17.11.2018 | 12:12
drazenp1706 kaže:
I ja sam dijabetičar, nažalost na inzulinu
Evo, sinoć je stigao Magic mouse 2, a Magic keyboard i Apple TV dolaze za desetak dana, nije bilo na stanju.
@Bertone, sve radi za pet. Onu prvu jedinicu sam uništio s previše tekućine za staklo...tak da sad znam kako treba s tim
@drazenp1706, nije to ništa tragično.Taj kolega s drugog foruma, koji mi je dao sve isto je na inzulinu, već 15 g. Drži se svih propisanih regula i najnormalnije funkcionira, ponekad si čak i malo popije u umjerenim količinama, za neke prigode. Imao sam i jednog kolegu s sličnim problemima, koji nije mogao bez alkohola i hrane koja njemu paše. Govorio je "tko ga hebe, neka krepam ako nemogu jesti i piti što ja želim " Onda su mu prvu nogu odrezali, pa je išao s štakama u birtiju, a kad su mu odrezali i drugu nogu, onda je samo primao posjete svojih "pajdaša" i brzo je otišao na vječni počinak.
Hoću ti reći, da to nije nekakva teška bolest ( najčešće je nasljedna ili uzrokovana nekim stresom ) s kojom nebi mogao najnormalnije živjeti i nadživjeti mnogne nas, ako se budeš svojih pravila pridržavao...živio ti meni