03.09.2008 | 21:07
Ja sam jednom poludio jer sam bio prisiljen iz samsonitove torbe vaditi sve kablove i hdd na aedromu. Torba je bila obična samsonitova torba za na rame. Nakon tog verrry happy događaja sam s frendom bio u intersparru i vidio neku Carlton-ovu sa pretincem za laptop, pretincem za košulje i bazični toilet stuff, te pretincom za foldere i još jednim pretincem za mob, vizitke i sl. Torba je došla 300 kn ili oko. Uzo sam ju odma, a podpretinaca mali milion. Nju sam koristio zadnju godinu dana i nakad nikakvih problema na granicama, stane u nju i 15 " i 13", možda čak i 17 ", za potonji nisam siguran jer nisam imao nigdje u blizini da isprobam. Zgodan feature torbe je da ima masu mali pretinaca, tako da se prektički svaki kabl može staviti na svoje mjesto.
NEki dan sam bio u Nike shopu i našao jednu još zgodniju (meni) za laptop.. ima spužvu unutra i taman stane 13.3. Izgleda ko eastpackov messanger bag i meni mraq. Nju koristim kad negdje idem, a unutar domaje je, ili pak idem negdje s autom.
Eto