Ukrajina
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ukrajina

25.10.2024 | 09:20
Da malo rasteretimo "neke", pa da ja malo širim rusku propagandu. Pogledajte, kako neki kažu našeg admirala, glavnog stratega oluje kako se prostituira, degutantno je blaga riječ kako čovjek svršava na Iskandere i druge ruske gluposti, baš ono turbo žalosno Treba gledati, na način kako je nešto iznešeno, znači ne kao činjenicu ili ne, nego na izgled lica i oduševljenja ili mrke face dotičnog, ovisno o pitanju...tu ih rusi nisu dobro istrenirali, morat će na popravni ili vratiti novac. Milanović je za ovog lumen, on to profesionalno odrađuje, pa mu s te strane skidam kapu.

Može netko reći da sam grub, ali dolazimo do vremena, kada mnoge maske padaju i sve smo bliže velikom sranju. WWII nije počeo napadom na Poljsku 01.09 1939, počeo je mnogo prije, imao je svoju predigru u Španjolskom građanskom ratu, Rusko-Japanskom, Rusko-Finskom, do sjedinjenja Njemačke i Rusije oko Poljske. Ironijom sudbine su Rusi postali najveći antifašisti.

Idemo pogledati npr. Srbiju, po svim ekonomskim i drugim parametrima, oni su Evropa i normalno je da budu u EU, ali u toj zemlji je podrška Rusiji preko 80 %, dok je podrška EU oko 40 % ? To nije ništa čudno, kad EU daje novac za izgradnju; škola, bolnica, puteva...dok Rusi ulaže sav svoj novac u propagandu, od tv do interneta. Rusi su desetljeće pumpali novac u crne fondove, zapadnih zemalja, kako su pumpali u svoje oligarse i tek će vremenom sve više izlaziti "spavača" od kojih mnogi nisu aktivirani...živi bili, pa vidjeli.

25.10.2024 | 14:22
@Cariblanco:

Za vrijeme korone, Srbija je ponudila besplatno cjepivo za sve gradjane regiona. U BiH pogadjas nije bilo nista, a moram na put u Ameriku. Pa sam otisao u Srbiju na vakcinaciju.

Dosao u neki mali gradic, ispred Doma Zdravlja 2-3 saniteta. Na svakom naljepnica iz druge zapadne drzave,. Poklon iz Nizomzemske, poklon iz Austrije i tome slicno.

Ispred ustanove tabla, "renovirano sredstvima EU". Most pored obnovile zapadne zemlje itd itd. Izgradjena ulica EU sredstvima.

Novac EU poreznih obveznika je otisao tamo. Svuda su pisane table o parama ulozenim u tu kasabu koja zive veze nema sa EU. Ni pravno, ni formalno, ni administrativno...

I udjes u tu bolnicu imaju 3 vakcine u ponudi. Sputnjik ruski, guzva mrtva glava, na Pfeizer nema nikoga. Zavrsim za 5 minuta i odem kuci.

Vole oni govno rusko nego cijeli Zapad. Iako je sve sto imaju sa Zapada, iako im cijelo selo radi na tom mrskom zapadu. Iako su guzve za vize ispred zapadnih ambasada. Opet puna usta Rusije i to niko normalan ne moze razumjeti
25.10.2024 | 15:19
Ako se ne varam, ta bolest se zove shizofrenija?
25.10.2024 | 16:51
Lukashenko warns of war if Russia attempts to annex Belarus

> I'm even afraid to say it, but that would mean war," he said.

> According to him, he doesn't understand why Belarus would need to be annexed by Russia, as the two countries already cooperate within the Union State framework.

Sva nesankcionirana roba sa zapada dolazi preko Bjelorusije. Ako se to zatvori, Rusija je u problemu pa bi onda kao i sve sankcionirano moralo ići okolo preko Gruzije, Uzbekistana i Kazahstana. Skupo je to. Ne vjerujem da Rusi sad imaju i vojsku i živce za napad na Bjelorusiju pa se Lukašenko osjeća sigurno.
25.10.2024 | 20:44
drlovric kaže:
I udjes u tu bolnicu imaju 3 vakcine u ponudi. Sputnjik ruski, guzva mrtva glava, na Pfeizer nema nikoga. Zavrsim za 5 minuta i odem kuci.

Vole oni govno rusko nego cijeli Zapad.

