23.03.2025 | 19:41
tino1 kaže:
Ti si stvarno biser, moj Davore. Za jednoga sereš da sprema Reset a ovaj drtugi ti ga radi pred očima i to sad!? Ali ajde, neš ti uštede! Platforma skroz benigna, nasraše brća tone govana i to kad se pokazalo da bi se tu mogla izroditi novo regulirenje u financijska tržišta, što im onda ne bi dalo da kockaju po volji. Njemačka upozorava građane da ako putuju u USA mogu računati na uhićenje i da bolje jok, dok se ova dvojca

ne spuste sa stabla.
A gledaj, vrlo je pragmatično, možda bi i ti drugačije razmišljao da su ti zabranili obavljati posao i ograničili kretanje?
Znači Schwab i ostatak njihove neizabrane elite koji je svim snagama gurao C19 priču je direktno utjecao na moj rad i život:
- onemogućili su mi kretanje tražeći C19 potvrde koje su bile totalni bullshit i opasna prevara, znači nagazili su na jedno od osnovnih ljudskih prava - slobodu kretanja!
- onemogućili su mi posao, nisam mogao niti u poštu!
- sabotirali su mi sve projekte s državnim institucijama, npr. nisam smio otići niti u zgradu županije na poslovni sastanak!
- iako potpuno zdrav, nisam mogao ući niti u bolnicu na davno zakazan pregled, ušao sam na kraju kroz vešeraj - inače bih čekao opet godinu dana termin!
- imali smo pad video produkcije od 100% jer smo izgubili pet velikih projekata radi lockdown bullshita!
- dijete su mi vratili iz škole "jer nije cijepljen"(!!!)
To su WEF i ekipa.
A što mi je do sada skrivo Elon Musk?
Najgora stvar koju je napravio je što je genijalni naziv "Twitter" zamijenio s bezličnim "X", ali kako je autističan, mogu to razumijeti.
A što je tebi skrivio Elon Musk?