06.03.2024 | 06:44
Davore, pa zar smo došli do toga da se bez problema uspoređuješ s Milanovićem?
Maknimo osobna mišljenja o čovjeku na stranu, ti si civil sa svojim izvorima također objavljenim na platrofmama masmedija, a on predsjednik države sa kompletnim obavještajnim obavještajnim civilnim i vojnim aparatom na dnevnoj dispoziciji.
Prema tome, kada on daje svoje argumente na temu Ukrajine i Rusije (koji su i meni vrlo često zvučali zdravorazumski, bez daljnjega), ipak ne "ukenja" (oprosti na ovom izrazu, trenutno ne znam za bolju riječ jer još sam u boot modu
) priču preporukama medijima da si pogledaju prof. Mearsheimera, Russella Branda, Tuckera Carlsona i slične izvore koji nisu ništa kredibilniji od "mas medija" koje oh - toliko pljuješ...
Pa di to
sveto trojstvo izvora koje tako zdušno reklamiraš posta svoje klipove - na dark webu ili na istim tim mas medijima?
Stoga, po meni i ti sada
miješaš kruške i jabuke.
Djeliti stavove s čovjekom svakako i naravno da možeš, ali uspoređivati se s njime kao - eto, nas dvojica sve kužimo jer smo mudri a vi ste telad - osobno mi je zaista djeluje neukusno.
A pritom u isti post spominješ "dječju igricu Starcraft".
Nemoj ovo shvatiti kao provokaciju jer nije, ali radiš i promoviraš aparate najbogatije tvrtke na svijetu potekle iz zemlje koju toliko strasno pljuješ u svemu osim u IT-u.
Ako ti ovdje tražiš dobrovoljce za Ukrajinu, zašto sam ne postaneš zastupnik ruskih IT kompanija?
Nije li to bar a bar tvom zahtjevu?
Razmišljaš li ikada o tome?
Putinu bi dobro došao tvoj ekspertizam, pa pogledaj mu samo slike war rooma.
Telefoni su mu kao izvađeni iz vremenskih kapsula iz ranih 1990.-ih.
Ovo nije slika koju tražim, već sa neke press konferencije. Ali ako si gledao Olivera Stonea onda se sjećaš slika iz njegove predsjedničke ratne sobe.
Zaključno, kužiš se u IT temu, pa da budeš totalno on point preporučam ti
"nekoliko" najuspješnijih ruskih kompanija tog sektora - pa kada tražiš da ovdje netko potkrijepi svoje stavove odlaskom u rat, s tvoje strane bi u najmanju ruku bilo u redu odbaciti zapadnu tehnologiju i koristiti se istočnom.
Bar nemaš rizik pogibije, a kredibilitet ti raste.