04.03.2024 | 01:14
Djuro genijalac kaže:
...
I tako od tvojih 100 posto imaš 25 posto prisilnih sudionika u zavjeri koje BK i ne žele učiniti ništa da se to (p)održi (li čak aktivno rade na tome da cijela omerta propadne, ne iz ideologije, nego obijesa, prkosa i lijenosti, imaš ih još 10-ak posto koji su, zvuči grubo, ali je tako, preglupi da bi to bili u stanju napraviti.
Ovo je firma u kojoj su ljudi zapošljavani nakon intervjua, imaju neke realne svakodnevne sposobnosti (pa makar to bila i sama marljivost) i svejedno ti jamčim da nismo u stanju zataškati bilo što.
Sad to protegni na cijeli državni aparat koji je po definiciji manje motiviran, izrazito nemarljiv i reci mi kako bi ti OPERATIVNO izveo neku zavjeru? Smatram da je svaka teorija vrijedna onoliko koliko je primjenjiva u stvarnom životu pa mi sad ti objasni u stavrnom životu kako bi to trebalo ići, a da uključuje vlade, države, multinacionalne korporacije itd....
Postoji razlika. Primjer koji si dao je dobar i vjerojatno najbliži nečemu što bi se odigralo u stvarnim prilikama da je netko u firmi slučajno zeznuo nešto gadno. No, ovo što su oni radili nije bilo niti malo slučajno, to je bilo planirano i tako je i provođeno.
Wuhan je ciljano financiran i to prljavo, znači mimo Kongresa. WEF je imao i on-line planove za simulaciju pandemije taman prije svega, a sada imaju nešto slično za cyber-napad, pa čisto da nas ne iznenadi ako se dogodi... Nadam se da neće jer bi i mnogi njihovi biznisi bili pogođeni, pa će se valjda suzdržati jer bi im šteta mogla biti veća od koristi - iako imaju jako dobru motivaciju u tome da se nametne totalitarna kontrola pristupa netu jer bi tada mogli raditi što hoće - svaki otpor bi bio ugušen i cenzuriran. Živjeli bismo Rusiju ili Kinu 2.0.
Ljudi koji rade i u manje delikatnim korporacijama od Pfizera imaju vrlo detaljne i obvezujuće NDA ugovore. Znači "ako budeš lajao protiv nas sudit ćemo te do smrti". Sjeti se kako prolaze žviždači, pa čak i oni mali bezazleni, lokalni, poput jedne obične Ankice Lepej! A kako prolaze značajni poput Assangea i Snowdena isto znamo. Znači, za to ne moraju brinuti. A evo segment iz razgovora s mojim poznanikom koji je u big pharmi dva desetljeća: "Imamo lijekove koji bi spasili milijune života, ali samo se drže u sefu i ubire novac na onome što je profitabilnije. Ako se pojavi netko visokog morala i savjesti koji bi oko toga radio probleme, pozove ga se na fancy party u vilu s bazenom i čovjek nestane. I onda se šuti i čuva glavu." Parafrazirao sam, ali doslovno mi je to rekao!
A kako prolaze nepodobni novinari? Sjetimo se naše Helene Puljiz, a zamisli tek da si na putu neke kriminalne korporacije. Pitam ove moje, pa mi kažu: "A koji izbor imam? Da se nađem na ulici? Neki od nas se uspiju uvaliti u PR odjele većih firmi, ali toga je malo. Zato veži konja gdje gazda kaže i mozak na pašu." A na svjetskoj razini se problematični novinari jednostavno ubiju. Vidjeli smo i kako je Epstain prošao kada ih je počeo ucjenjivati. Znači ako imaš kupljene medije, a imaju ih, novinari nisu nikakav problem.
Liječnici? O tome sam već pisao, iz prve ruke znam: "Pod političkim smo pritiskom, ne smijem reći što mislim i bojim se za posao." - ili: "Mogao bih izgubiti katedru ako počnem propitivati sve što se sada krivo radi. Ne znam tko je iza toga, ali to nije dobro i jako sam zabrinut."
Političari? Šališ se? Trebamo li uopće o tome? Riba smrdi od glave, pa pogledaj samo kako je WEF namjestio svoju igračicu Ursulu - koja je uklonjena s pozicije ministrice obrane Njemačke zbog korupcije! A to je valjda najbolja preporuka za WEF! Pa Sunak, Trudeao, Jackinda, Macron i onaj licemjerni nizozemski lažov Mark Rutte kojeg su skoro pa brute force maknuli zemoljradnici kojima je želio oteti zemlju za svoje gazde iz WEF-a. Evo, sada će njega staviti za tajnika NATO-a! I naš Plenky je njihov igrač, zato je i preživio što niti jedan premijer ne bi.
Srećom, mi na Balkanu smo istrenirani HDZ-om tako da sve to već dobro znamo, sve smo prošli i odmah prepoznajemo uzorke korupcije i negativne selekcije.
Kako bi izveo ovo što je big pharma izvela? Pa čuo si tajno snimljenu FDA ekipu, primaju milijune $ od big pharme, usluge odobravanja lijekova plaćaju vrhuski plaćenim radnim mjestima kod sebe, tzv. "revolving door", a razne znanstvenike "doniraju" za istraživanja. Korupcija do kraja. I onda, kao da je u režiji HDZ-a, agenciju koja provodi testiranja za FDA vodi - ni manje, ni više, nego Faucijeva žena! A tko bi kod nas u Hrvatskoj proveo ikakve testove ičega kada su namjerno rasturili Imunološki zavod? Znači neki naši tupasti političari (čak ne moraju biti izvorno zli ili korumpirani) jednostavno su u strahu slušali upute iz Europe, a radi se o kriminalnoj hobotnici. I ako ti to još nije očigledno, pogledaj još jednom ono saslušanje Pfizera u EU parlementu kada kada se njihova PR-uša zagrcnula od smijeha na pitanje parlamentarca zar ne bi cjepivo trebalo štititi od zaraze i prijenosa virusa: "Haha, mi to nismo nikada rekli niti testirali!" Znači očigledne laži i korupcija od vrha.
Mogu gotovo sve. Vidiš da su profuralli covid potvrde bez ikakve znanstvene podloge, kao test koliko su građani servilni i naivni, a onda kasnije nitko nije za to odgovarao - čak niti se ispričao jer se time, upravo suprotno, dovelo u opasnost živote ljude koji su osjetljivi, a gdje im je rodbina živjela u lažnoj sigurnosti da ih ne mogu zaraziti. Tko zna koliko je penzića tako bilo zaraženo.
Kada si dovoljno visoko, pažljiv planer i dovoljno bogat, možeš izmanipulirati gotovo svakoga, barem prvi put. Ono staro: "Fool Me Once, Shame on You; Fool Me Twice, Shame on Me"...
Samo vidim da previše ljudi kasno pali...