03.04.2018 | 11:56
Kontaktirao sam Apple support u vezi Mobile Me slučaja. Iako sam dobio TOTALNO krivi odjel, usprkos tomu što sam stisnuo posljednji broj za razgovor s djelatnikom umjesto prva četiri za konkretne proizvode - žena koju sa dobio nije mogla vjerovati da netko danas prodaje taj paket. Zamolila me da joj pošaljem sliku. Sada ću joj poslati i web adresu Elipsa te ostale kontakt podatke, a vjerojatno joj prevesti i
pingov tekst, čisto da zna kako je član Jabučnjaka naletio na taj paket, nije mogao vjerovati očima, i uslikao ga je te puknuo post na ovu stranicu.
Nisam mogao ne iskoristiti priliku da reklamiram Jabučnjak, stranicu na kojoj se skupljaju ljubitelji Appleovih proizvoda s ovih prostora, čije ime znači "apple orchard" na engleskom.
Žena me pitala je li Elipso njihov reseller, na što nisam znao odgovo ali sam joj rekao da mislim kako nije.
Ping, ti me ispravi ako je, da joj pošaljem mail kako sam bio u krivu.
Pazite ovo dalje: poslala mi je mail zahvalew (standardni), ali mi se pred kraj razgovora više puta puno zahvalila i ponudila trebam ili ikada išta od njih, da ju kontaktiram direktno na mail koji mi je poslala.
Ja sam je, s druge strane, upozorio da sam poslao mail Elipsu na koji još uvijek nisam dobio odgovor, te da su možda shvatili da su provaljeni i da će se riješiti "dokaza" dok ih oni kontaktiraju.
Na to mi je odgovorila da ne brinem za to te da je sve proslijedila pravnoj službi, a na pitanje smije li se taj paket prodavati danas i kao relikvija mi je odgovorila da se u dućanima NE SMIJE PRODAVATI još od DANA KADA JE Mobile Me UKINUT. Inače, neka 2012. godina - ako ne i ranije.
Evo maila zahvale; tu se ne da ništa posebno iščitati - ali ga prilažem čisto da vidite da sam napravio što sam rekao.
Ove šmekere u Elupsu neću zvati.
Kako bi Bandić rekao: "postoje institucije kojima su u nadležnosti i nek' one delaju svoj posao."
Ovdje se nadam da će Apple pokrenuti stvar i do resornog ministarstva.
Mail:
"Hello Dalibor,
Thank you for contacting Apple Support.
As promised here you will find your case number and my contact details.
This week I am working Monday to Friday 11:00-16:00.
In case you need further assistance,
please reply to this email!
Thank you so much for your call!
Have a beautiful day!
Sincerely,
Anastasia Terzopoulou
Apple Distribution International"
PS. Žena mi je rekla da, uočimo li ikada nešto slično, joj samo javimo i dalje.