30.12.2006 | 23:49
shlomo je napisao:
kao svaki student imas pravo na edu verzije
FCP Studio 5.1 EDU u Finderu je 5k kuna s pdv-om, Shake 4.1 EDU 2k kuna.
U Fcp studiu imas visemanje sve za potrebe studiranja novih medija i animacije. S FCP mozes zaraditi i neku pinku dok studiras, pa ga vrlo brzo isplatiti (kak zgleda, maznut poso asistentu o kojem govoris ne bi trebao biti neki problem ne
)
a nakon studija vec imas software s kojim mozes sljakat dalje...
Sve u svemu 5k kuna nije 2much...
mozda su se stvari promjenile od prije 3 mj. no
nazalost, ne, na taj mozemo ga nazvati imaginarni popust imaju samo obrazovne ustanove i institucija kao npr. nas ALU; ne i studenti osim studenata studija dizajna koji je potpisao ugovor o suradnji s powercomom.. 10% popusta za njih; - naravno vani je situacija takva da dobis popust na sve, MBpro kupis za 1/2 njegove cijene u hrvatskoj; vec sam pokusavao svasta.. svi se cudom cude sta bi ja htio.. bilo je to nedavno.. raspitivao sam za hardware - u finderu nisam mogao dobit nista EDU edition; najjeftinije nudi galerija samo sto kad od njih nesto kupis cekas 4mj., onda tvoju robu prodaju nekom drugom pa cekas jos 2mj. - izgubis i zivce, i razum ..
istina isplati se.. imam u planu nabavit software te vrste u oroginalu jer dobis + tonu downloadsa..
inace najavljeno krajem 2007 - pocetkom 2008 izlaze potpuno rekonstruirani i novi programi za montzu zvuka i videa (najavljuje se nesto revolucionarno sto ce zamjeniti shake..)
zamolit cu nekog od frendova s dizajna, ali cjena s popustom je fcs 8000, shake 22000..
sto mi je ipak 2mač
tnx svima!
pozdrav!