Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

27.03.2025 | 04:52
smayoo kaže:
Ja mislim da to uopće nije bila pogreška, nego namjerna i dogovorena medijska makinacija.

I ja mislim da su ti diletanti to namjerno napravili. Možeš misliti koliko povjerenja sad ima pilot aviona koji kreće u akciju, ako su neprijatelju odali točno vrijeme kad ga nogu skinuti s neba?

Ali nisu oni krivi, nego novinar kojeg su oni pozvali u grupu! Šta ćeš? Sloboda govora.
27.03.2025 | 08:38
Yonkis kaže:
smayoo kaže:
Ja mislim da to uopće nije bila pogreška, nego namjerna i dogovorena medijska makinacija.

Kao i ovaj “whatabaoutisam” v.redd.it/gwm1e4a363re1/HLSPlaylist.m3u8...%3D&v=1&f=sd ?

Link ti ne radi
27.03.2025 | 08:52
smayoo kaže:
Yonkis kaže:
smayoo kaže:

Kao i ovaj “whatabaoutisam” v.redd.it/gwm1e4a363re1/HLSPlaylist.m3u8...%3D&v=1&f=sd ?

Link ti ne radi

Meni radi, treba znat koristit računalo

Ali Smayoo, pa zar i ti sine Brute? Sve su zavjere? Sve je suprotno od onog kako izgleda da je?
27.03.2025 | 09:00
Hvala ti na pomoći. Što to zapravo znači? Da je to link samo za vas koji znate koristiti računalo, a za nas noobove nije?
27.03.2025 | 10:59
Moj komentar na curenje takvih podataka je da ne znaš što je gore, ovakav neodgovorni amaterizam ili kada dementni Biden na presici kaže da će drugoj državi dići plinovod u zrak i time javno obznani da su spremni počiniti akt međunarodnog terorizma.

Naravno, moguć je i ovaj Smayootov scenario, gdje je to sve tek predstava iz ovih ili onih razloga.
27.03.2025 | 11:22
smayoo kaže:
Yonkis kaže:
smayoo kaže:

Link ti ne radi

A ovako? shorturl.at/vU8pw
27.03.2025 | 13:02
smayoo kaže:
Hvala ti na pomoći. Što to zapravo znači? Da je to link samo za vas koji znate koristiti računalo, a za nas noobove nije?

Što znači? Dvije stvari, jedno je šala a drugo je informacija da link ipak funkcionira ... ponegdje. Možda da probaš iz drugog browsera ili kompa. Meni je to svakodnevnica, nešto ne radi ovdje, probam na drugom mjestu.
27.03.2025 | 13:10
9/26 - Never forget!

Mislim da svatko od nas zna gdje je bio tog dana. Vrijeme kao da je stalo kad smo čuli vijest da je NS2 uništen. Blago rečeno najveća tragedija 21. stoljeća.

Predlažem da na taj dan svake godine Jabučnjak promijeni temu iz zelene u ružičastu u znak sjećanja na stradanje neprežaljenog plinovoda.
27.03.2025 | 18:40
Yonkis kaže:
smayoo kaže:
Yonkis kaže:
smayoo kaže:

Link ti ne radi

A ovako? shorturl.at/vU8pw

Evo, za sve one koji, kao ni ja, ne znaju čitati između redaka Igorovog "suptilnog" humora, upute za druge koji su eventualno htjeli vidjeti što si to linkao, a nije im radilo.

Link ne radi iz FireFoxa, ne znam zašto, niti da li ga se može natjerati da radi, ali radi iz Safarija. Vjerojatno zato što izravno linka video stream. Radi i iz VLC-a (File / Open Network).

Sad sam pogledao video pa nisam siguran kako da shvatim to u kontekstu onog što sam ja napisao?

Ja sumnjam da je ta cijela makinacija sa "slučajnim" pozivanjem novinara u Signal grupu planirana i namještena jer, nakon što sam pročitao ono što je objavljeno, meni to ne izgleda kao razgovor između takvih ljudi za kojeg bi oni vjerovali da je strogo njihov, interni. Znači, ne "navijam" ni za koga, ne "branim" nikog i nisam ni u čijem taboru. Samo pokušavam koristiti zdrav razum i kritičko mišljenje.

Taj dio razgovora sa signala koji je objavljen izgleda mi otprilike kao ova scena, ako shvaćaš.

27.03.2025 | 19:47
Yale professor who studies fascism fleeing US to work in Canada

> “Part of it is you’re leaving because ultimately, it is like leaving Germany in 1932, 33, 34. There’s resonance: my grandmother left Berlin with my father in 1939. So it’s a family tradition.”
27.03.2025 | 19:50
dpasaric kaže:
Moj komentar na curenje takvih podataka je da ne znaš što je gore, ovakav neodgovorni amaterizam ili kada dementni Biden na presici kaže da će drugoj državi dići plinovod u zrak i time javno obznani da su spremni počiniti akt međunarodnog terorizma.

Naravno, moguć je i ovaj Smayootov scenario, gdje je to sve tek predstava iz ovih ili onih razloga.

Da šta, ili Ilon Musk ugasi Starlink i time se umješa u RAT dviju suverenih država.
28.03.2025 | 00:49
tino1 kaže:
dpasaric kaže:

Da šta, ili Ilon Musk ugasi Starlink i time se umješa u RAT dviju suverenih država.

