09.10.2021 | 05:57
smayoo kaže:
U kojim slučajevima? Nijedna virusna bolest koja je potisnuta cjepivom - nije nestala. Čak ni dječja paraliza. Pogledaj ospice. Desetljećima nije kod nas bilo djece oboljele od ospica. Kako se zadnjih godina pojavio veći broj djece koja nisu cijepljena, eto i ospica.
To je sve laža i muljaža. Jedini pravi razlog što se cjepivo forsira je taj da bude što manje zaraženih s teškim simptomima, radi opterećenja zdravstvenog sustava. I meni je to jasno, ali reci onda jbt ISTINU. Jer kad te jednom ljudi uhvate u laži, gotovo je. Nema više povjerenja.
Kao nestala se računa ona bolest koje je pod kontrolom i ne pojavljuje se učestalo, nikad ni jednu virusnu bolest neće proglasiti iskorijenjenom, jer to niko sa sigurnošću ne zna. Ali ako se više do 20 godina ne pojavljuje ni jedan slučaj onda se računa kao iskorijenjena. Tetanus, Boginje, Polio, Difterija itd itd.
Neke od njih sporadično se pojavljuju još u područjima gdje procijepljenost mala.
Zato boli me kurac ko što laže i mulja, ja hoću da ovo govno od virusa nestane ili barem bude dobro pod kontrolom, jer hoću normalan život. Kad ovo prođe onda tužite sve države, uzmite stvar u svoje ruke i jebite im svima nanu, što se mene tiče. Neš ti manipulacije i laži, dok se oko ovoga pjeni kradu i lažu svo vrijeme i niko im ništa! Sad ste zapjenili i krenuli im jebati majku, a dok Nestle kupuje svu pitku vodu na planeti niko ništa.
Ovo s ospicama kod nas je svakako antivaksersko maslo da se procijepljenost drži na nivou ne bi ih bilo. Ne da svaka Hanuma ima svoje mišljenje i izbjegava cijepljenje jer FB osim što zna šta je Maje Šuput rekao Bloom kao prvu riječ, tako kaže. CIJEPITE SE DA ZAŠTITITE ONE KOJI SE NE MOGU! MUTACIJE SE NEĆE MOĆI DRŽATI POD KONTROLOM, AKO NIJE PROCIJEPLJENOST VELIKA!