13.04.2025 | 22:36
@dpasaric,
Nisi shvatio poantu.
Možda je stvarno Big-pharma napravila svjetsku prevaru sa koronavirusom.
Možda je stvarno WEF gurnuo Ukrajinu u rat sa Rusijom radi nekog svog razloga.
Možda Američka vlada stvarno pomno nadzire sve društvene mreže i diktira nominalnim vlasnicima kakva točno ograničenja moraju nametati korisnicima.
Možda je Bill Gates stvarno jedan od najzločestijih ljudi na svijetu.
Ali, ni ti, ni ja (niti bilo tko od nas na forumu) ne možemo znati da li je to istina ili ne, zbog toga što ne možemo doći do pouzdanih i kvalitetnih informacija na temelju kojih bi smo to mogli zaključiti.
Ti si, međutim, iz nekog, samo tebi znanog razloga, zaključio da si ti, eto, došao do tih informacija, i da, de facto, imaš saznanja koja su, u stvarnosti, dostupna vrlo uskom krugu ljudi.
Naravno da ti nisi ravnozemljaš, ali ponašaš se potpuno jednako kao i bilo koji ravnozemljaš sa kojim sam razgovarao (razlika je samo u temi, tamo je bila tvrdnja da nas lažu i da je zemlja ravna, a ovdje sa tobom je tema koronavirus, Twitter, kripto-valute, rat u Ukrajini i sada Trump):
1. "oni" nas lažu
2. ti znaš "istinu"
3. sve informacije iz "tvojih" izvora su točne
4. sve informacije iz "mojih" izvora su lažne
5. sve informacije koje idu tebi u prilog su "točne", bez obzira na to iz kojih izvora dolaze
6. ti "ne vjeruješ drugima što govore"
7. razmišljaš svojom glavom
Evo, možda sam ja u krivu, ali nekako sumnjam da ti stvarno imaš tako dobro informacije i tako kvalitetan način razmišljanja da unaprijed znaš točno baš sve o baš svim temama kojih smo se dotakli ovdje na forumu.