Ima se, može se.
28.03.2025 | 09:40
Predsjednik Trump se havli kako niko do sad nije tako brzo promijenio valdu u USA kao on. To je stvatono istina, kao i da niko nije brže promjenijo sigurnosne propisi na aerodromu kao Bin Laden.
28.03.2025 | 15:44
Statue_of_.jpeg
28.03.2025 | 19:57
Preuzeli Kennedy Centar, najurili direktoricu i stavili svoje. Razlog je da moraju paziti što se pokazuje na pozornici. Znao sam da oni gledaoci koji su zviždali Vance-u nemaju mišljenje koji bi bilo kompatibilno sa slobodom mišljenja koji normalan Amerikanac treba imati da bi uživao u slobodi govora i mišljenja. Zato su braća odmah i bez odlaganja krenuli na mijenjanje programa jedne od institucija neutralnog kulturnog centra na svijetu.

Jebala ih sloboda mišljenja.

28.03.2025 | 21:19
Guza proradila?

• Air
  • Korisnik
  • 77
28.03.2025 | 22:10
28.03.2025 | 22:44
Vidiš.

www.youtube.com/shorts/h6opPwwIqa8
28.03.2025 | 23:09
28.03.2025 | 23:12
28.03.2025 | 23:19
Šaka, Američka zastava i plamen emoji se gube na Jabučnjaku.

Pa kako će Amerika biti great again ako ne mogu postati tako nešto?

x.com/DrewPavlou/status/1905464206675378301

> Peter Hegseth now confirmed to have a Russian email address. The password matches his other email addresses which were all compromised in a mass data breach.

> This is the Secretary of Defense, what a disaster.
29.03.2025 | 03:18
29.03.2025 | 08:42
Kako mi ga je žao!
youtube.com/shorts/JIxv7_L5wEM?si=qcl6LSUf58ayNsNS
29.03.2025 | 09:49
IgorD kaže:
Šaka, Američka zastava i plamen emoji se gube na Jabučnjaku.

Pa kako će Amerika biti great again ako ne mogu postati tako nešto?

x.com/DrewPavlou/status/1905464206675378301

> Peter Hegseth now confirmed to have a Russian email address. The password matches his other email addresses which were all compromised in a mass data breach.

> This is the Secretary of Defense, what a disaster.

Neki dan pročitah dobar komentar oko zadnjih zbivanja u USA...veli čovjek "noćna mora " od pokojnog Malnara, je blaga kamilica prema ovome što gledamo u USA u zadnje vrijeme.
29.03.2025 | 19:52
kaeeblw7mnre1.jpg

7ln3aqqspvoe1.jpg

avv7a3gkgnre1.jpg
29.03.2025 | 21:50
ne znam sta reci, kakvu poruku poslati?
'licemerje' - je suvise blaga rec.
ako je on trampov izbor za neke krucijalne stvari, to dovoljno govori o masku a jos vise o trampu.
29.03.2025 | 21:56
evo jos jednog priloga za biografiju trampa mirotvorca, zvanog 'peacemaker', najnovija vest:

www.telegraf.rs/vesti/svet/4081179-ameri...uklearna-postrojenja

bas se pitam da li u Teheranu igraju 'starcraft'?
29.03.2025 | 22:01
ispravka - verovatno igraju 'starcraft' MEA version, verziju za srednji istok, pa ne znaju da nemaju sanse sa nuklearnom silom.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • Zdravac: Dvije su kod mene (fan pit) :)
  • Zdravac: Jel netko uspio kupiti karte za Thompsona?
  • smayoo: @drpongrac23, evo sam ti je bumpao :)
  • Zdravac: Ja sam baš danas odjavio Apple Music i ostajem vjeran Spotify-u. U 3 mjeseca nisam dvaput koristio Apple Music, jednostavno mi ne treba uz Spotify
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: ...Ako neznaaaaš šta je biilooo...
  • Yonkis: Šta se radi, šta je bilo.. :)
  • drpongrac23: Aj d Smayoo otvori temu "Šta se radi", ja sam je nedavno otvorio, ali uz sve bsvoje algoritme je ne nalazim!!!
  • drpongrac23: Naravno, Apple Music playliste - kod mene sve legalno, oduvijek!!!
  • drpongrac23: Šta radi ekipa?!? ja samo opušteno... Radim playliste, priprema pizze za sina, iščekivanje žene da dođe sa posla... :)
  • smayoo: Nadstrešnica do 20 m2 se može graditi bez projekta i bez dozvole. Za više informacija piši u forum
  • Zdravac: dimenzije su sada 5 x 7 m, htio bih samo produžiti za 3 m
  • Zdravac: Ekipa, koliko bi okvirno koštala izrada glavnog projekta za povećanje nastrešnice sa 35 m2 na 50 m2, htio bih i struju na njoj. drvena konstrukcija sa ravnim limenim krovom
  • gesundheit: Ima li tko crni titan band L za AWU2?
  • Yonkis: Također, ako pitaš bilo koji AI npr Grok, Perplexity, Copilot, ChatGPT i postaviš baš to pitanje (plus detalji) možda već dobiješ neki dobar lead za daljnje rješavanje.
  • Yonkis: Otvori novu temu u Forumu te navedi koji je OS i koji MBook kao i koja verzija softwarea jer tu na Vikalici ne možemo u detalje tj dopisivati se naširoko.
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.39 Seconds

Provided by iJoomla SEO