najjeftiniji mac store?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

najjeftiniji mac store?

26.10.2007 | 21:58
jel neko kupovao na www.audion.hr/?
cjene mac-a kao vani...

npr. imac 20\" 2.0GHz dođe 8039.95kn (sa pdv-om)
u apple centru isti 10.339,00 kn

Jel neko neš kupio kod njih? Koliko se čeka?
02.11.2007 | 00:35
e sada si i mene zainteresirao...

Prvo sam mislio da su cijene bez PDV, ali onda pogledah FAQ i kaze da je uracunat.

Zbilja zanimljivo. Mislim ono...Macbook pro 15,4\" 13058 kn.

Amo ljudi sve meni to nekako cudno, ima tko kakvu ideju kakva je kemija u pitanju?

Ili je rijec o prvoj \"postenoj\" trgovini u RH sa normalnim cijenama?
02.11.2007 | 06:03
Naruči, plati - očekuj robu. Kupujem samo po principu ja tebi pare - ti meni stroj - ODMAH! Čudno je to, čudno. Još k tome i dijele memoriju?!?
02.11.2007 | 09:17
Copa care klanjam ti se do zemlje
02.11.2007 | 16:02
Cijene u eurima??? Meni je to sumnjivo. Sigurno ne rade preko Apple Hrvatska... Kako im se ovo isplati nemam pojma.
Ali ako je sve legalno ovo je SUPER!
  • Option
  • Posjetitelj
04.11.2007 | 21:03
@Slavo - ideš na desni gornji kut sajta i u drop-down meniju odabereš da ti cijene prikazuje u KN
04.11.2007 | 21:11
copa je napisao:
jel neko kupovao na www.audion.hr/?
cjene mac-a kao vani...

npr. imac 20\" 2.0GHz dođe 8039.95kn (sa pdv-om)
u apple centru isti 10.339,00 kn

Jel neko neš kupio kod njih? Koliko se čeka?

moram vas razocarat ... vidio sam ovaj post u petak...i odmahnazvao ducan da narucim komp...i pitao sam ih sta je s tim niskim cjenama...i tip se ispricao i rekao da je greska ... da planiraju to u ponedjeljak..sutra izmjenit i da si TREBA DODAT PDV na to! huh, al super zvuce cijene to je:unsure:
da i narucuju izvan hrvatske, i specijalizirani su za polovne kompove iako se moze kupit i novi!
04.11.2007 | 21:13
pitanje! zna li neko na jabucnjaku di se prodaju osim na tom sajtu polovni macovi u hr?
04.11.2007 | 21:16
FILEX u ZG. Moraš nazvati i pitati. www.filex.hr
04.11.2007 | 21:23
bio sam na njihovom sajtu, ali sta oni nadomjestaju prodane polovne proizvode novim starim? ili to samo dok se ne proda ono sto je na lageru? jer sam to tako shvatio. Pod onim AKCIJA imaju sve manje starih proizvoda pa sam zakljucio da to rade cisto dok ne prodaju?
komentar?
  • Option
  • Posjetitelj
05.11.2007 | 23:13
Ovi iz Audiona su krajnje neozbiljni. Zvao sam već par puta i nitko se ne javlja na telefon. Mobitel izbjegavam jer teško da će čovjek na terenu znati informacije o dostupnosti nekoliko proizvoda i stanje lagera.

Za kontakt mailom treba navesti i lokaciju gdje se živi i broj telefona što nema previše smisla ako se čovjek samo želi raspitati oko nekog proizvoda. Koristim mail baš zato da ne moram ostaviti sve te informacije. Da stvar bude bolja, nakon poslanih svih informacija (osim JMBG-a i otiska prsta svejedno se na mail ne javljaju, barem meni koji sam ga poslao pred 6 dana.

Da li je itko sa njima imao posla pa ih se isplati ganjati radi dobre cijene? Da nemaju tako dobru ponudu, nakon ovih gluposti ne bi više trošio ni sekunde na njih.
06.11.2007 | 02:07
Zvao u subotu covjeka na mob, a on mi je vrlo pristojno odgovorio da posaljem upit na mail i da ce u ponedjeljak odgovorit. To je kao sto znate danas ali odgovora nema, zvao opet a odgovor je da odgovaraju redosljedom primanja maila Pa valjda odgovore do nove godine. To je vrlo cest slucaj u nasim ducanima, umjesto da oni ganjaju tebe, ti moras njih.
  • Option
  • Posjetitelj
06.11.2007 | 02:28
@100Sale - To nam oni žele reći da imaju par stotina upita na dan pa treba vremena da support tim odgovori na silne mailove
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.11.2007 | 02:40
Mozda se tim sastoji od jedne osobe koja tipka kaziprstima..
  • baba
  • Posjetitelj
06.11.2007 | 02:41
Cekajte ljudi...pa zar nam \"equest\" nije rekao da u cijene nije uracunat PDV?
Dakle od bagatele nema nista.
Zvao sam i ja...ali mi se nitko ne javlja...ocito opet balkanska posla.
06.11.2007 | 03:09
Cijene su se u nedjelju promijenile, pa su sad prave. To su mi rekli na mob. Ako netko ne zeli moje novce onda ih nece ni dobit. Za 15k kuna kupim plavusu i PC pa nek se ona bakce s Windozama, a ja cu imat mirne zivce.. A mozda se i jave, tko zna..
06.11.2007 | 03:36
ajmo osnovat firmu i uvozit mekove iz USA i u potpunosti zaobić POWERCOM

