16.02.2004 | 15:47
Konačno se netko javio-pa zaboravio, sorry u svađi sam s vremenom i organizacijom, znaš kupil sam ti Macintosh G5 i Nuendo software pa... malo šale ne škodi!
Evo sad vidjeh pa da velim da je G5 u mojoj privatnoj intimnoj radnoj rupi, nije na žalost, u studiju ili kakvom javnom mjestu!
Mogu ti opisati, G5 je spojen na Hammerfall Multiface (zapravo odgovarajući Nuendo link 24/96)i preko toga na synthove, odnosno samplere, hardware-ski! Nuendo program tu nudi još zbirku software-skih glazbenih alata i instrumenata), i s priručnim malim mixerčićem to sve uspjevam čuti, a snimam direktno u Nuendo Link/Hard Disc.
To je mali project studio gdje sve pripremim, pa odem u studio na mikrofonska snimanja, koja zahtjevaju studijku (ne)akustiku!.
Ponedjeljkom dođi u NewGAP Club iza Cibone od 18-24 sata na Back to the 60's! Svira super origigi oldies band Bohemi, potraži Klemu (automehaničara banda), on bu te uputil na mene, i možemo malo još o svemu pospikati ako te još kaj zanima! Ili ako hoćeš možemo se naći u Figaru ili Dublin Pubu, kod ZAMPa (Maksimirska-Rendićeva) preko tjedna, iako sam u gužvi, znam da to nebu brzo prestalo, tak da samo reci neki termin (preporučam prijepodne) i ja ću si osloboditi vremena za čašicu razgovora!
Bok!