10.10.2019 | 20:14
Ljudi imam specifican problem, al mozda netko bude znao sta da radim
Naime, radim za US klijente po US lokalnom vremenu.
iPhone mi je normalno na nasem lokalnom vremenu, dok sam MBP prebacio na Chicago IL, jer mi je tako puno lakse raditi. Ljudima sam slao poruke i mailove sa HR vremenske zone pa su se zbunjivali jer puno ih i ne zna da raidm iz Europe, te na kraju racunalo prebacim na US i sve stima.
Medjutim imam problem. Recimo software Things il neki kalendar, reminder, sta god....
Uzmem iPhone i kazem Siri da kreira podsjednik da me veceras u 8PM obavijesti o necemu. Do neki dan sam dobijao uredno podsjetnik u zadato vrijeme. I na MBP i na iPhone dobijem po nasem HR 8PM, jer sam tako i trazio. Bez obzira sto je recimo na MBP 2PM, ja dobijem podsjetnik jer je kod nas 8pm.
Imam recimo i neke recurring reminders (11AM po HR vremenu), i sada nakon Catalina update primjecujem da ih dobijam po 11AM americkom vremenu (kada mi je vec kasno, jer je tada kod nas debelo popodne vec).
Zapetljao sam se jer ne znam objasniti ali nadam se da kuzite sta hocu reci
Postoji li nacin za nekako reci racunalu koja vremenska zona je zadata? Ili cu morati i iPhone prebaciti na USA vrijeme, pa racunati sve u glavi