Samo što je u ovom slučaju bilo obrnuto - Sputnjik je klasično cjepivo zasnovano na staroj tehnologiji i time dokazano bezopasno i s gotovo nikakvim nuspojavama, a Pfizer je bio to "govno" i neispitani mRNA eksperiment koji, sada je dokazano, se veže na DNA i radi mutacije (to je uvijek loše) + sve nuspojave koje slijede ovisno koju seriju si dobio, pa si biraš između miokarditisa, srčanog ili moždanog udara, začepljenja mikrokapilara u oku, ugrušaka i gubljenja sluha, pa do začepljenja žila. Strašno je što za sve nabrojano imam primjere u mojem najužem krugu prijatelja i kolega.

Za moj račun, to ti je bila loša odluka. Držim ti palčeve da si dobio placebo ili onu benignu seriju i da ćeš proći bez nevolja.
25.10.2024 | 20:56
@Davor:

Nisam ni ocekivao da ce Rusi smisliti nesto moderno i inovativno.

Sestra od moje mame je umrla od korone. Sahranili su je u hermetickom metalnom sanduku.

Ja sam se u tom trenutku odlucio cijepiti. Vise sam, kao i u svemu ostalom, vjerovao Zapadu nego Rusiji pa je to logika kojom sam se vodio.

Mozda sam pogrijesio, mozda nisam. Ne zamaram se. To su samo od dvije od valjda 50-60 vakcina koje sam u zivotu dobio....

Od necega se mora i umrijeti.
25.10.2024 | 22:33
Ma lako za sve prije, pa i ja sam se cijepio za sve živo + svake godine za gripu, ali mRNA je totalno druga priča. Uostalom, žena mi se morala cijepiti jer je radila u školi, pa su je prisilili, tako da sve razumijem, samo brinem i upozoravam ljude da dobro odvažu što će ako se nešto slično ponovi.
26.10.2024 | 13:52
JOHN kaže:
Ako se ne varam, ta bolest se zove shizofrenija?

Evo pogledaj zašto je ta bolest toliko uznapredovala...minuta 9.30 pa idućih par minuta. Zanimljivo je i za vas sve koji mislite da znate sve o povjesti, koliko vas zna da je s crvenom armijom ustaška vražja bojna "oslobađala Srbiju " Na čelu te bojne je bio Marko Mesić, nitko drugi do strica našeg predsjednika, koji su zajedno s crvenoarmejcima, žarila, palila i silovala po Srbiji. Sad će mnogi knedlu na ovu vijest progutati, slobodno je gutajte jer ovo nije terija zavjere, ovo su priče iz obavještajnih arhiva.

28.10.2024 | 19:11
Rezultata poštenih izbora u Gruziji, gdje se rusi nisu mješali

x.com/NOELreports/status/1850939198980989253

Nakon toga dođe slučajno Orban u Tbilisi, da proslavi pobjedu

x.com/NOELreports/status/1850935715439521951
30.10.2024 | 10:13
I sad, Apple SSD cijene su kao visoke?

x.com/wartranslated/status/1851209002039845121

> Russian media reported that a Russian court fined Google 2 undecillion rubles (2,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000).

> An undecillion is a unit with 36 zeros, and 2 undecillion rubles is equivalent to 20 decillion dollars.
30.10.2024 | 14:56
Najjači je prvi komentar ispod objave:

"This are approximately 16 kg potatoes ????"
17.11.2024 | 20:20
x.com/NOELreports/status/1858221286058598644

x.com/NOELreports/status/1858198697693114450

“No-one will stop Putin with phone calls. The attack last night, one of the biggest in this war, has proved that telephone diplomacy cannot replace real support from the whole West for Ukraine. The next weeks will be decisive, not only for the war itself, but also for our future,” Polish Prime Minister Tusk said.
17.11.2024 | 20:43
Da, baš sam vidio da je restrikcija maknuta.

