07.11.2007 | 19:04
Pozdrav svima!
Kao sto smo objavili i prije, mi smo prvenstveno glazbeni ducan cija je primarna djelatnost glazbena oprema a u skorije vrijeme smo poceli sa prodajom i apple racunala. Nasa je zelja da svima omogucimo pristup pogodnostima i prednostima koje Apple racunala pruzaju pa makar to bilo i putem rabljenih racunala. Cijene za nova Apple racunala koje su bile na situ vecinom nisu bile ispravne zbog tehnickih problema, to smo u velikom broju ispravili i jos uvijek smo najpovoljniji u RH. Cijene za rabljena racunala ce biti slicna kao sto ste i vidjeli, mijenjaju od modela do modela u ovisnosti za cijenu za koju ih mi nabavljamo. Nismo podigli cijene da bi nekoga pokrali, te cijene su trebale biti takve od pocetka. Na njih dajemo dodatne rabate u ovisnosti od nacina placanja i kolicine.
Sto se tice garancije, nasi mnogobrojni kupci nikada do sada nisu imali problema oko servisa, popravili smo/zamjenili sve sto je trebalo u rekordnom roku. Isto se odnosi i na Apple racunala. Nudimo istu garanciju na nova Apple racunala kao i sve druge nove prozvode koje nudimo. Dajemo garanciju i na rabljene apple proizvode, na odreden vremenski rok, zavisno o proizvodu. Mi imamo veliku listu klijenata do sada, koji su svi zadovoljni nasim radom, to nije tajna i lako se moze provjeriti.
Ne zelimo raditi stetu sa losim prvim iskustvom, na kraju svega, mi smo i sami poceli topic \"o nama\" - gdje smo objasnili da smo u procesu preseljenja i da ce ponude malo kasniti - no kao sto post kaze - to cemo nadoknaditi povoljnim cijenama. Zao nam je da je ova prica na jabucnjaku krenula u malo lose vrijeme za nas, no sve sto zelimo od vas je MALO STRPLJENJA dok se ne smjestimo u Zagrebu. Narudzbe i dalje primamo.
Kolega u postu ima pravo, dobre cijene, brza isporuka, odličan servis, podrška, brz odgovor na upit. To je ono sto cemo vam i pruziti jer samo tako mozemo opravdati vase strpljenje.
Audion.hr team