07.11.2008 | 22:48
Čini mi se da je moja tema na hardware forumu započela sve ovo pa eto da i ja dodam koju.
Friško sam se navukao na jabuku zahvaljujući ovdje prisutnom Erik-u tako da nemam toliko iskustva kao neki ali da kažem da od 09. mjeseca 2007. nemam problema s 13"MacBook-om 1.83 GHz koji sada radi na 4GB ( kažu da mu je to previše) od iMac alu 20" koji je zbog onog crknutog ekrana na popravku i upravo je nako što mu nakon što mu je istekla garancija za nagradu što je bio dobar dobio novi hard od 250GB.
A sada se vratimo onom iMac-u 20" od 03. mjeseca ove godine (hvala bogu da je jer je još u garanciji) koji je započeo sve ovo
(predpostavljam) Eto to čudo tehnike je crklo tj njegov monitor, ekran ili kako to sve zovu...
Iskreno malo me je razočaralo , možda i ne tako malo ....
Više me je razočaralo to što i dalje u današnje vrijeme jabuka ima garanciju samo 1 ( jednu) godinu i kako su mi rekli u jedinom našem servisu tj firmi za servisiranje da na ugređene dijelove imaš 3 ( tri) mjeseca garancije ili ja svu sreću do 03. mjeseca 2009. jer je to duže vrijeme pa se gleda što je duže.
Ako popravak sami platite van garancije ( mene bi ovo koštalo 3000 i nešto kuna , čini mi se 600, + rad i na kraju naš Škegro na sve ili ti ga PDV) imate 3 mjeseca garancija na te silne bačene pare. Pa tko bi ga pametan onda popravljao. Ja ne!!!!!!!!!!!
Iskreno mislim da je to ipak sve previše pa i za jabuku.
Kao što je previše i onih 6800 kn za iPhone kon onih u T(ele) comu. haha A jesu ..... nemam riječi.....
Mislim da sam malo pretjerao u veličini ovog javlajnje jer vam se neće dat čitat pa odoh
E da tu je još i iTelefon od 8GB koji radi ok 2 mjes
Nadam se da oni iz porezne neće ovo čitati jer bi mogli svi naje.......ti