kurkume u prahu
2 ljuta feferona - nasjeckano
10 cm gingera - ribano
To sve izmješaš i time napuniš taman dve tegle za pekmez. Ostaviš u špajzi i svaki dan promućkaš. Poslije dva tjedna procjediš kroz finu krpu u flašu i držiš u hladnjaku. Uzimaš striktno poslije obroka i NIKAD na prazan želudac! Prvi put je ODVRATNO! Kad se navikneš ... sam si ga znam natočit jedno 0,2 i popit umjesto rakije. Nema rakije toliko ljute!
Za uzdržavanje imuniteta neki si ga stave u čašu vode. Par ljudi je koristilo moje zalihe, kad su se razboljeli i svima je pomoglo. Meni je to fenomenalna stvar, naročito jer sam alergičan na sve moguće (aspirin, paracetamol, penicilin... ) i već 20 godina se liječim samo prirodnim stvarima i nemam izbora.