03.10.2008 | 15:08
Moja Zivotna Prica, ili?
Otkrio sam da postoji neka crna sila u Applovim proizvodima.
Naime, od nedavno sam postao zaljubljenik u tu krasnu zabranjenu vocku i poceo s kupnjom: iPod mini (ako ga se jos sijecate) pa iPod nano (1. generaija), onda Macbook 2.4, Mighty Mouse wireless, time capsule i na kraju iPhone 3G. Sve u svemu moram priznati da sam jako zadovoljan i da sam se preporodio. Ali prosli tjedan, nekome sam se gadno zamjerio i prvo mi je riknuo mis. Rekao sam si da nema veze, ali nakon 3 dana napustio me i Time capsule (nije vise reagirao na nista) i kao secer na kraju, prosli petak, i iPhone (star niti mjesec dana) je odlucio preminuti. iPod sam bio izgubio prije 2 tjedna, ali tome sam si sam kriv. U svakom slucaju, problemi nikad ne dolaze sami. Nisam se usudio ni upalit Macbook da se i njemu nesto ne dogodi.
I odjednom sam ostao sam, bez muzike, filmova, telefona, onih slatkih porgramcica iz App stora i moram priznati da mi je bilo tesko. Nisam iz price u kojoj tehnologija dirigira mojim zivotom, ali svejedno, bila je dobar prijatelj. I jos uvijek je.
Nakon sto sam se obratio raznim sektama koje se bave crnom magijom i postavivsi nekoliko pitanja na OVOM DIVNOM FORUMU, stvari su se pocele rijesavati. Mis je sam od sebe proradio. Time Capsule je restartan i ponovo radi kao pcelica, a i dobio sam danas novi iPhone...
Sve u svemu, stvari se polako vracaju na svoje mijesto, a ja jos uvijek vjerujem u Jabuku.
Pozdraf svima....