Sad imaju dva mjeseca dok je Trump ne vrati. Svašta je moguće za to vrijeme. Jučer je pisalo da Putin odbija razgovarati s Trumpom o Ukrajini što god da to znači. Mislim da će već danas prestati odbijati.
17.11.2024 | 21:44
Siguran sam da Ukrajinci imaju listu ciljeva koje bi rado posjetili ali ne znam koliko imaju na raspolaganju a i rusi će sada upogoniti svoje S300/400.
Vjerujem da će Ukrajinci odigrati dobru partiju šaha..
17.11.2024 | 22:53
Kakva invazija botova na našim portalima, to stvarno ne pamtim. Za koji dan će biti, zar i ti sine Trumph ( brut ), kao da Biden i on nisu o tome neki dan razgovarali, a Ofaf je bio poštar, a odgovor smo dobili jučer s ruske strane...i što je ostalo ?
17.11.2024 | 23:51
Nemaš ti sused pojma ... Olena Kondratiuk je prije četiri dana bila kod AP i GJ i sve s njima dogovorila, a onda su oni prišarafili JB koji je potom dao blagoslov za korištenje oružja,... DT zna za to i nema ništa protiv jer treba pripremiti teren za izgradnju hotela tak da će i VVP uskoro pozdraviti taj potez kao što je i AV pozdravio potez amera od prije dvadesetak godina u Beogradu. Eto, samo prati trag novca
18.11.2024 | 11:02
Nemrem ni svoj trag novca pratiti, trebao bi računovođu Bolje vi pratite naše spavače, koje ćemo aktivirati. Kako se samo uzhebala scena nakon novih odluka i već se javljaju prvi...da nije smješno bilo bi žalosno, kakve sve razloge nalaze da brane russiju. Zamislio da Ukrajina cijela padne ili da se preda, onda bi granice nato-pakta bile opet na novoj ruskoj granici ili u Portugalu ?

Počelo je

x.com/NOELreports/status/1858443376057626952

Venezuelan dictator Maduro calls Zelensky a “Nazi criminal” and criticizes the approval for strikes deep into Russia.

"The governments of the US, France, and the UK – the axis of evil – have just approved the Nazi criminal Zelensky to use long-range missiles against our brotherly Russia. We are at a decisive moment. American imperialism has entered a phase of madness,” he declared.

Bratski susjed rusija Sad će Srbija objaviti rat Venecueli, jer svojataju riječ bratska
18.11.2024 | 17:31
Ovo sve je u dometu ATACMS raketa. Bice zanimljivo gledati ucinak ruskih PZO. Ocekujem jako puno friendly fire incidenata, tj da ce masovno pogadjati svoje letjelice misleci da ih netko gadja

Ukrajina ih nema bas previse u arsenalu, ali ovo ce zasigurno dodatno rastegnuti ionako tanke logisticke snage ruske vojske.

Screenshot2024-11-18at10.27.06.png
18.11.2024 | 20:13
Vidim ovdje ništa novoga. Rekao bih da je ova priča da će Ukrajina naprednim američkim raketama gađati ciljeve duboko u Rusiji prilično glupasta PR kulisa. Kada bi nakon takvog napada usred Berlina prasnula samo jedna Iskander raketa, i to s običnom klasičnom bojevom glavom, EU establišment bi se ukenjao i nastao bi tajac od tjedan dana. Auditorij za tu priču o dubokim udarima smo mi, a ne Rusi.
18.11.2024 | 20:25
dpasaric kaže:
Vidim ovdje ništa novoga. Rekao bih da je ova priča da će Ukrajina naprednim američkim raketama gađati ciljeve duboko u Rusiji prilično glupasta PR kulisa. Kada bi nakon takvog napada usred Berlina prasnula samo jedna Iskander raketa, i to s običnom klasičnom bojevom glavom, EU establišment bi se ukenjao i nastao bi tajac od tjedan dana. Auditorij za tu priču o dubokim udarima smo mi, a ne Rusi.

Hocemo po neku paru da ce im polupati 10-15 aerodroma, kao i vjerojatno skladista dronova na sjeveru uz granicu sa Bjerolrusijom?

Jedina i najlicemjernija svrha ove medijske kampanje je da se Rusima da vremena da sklone avione, helikoptere, transportne letjelice koje nezasticene drze na pistama.

Mangupski bi bilo odobriti Ukrajini udare a da niko ne zna, pa da im polupaju 100+ aktivnih brobenih letjelica u jednom danu. To bi bio strategijski vrijedan udar.

Ovako se sve to dozira, da se Rusija previse ne naljuti i nece se bas previse odraziti na desavanja na bojnom polju. Nazalost.
18.11.2024 | 21:48
drlovric kaže:
Hocemo po neku paru da ce im polupati 10-15 aerodroma, kao i vjerojatno skladista dronova na sjeveru uz granicu sa Bjerolrusijom?

Nisam od klađenja kada su u pitanju stvari u kojima ljudi gube živote, to mi je baš ružno, ali da ne moraliziram, mislim da je i teško u ovakvim stvarima znati što je istina - zapadni MSM će napisati razne gluposti, sve što mu se naloži, to smo u ovom ratu vidjeli previše puta, a Rusi pak imaju svoju vojnu propagandu, tako da se na kraju istina sazna tek puno kasnije i obično od neke treće strane.
19.11.2024 | 14:00
Idemo malo da se odmaknemo, o količini osvojenog teritorija ili broja raketa, da se bacimo na srž probelema. Nazvao bi ga, putinofilija je mentalna bolest.

