01.10.2007 | 08:43
Evo, Jupi je snimio, nema beda. Inače, sram me priznati obzirom na posao koji radim, ali zaista malo gledam TV i nekako sam mislio da je Red Carpet ozbiljnija emisija, a kad tamo... striperi, tračevi, olajavanja, ispovjesti prostitutki i slično...
Sada će netko reći da i mi nismo puno bolji!
Nakon što sam odgledao emisiju i vidio kako je koncipirana bio sam jako iznenađen što su uopće pustili ovakvu \"geekovsku\" vijest. Inače, znam da je iz riječkog dopisništva otišao u Zagreb jako lijep prilog od 4 minute, ali sada je barem potpuno jasno zašto su ga toliko skratili - bio bi čista šaka u oku u emisiji ovog tipa, negdje između Alke Vuice i Vlatkice.
Evo, i to je prošlo i nadam se da će promocija i na ovaj način pomoći PEEK&POKE-u, a jednu ozbiljniju reportažu možemo očekivati u stručnom tisku, a na TV od Slovenaca - TV Kopar je uvijek prilično ozbiljan i ima emisije koje prate ovakva zbivanja. Također, vjerujem da će Livingstone magazin temu odraditi odlično jer oni i inače rade vrhunski - bio u pitanju sport, kultura ili tehnologija.