25.09.2011 | 20:39
male novosti al nisu bas dobre evo sinoc idem ubaciti CD u drive i sve super iMac to ucita instaliram sta imam i instalirat i pritsnem tipku eject i on nesto prozvace napravi neke zvukove kao da ce ga izbaciti al nista ja opet eject a on opet isto i tako 5-6 puta ,probao sam sa svim mogucim stvarima izbaciti ga vanka al nije islo,moja sumnja je bila da je riknuo optical Drive ( sto se na kraju uspostavilo da je istina),jutros spakovao svoj iMac u kutiju i pravac u Apple ducan di sam ga kupio,dobar dan dobar dan imam problem nemogu izbaciti CD iz drivea ja njima ukljucimo ga u struju startamo dodje tip pritisne eject i izbaci CD iz prve
,mislim se u sebi tko je ovdi lud ,recem ja njemu daj ubaci ti CD opet serviser ga ubaci i pritisne Eject a ono nista nesto kao da ce ga izbaciti al nista isto je pokusao na par nacina al nista na kraju je CD izvadio sa spajalicom (
support.apple.com/kb/HT2285 ) ,ok poanta Imac star niti tri sedmice mozda sve skupa 10 CD-a stavljeno u njega i riknuo je optical drive kako??ovi iz ducana vec pripremili papire da ce mi dati novi imac i nonstop se izvinjavali (drze do stalnih musterija
) al uspostavio se problem a to je produljena garancija kojeg sam aktivirao na svoj iMac jer ako mi daju novi iMac nemogu mi dati produljenu garanciju mislim si ja u sebi ajde i ovaj je nov i ostavim ga u Apple store potpisa papire da ce se oni pobriniti oko zamjene optical drive da ce do srijede tj. petka najdalje biti gotovo(napravio sam gresku sto nisam trazio da mi daju neki zamjenski do tada
), malo sam googlao i primjetio da je optical drive bolna tocka u Apple racunalima,al opet optical drive riknuo nakon 3 sedmice (10 CD-a procitao) za mene je veliki minus kod Apple-a