19.08.2007 | 06:47
Ako doista mislite da je John C. Dvorak \"iskonski mrzitelj Applea\", onda pročitajte što misli o Microsoftu, svemu što je firma napravila i posebno o njegovom vrhu:
www.pcmag.com/article2/0,1895,2164615,00.asp
Ja samo mislim da je Dvorak stari grintavi dovitljivi pisac, i još je dobrodošao, jer njegove tjedne doze adrenalina za buđenje namijenjene su svima koji bi tako rado zaspali u krdu. A to se svima događa.
Mora se priznati da je oštouman, da zna naći argument, ali ne možete od drugoga očekivati da svakoga tjedna napravi revoluciju, a da se to ne proglasi kalamburom. Uostalom, spavači i oni kojima je fino u miro u tišini reklamnoga gnoja tako ga i zovu - klaunom.
Međutim, on piše i nešto drugo:
www.pcmag.com/article2/0,1895,2162397,00.asp
Nisam sguran da je to plaćena reklama, a još manje da je to samo još jedan komad mesa kojemu je glavni cilj da izazove mrzitelje... s neke druge strane.
Meni je Dvorak i dalje dobrodošao. Ako ništa da bocne. Moram se zabrinuti samo ako se s njime ne slažem, a na mojoj strani je jedini argument izlje mržnje.
Ali da tek vidite što je - nakon pet godine uređivanja PC magazina i 9 mjeseci evangeliziranja u prilog Viste - napisao Jim Louderback, odlazeći glavni urednik PC Magazinea?
Nakon uvodnih riječi o tome da časopis ostaje u boljim rukama... pročitat ćete i malo intimne istine o tom svijetu. Da bih riječ dodao.
www.pcmag.com/article2/0,1895,2171472,00.asp
Što mislite?