Evo mali uvod. U firmi moj frend je dipl.ing. elekrotehnike, jedan od možda tri lumena oko poznavanja svekolike problematike oko generatora, po meni je br. 1 ali nebitno. Znači Neno je čovjek, s kojim možete oko svih problema u našem društvu smisleno raspravljati i nije nikakav ekstrem, po bilo kojem području o kojim raspravljate, dapače čak je ugodan sugovornik, neovisno o temi. Sad dolazimo do mog fajta s njim prije par godina, kad smo pričali o ovom sukobu, gdje je on iznio svoje rusofilsko svaćanje tog sukoba i gdje smo se fakat onako ebeno posvađali. Na kraju je došlo do toga da sam ga ja pitao, neka mi navede tri ebena ruska brenda koji nešto znače u svijetu....boli me klinac za brendove, šta će nam to kad imamo ; kinđale, iskandere i supersonične rakete na koji zapad nema odgovor i koje ne može oboriti !!! Baš je bio ebeni fajt s još 5-6 ljudi prisutnih.

Dan-danas me kopka što to može takvog čovjeka navesti na takvo razmišljanje ? Ako pogledamo većinu nas, koji smo odrasli na, ajmo reći zapadnom utjecaju, zbog traperica, filmova i ostalih sranja, nitko od nas ne bi branio svako Američko sranje pod svaku cijenu. Ako nešto ne valja, to ne valja, ne zato jer mi je to neka ideologija ili neznam što, jer jednostavno nije dobro.

Sjećamo se par zadnjih ratova USA u Iraku i Avganistanu, sjećamo se i priče o oružju o masovnom uništenje, koja je bila farsa, ali se ne sjećam da je netko tu farsu branio , skoro kao svoj život i ugrozio svoj kredibilitet, kao u ovom sukobu, kao mnogi na ovom forumu. Bolio nas je kiki za taj sukob i onako smo ga usput komentirali, ako je bilo teme o tome.

Ova tema je za neke kao borba na život i smrt, gdje nam oni moraju objasniti da smo u krivu i da smo ama baš svi podložni msn propagandi, kao da svoje pameti nemamo. To je ono što vrijeđa, a ono zašto to rade nam ne žele saopćiti....to je krug samo za odabrane, kaj ne

Nedavno bombardiranje i pogibja 8 ili 11 ljudi, ovisi na kojem mjestu, se pravda....a koliko svaki dan gine ljudi u Gazi. Zamislimo da rusija potpuno pobjedi i da radi strašne zločine i da ubija civile ( poput hodomora ) i da ostane, cca 10 % Ukrajinaca nakon sukoba, kad bi rusofile pitali a što su to radili, da bi dobili odgovor a gdje su vam indijanci.

Mislim da sam bio dovoljan jasan i da je svtko svatio moje pitanje. Zašto je putinofilija, samo za odabrane a ne za sve
19.11.2024 | 14:28
Bravo! Evo ti još jedan primjer. Suprug od moje sestrične - tip je LUD za Putinom, Rusijom i svime što je rusko. Svakodnevno likuje po Facebooku i uzdiže Putina, odvratno za vidjeti te njegove objave.

Kada sam ga pitao, "zašto onda koristiš američku tehnologiju, mislim na Facebook i Google", grdo smo se posvađali. On prezire zapad, pogotovo SAD.

Sad ti reci koja moraš biti budala, od svojih skoro 60 god. da se ideš baviti takvim glupostima. Kao da te rusija hrani. Za ne vjerovati!
19.11.2024 | 14:47
Samo bih napomenuo da te tzv. MSM medije nitko ne šljivi pol posto. To je sve umrlo.

Ni Jutarnji ni CNN više nisu relevntni bilo kome a koriste se samo u ovakvim raspravama.

