13.06.2020 | 14:07
Na desktopu mi od juče iskaču ovakve poruke, a na mobilni telefon sam dobio ovu poruku. Šta raditi u ovakvom slučaju.
Evo poruke na mobitelu:
659 5419 8419
Hitno - ODGOVORITE SADA
Pažnja:
Pretpostavljam da se pitate zašto primate ovu poruku e-pošte?
Bilo bi vrlo korisno za vašu privatnost ako je niste ignorirali.
Odavno smo na vaš telefon i elektronički uređaj postavili zlonamjerni softver / virus nazvan Trojan, nadzirajući vaše aktivnosti dok varate partnera.
Trebala si znati varati nekoga kome je stalo do tebe nikad u pravu. Imamo video i audio snimke koje smo napravili s vašeg telefona i drugih elektroničkih uređaja oko vas koji će uništiti sve za što ste radili.
To je utjecalo i na vaš pametni telefon putem usluge expl0it. Dakle, ne mislite ni jednu minutu da to možete zaobići ponovnom instaliranjem svog OS-a ili promjenom zaporke.
Već ste zabilježeni.
Nakon toga naš je zlonamjerni softver prikupio kontakte vaših partnera, e-poštu prijatelja i obitelji te kontakte na društvenim mrežama.
Pretpostavljam da ovo nisu dobre vijesti?
Ali ne brinite se previše, tu je način na koji možemo riješiti problem privatnosti. Trebamo samo uplatnicu u Bitcoinu u iznosu od £6,996.00 GBP, što mislim da je s obzirom na okolnosti fer cijena. Plaćanje treba izvršiti na Bitcoin adresi u nastavku:
BITCOIN ADRESA ZA PLAĆANJE: 1LihtmqJeg8Gvs4X9Lf2KKu38DMgnzZeCw
Ako ne razumijete Bitcoin, kliknite odgovor na svoju e-poštu i odgovorite na ovu poruku i mi ćemo vam reći kako kupiti Bitcoin.
Imate samo 48 sati nakon što pročitate ovaj e-mail za slanje plaćanja (budite upozoreni da znamo kada ste otvorili i pročitali ovu poruku e-pošte, u nju sam stavio sliku piksela. To mi omogućava da znam kada ste točno otvorili poruke koji dan i vrijeme)
Ako odlučite zanemariti ovu poruku e-pošte, nećemo imati drugog izbora nego da video i audio proslijedimo svim prikupljenim kontaktima koje imate na svom telefonu, računu e-pošte i stavimo ih na internet. S obzirom na vašu reputaciju, visoko sumnjamo da želite biti izloženi svojoj obitelji / prijateljima / suradnicima u ovom trenutnom vremenu.
Ako primimo plaćanje sav materijal će biti uništen i više nas nikada nećete čuti. Ako iz bilo kojeg razloga ne dobijemo novac iz bilo kojeg razloga, poput nemogućnosti slanja gotovine u novčanik na crnoj listi - vaš će ugled biti uništen. Dakle, brzo napravite.
NAPOMENA: POMOĆITE DA PONOVO POTVRDITE BITCOIN ADRESU SA SADOM PRIJE UGOVORA DA IZBJEGAVATE PLAĆANJE Dva puta.
Ne pokušavajte uspostaviti kontakt s nama jer koristimo e-poštu žrtve koja je bila hakirana i izložena. Odgovorite samo da biste nas obavijestili da ste izvršili plaćanje ili imate pitanja u vezi s plaćanjem, a zatim kliknite odgovor.