šta mislite? jel to moguće? recimo najjači whitebook dođe 1200 dolara što je nekih 6600kn a u nas 10500 dakle razlika je skoro 4 soma, nek u nas košta 9000 i opet nam je dobra zarada
06.11.2007 | 03:36
dvaput povuklo
06.11.2007 | 03:46
Nije moguće! Apple.hr bi te zatvorio dok kažeš defregmentiranje!
  • baba
  • Posjetitelj
06.11.2007 | 04:18
Ne razumijem zasto netko ne bi mogao otvoriti firmu i prodavati macove po normalnijoj cijeni. Npr...postoji zastupnik i za Philips...a u Pevecu se moze kupiti i upola jefniji tv iste marke. Kako zakon gleda na to?
06.11.2007 | 04:24
mislim da nam treba odvjetnik

cuj...ovisi ok kuda uvozis...jedan je generalni uvoznik za cijeli \"balkan\"/jugiostocnu europu

racunaj trosak transporta...pa carina..pdv...ne vjerujem da su ljudi iz powercom sistema multimilijunasi....

..neki ekonomist bi ovdje bio dobrodosao
06.11.2007 | 04:30
Nema šanse da bi ti Apple (mislim na stričeka Stevea osobno!) dopustio da prodaješ strojeve po US cijenama. Pa zar nisi skužio da ne možeš niti kupiti u Apple online storeu Američkom?!
Nisu ni oni glupi. Cijene za EU su koliko dolara toliko eura... Za cijelu Europu...dodaj za nas na to još pdv...
Jel sad malo jasnije od kud takve cijene?
  • baba
  • Posjetitelj
06.11.2007 | 04:37
ma sve to kuzim. Ali sigurno postoje neke rupice u zakonu. Na kraju krajeva Audion je ipak ispao jeftiniji...za oko 2000 kuna...i jos -5% ako je gotovina. Dakle decki su ipak jeftiniji...i to dosta. E jeb..ga ovo je sad zvucalo kao reklama:)
06.11.2007 | 04:46
Kako jeftiniji 2000 kn? Zar nisu to cijene bez PDV-a? Znači iMac nije 8 i nešto već 10000 koliko i svugdje.
06.11.2007 | 04:53
Slavo je napisao:
Nema šanse da bi ti Apple (mislim na stričeka Stevea osobno!) dopustio da prodaješ strojeve po US cijenama. Pa zar nisi skužio da ne možeš niti kupiti u Apple online storeu Američkom?!
Nisu ni oni glupi. Cijene za EU su koliko dolara toliko eura... Za cijelu Europu...dodaj za nas na to još pdv...
Jel sad malo jasnije od kud takve cijene?

gle, ja kupim po 10 mekova od svake vrste. kupim ih u dućanu u SAD. prevezem ih u Europu brodom, pa kamionom ili vlakom do RH, platim sve dadžbine državi. tko meni može zabraniti da ih ja prodajem u RH i po kojem zakonu?
06.11.2007 | 04:54
APPLE IMAC CORE 2 DUO/2.4GHZ/24\" 15.099,00 kn(apple.hr), 13314.57kn IAudion), razlika je 1785 kn, bas i nije malo...
06.11.2007 | 05:01
john_st je napisao:
gle, ja kupim po 10 mekova od svake vrste. kupim ih u dućanu u SAD. prevezem ih u Europu brodom, pa kamionom ili vlakom do RH, platim sve dadžbine državi. tko meni može zabraniti da ih ja prodajem u RH i po kojem zakonu?[/quote]

Gle, pliz otvori takav neki dućan i ja sam ti prvi kupac! Nije baš da se meni baca lova!
Pozdrav!
Slavo
06.11.2007 | 05:08
super, još samo da mi neki pravnik to potvrdi
06.11.2007 | 05:20
Imas jos jednog kupca ako krenes u biznis
06.11.2007 | 05:38
evo i treceg kupca ako prodajes MBP 17\"
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Riba, VanjusOS, Anonimci (719)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO