10.11.2005 | 14:54
t_burgund je napisao:
Prema mojim saznanjima svi vuku robu s istog skladista (ispravite me ako grijesim.
Slazem se da se neke stvari cekaju, ali ako slovenci, austrijanci, madjari, bugari i ini ne cekaju covjek se zapita. Ispada da samo hrvati cekaju Apple 6 tjedana (ispravite me ako grijesim)
Pozdrav
frustrirani Tomislav Burgund
NIsi jedini frustrirani.
Tradicionalno, Apple je dosta 'traljav' sto se tice rokova isporuka svojih strojeva. Koliko citam, stvari su se ipak poboljsale no ne i u Hrvatskoj: i dalje, koliko cujem, su cekanja prilikom kupnje pretprogramirana, kao da kupujes auto a ne obican kompjuter.
Ono sto je mene posebno razljutilo je i nedostatak rezervnih dijelova na skladistu - prosli tjedan je, nakon nestanka struje, riknulo napajanje jednog MacMinija (dakle, radi se o cistoj, consumer masini). Ne mogu ti reci koliko sam ostao zaprepasten kad sam cuo da je rok isporuke za novo napajanje tri tjedna! Dakle, tri tjedna covjek koji koristi tog Minija ne bi mogao raditi. Razumio bih da se radi o nekoj ludoj video kartici, maticnoj ploci ili stolivec, ali napajanje jednog masovnog, consumer sroja... To nije nacin na koji se nudi podrska...
Na srecu, dobri decki iz servisa (momci, ako ovo citati, jos jednom puno hvala!!) su nam izisli u susret, pomogli nam i slijedeci dan smo imali zamjensko napajanje no stvarno pocnes razmisljati kad vidis koja je politika firme...
Zato savjet - slijedeci put kad kupujes Maca (siguran sam da ces to i napraviti jer se radi o odlicnom i pouzdanom stroju), raspitaj se medju trgovcima i pitaj tko ima ono sto trazis na skladistu... cijene su ionako svugdje iste.