31.12.2008 | 20:18
Svaka cast dpasaric da si "u ovo doba godine" odvojio slobodnog vremena za recenziju Vidija. To je casopis koji po meni ima velike uspone i padove, tj znacajno oscilira u kvaliteti. Znaju me prijatno iznenaditi s nekim brojem, ali i toliko razocarati...
A sto se tice tog iPhone-a i MMS, lagano mi se povraca od toga
Taj "nedostatak" obicno prvi potezu ljudi koji nemaju ni aktiviranu MMS opciju, niti se uopce mogu sjetiti kada su zadnji put uopce poslali ili primili MMS.
Svi mi sretni vlasnici iPhone-a (pogotovo 3G) vrlo dobro znamo kakvu "igracku" imamo u rukama i uopce nam nije ni cilj ni namjera nagovarati nekoga da ga kupi, niti ubjedjivati ga da taj mob stvarno valja. To je bar moj stav.
Kada oni skontaju za par mjeseci (ili godina) da su cijelo vrijeme bili u zabludi glede odabira svog mobilnog uredjaja, radi nekakvih "nedostataka", ovo izgubljeno vrijeme nece moci vratiti, ali koga briga
Jucer sam cekao neku potvrdu o prebivalistu u MUP-u, a kako je bila strasna guzva (min 50 ljudi ispred mene), odgovorim 20ak mailova, par postova na forumima, malo ebaya, platim 3 racuna, i na kraju pokrenem App Store i skinem Field Runners neku igru.
Igram ja igram, vrijeme prolazi a ja nisam ni osjetio da sam dosao na red. Cak sam i jednu bakicu koja je bila iza mene pustio preko reda (bio sam pri kraju levela pa da ne prekidam)
Koji Samsung ili Nokija moze pruziti to mobilno zadovoljstvo?
Ahhh da, umalo zaboravih, poslao sam i MMS prijatelju koji je trebao doci mijenjati vozacku, pa da vidi kolika je guzva na salterima. I to prijatelju koji nije kupio iPhone "jer ne moze slati MMS"
Zivot je nekada pun ironije...
Sretna svima Nova godina!!!