18.04.2024 | 08:42
tino1 kaže:
Mogu razumjeti da ljudi s malo znanja to vide kao neutemeljena glupost, izmišljotinu, teorija zavjere, itd.
Autch!
Primi moju ispriku što te povrijedih.
Nisam mislio da si ti neznalica. Svatko od nas zna nečeg više a nečeg manje i neće netko znati sve a pogotovo neće svi sve znati.
Tako i ja mogu samo gledati vaše rasprave iz pojedinih područja jer ih ne kužim.
Po toj osnovi ne znam kako drugačije definiram ovaj meni očigledni problem nego kao nedostatak adekvatnog znanja.
Schwab, lik ekstremno siguran u svoju moć napiše knjigu što će raditi čovječanstvu (nama) i arogantno i bahato objavi knjigu prije nego što to napravi, u stilu “vidite vi mali ljudi što ću/ćemo vam napraviti i ništa ne možete napraviti protiv toga jer ste nesposobni”.
Bili je počeo masovno kupovati poljoprivredno zemljište prije desetak godina, lik koji nema veze sa tim poslom i gle čuda, danas u Europi počeli prisiljavati uspješne poljoprivrednike da prodaju svoju zemlju; svoju egzistenciju. To me podsjeća na način kako je Todorić stvarao svoje carstvo, isti obrazac, on je ucjenama i prisilom kupovao najbolje dućane uspješnih trgovaca na uspješnim lokacijama.
Desila se korona. Zašto?
Jer je netko (opet jedan od moćnika) tražio da se virus sa životinja prilagodi za ljude.
Tko NORMALAN radi to?
Moraš biti kreten da popušiš priču da je to istraživanje zbog koristi čovječanstva.
Kako se to što je Klaus najavio ostvaruje?
Jedan je iznenadna sila na osnovu straha - korona slučaj.
Drugi i jedan od najboljih načina je da skuhaš ljude kao žive žabe. Postepeno dižeš temperaturu i teorija kaže da žaba neće imati namjeru iskočiti sve dok temeperatura ne postane previsoka ali tada više neće moći.
To danas odrađuju mediji koji nas zaglupljuju i otupljuju naše percepcije.
Postepeno plasiraju takve vijesti koje nas pripremaju na način da nas otupljuju i kada se počnu dešavati mi nećemo reagirati iz više razloga (da ne širim priču o tim razlozima).
Što rade mediji? Sustavno nas spinaju kako smo mi kao pojedinci najvažniji, te ljudi postaju samoživi, bez znanja da im je primarni interes da društvo oko njih bude zdravo i pozitivno.
Uglavnom, Schwab, osoba koja je u centru Svjetske moći
kaže ti da će te porobiti, zatvoriti u geto, oduzeti ti sve slobode,
a šta ti kažeš na to?
Schwab ti se šališ!
Schwab pričaš gluposti!
Schwab ajde nemoj se sramotiti!
Što misliš zašto je on napisao tu knjigu i objavio ju?
Da postane bestseller?
Da zaradi koju kintu od autorskih prava?