Danas postoje Facbook, TikTok, Twitter, u americi je Fox TV nešto u što svi bulje, kod nas su to ove male televizije koje puštaju Bujicu i slične stvari i tko to ne razumije ne živi u realnom svijetu.
19.11.2024 | 15:08
Neki ovdje jako brkaju stvari time što stavljaju znak jednakosti između Amerike i svega onoga što ona znači - ljudski, financijski, tehnološki, kulturološki... i njene vlasti koja je često korumpirana, kojom upravljaju pohlepne korporacije, a ne svi oni vrijedni američki ljudi koji su je izgradili. Politika gdje je Amerika hegemon je nekada bila moguća, ali sada uz sile kao što su Kina, Indija i Rusija - svijet se mijenja i ne može više sve ići u korist takve politike.
19.11.2024 | 15:16
Meni je zanimljivo sljedeće, ako si toliko zatucan, bilo za Ruse, USA, EU ... pa prijatelju pošalji svoju djecu tamo.
Nemoj "kenjkat" po tastaturi već uzmi djecu i šalji ih na prve crte bijišta.

Plati im obuku ako od obuke imaju samo PS4/PS5(ima po svijetu jako dobrih poligona za vježbu i to legalno) i šalji svoga sina da ratuje za koga ti srce hoće.

Rat normalnom čovjeku nikada ništa dobroga nije donio niti će.
U filmu "Šindlerova lista" ima scena gdje Šindler objašnjava kako je cijeli život pokušavao da uspije, pokušao je sve pošteno što se moglo i reče "uvijek mi je nešto falilo". Pita ga žena, kao u smislu pa što ti je falilo, sreće? On odgovara: ne, rat!

Tako da tko voli rat, eto mu ga unutar njegovih četri zida.

Pitaj majke kojima sinovi gledaju travu "odozdo" bili poslali još djece za Rusiju, Ukrajinu, EU,ratovat za pingvine ili bi htjela svoga mrtvog sina natrag ali živoga. Ako su normalni, odgovorili bi ti da ih zaboli i za jedne, druge i treće već da im je dijete živo.

Lako je ratovat pune stomačine, u toploj kući sa krevetom, internetom ... i ratovat na Facebook-u.

Svima kojima je rat drag ili žele pomoći, lijepo uzmi ruksak svome djetetu na leđa i pravac na prvu liniju i neka "guštaju", a stranu mogu odabrati sami, kažu da smo u demokraciji samo nemoj da te zaslijepi puno svjetla od te velike demokracije.

Iskreno se nadam kako će napokon doći netko, neki političar sa karizmom, vizijom ... i zaustaviti ovo ludilo ali nekako mi se čini da neće ići ...
19.11.2024 | 16:57
Nikad više rata, nikome više, za ni jednu državu. Stari prdonje ako žele ratovati, samo naprijed!
19.11.2024 | 18:12
Kao da slusam manekenke koje ce se svojim utjecajem zalagati za mir u svijetu

Kao da obicne male ljude netko nesto pita.

Ne moramo mi zeljeti ratove, oni sami dodju i pronadju te...

I onda imas opciju da branis svoju obitelj ili da skupa s njima pobjegnes. Obje strategije su legitimne.
19.11.2024 | 18:49
dpasaric kaže:
Neki ovdje jako brkaju stvari time što stavljaju znak jednakosti između Amerike i svega onoga što ona znači - ljudski, financijski, tehnološki, kulturološki... i njene vlasti koja je često korumpirana, kojom upravljaju pohlepne korporacije, a ne svi oni vrijedni američki ljudi koji su je izgradili. Politika gdje je Amerika hegemon je nekada bila moguća, ali sada uz sile kao što su Kina, Indija i Rusija - svijet se mijenja i ne može više sve ići u korist takve politike.

I ovdje neki brkaju, kao da je ovo rat rusije i usa, pa navijamo za usa. Većina ljudi želi živjeti na način na koji su živjeli i ne mjenjati ga, što bi značilo da se rusija vrati u svojih 11 vremenskih zona i da nas ostavi na miru, skupa s Ukrajinom. Na žalost to nam nije moguće i nudi nam se da prihvatimo Kineske nekorumipirane kompanije i njihovu vlast, gdje nikad nema problema, gdje postoji vladavima prava i ljudske slobode. Ljudi to ne žele i zato se opiru. Sad bi se trebali vratiti civilizacijski 50 godina unazad, ne hvala. Spominješ nove sile, ja se pitam koji je to trenutak da se i S. Koreja priključi tom klubu. Probaj ovo objasniti LGBT populaciji, da vidimo kaj oni vele.

@pontmax1 je fino to objasnio, kome se sve to sviđa pravac tamo, jer je EU još uvjek kontaminirano područje.
19.11.2024 | 19:10
Kako to misliš tko pita male ljude? Redoslijed je takav da ih prvo zatucaju, a onda ih se pita. Pola tih nakaza na bojištu je zatucano, a ostalo su plaćenici.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 37 minuta
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, jura22, Riba, Anonimci (358)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds