11.11.2003 | 04:02
"Onaj Appleov" se moze nabaviti kod nas za oko 300 kn (Ventex, Rijeka). Radi savrseno i svakako ga preporucam. Trazeci alternativu nisam daleko dosao. Uopce, na webu sam pronasao jos svega par egzoticnih primjeraka za koje je potvrdjeno da rade s Macom (od toga je Belkinov medju poznatijima), a za MSIjeve mi je receno (nisam probao) da NE rade.
Da, to je to.
Međutim, nema tu oko bluetootha neke velike mudrosti! Igrom prilika, isprobao sam svašta, pa i više bluetooth USB adaptera, valjda šest, sedam... I baš SVI su radili (HG spot, Ve-mil... you name it). Doduše, nisam to probao s tastaturama, mišem i sličnim hardverajem, ali s telefonom i powerbookom jesam. Možeš ih naći i po cijeni manjoj od 200 kuna. Ono što bih ja preporučio s time u vezi je da gledaš na deklarirani DOMET. Eto, neki po 200 kuna kažu da idu do 10 metara (realno do 5), a neki od istih proizvođača 20 i više metara (realno 10). Možda ti ta razlika nije bitna, ali lijepo je voziti projekciju i tjerati Keynote da mijenja slajdove klikajući po mobitelu....