Kabelska tv na Macovima
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kabelska tv na Macovima

• BB
  • Korisnik
  • 3
20.12.2009 | 22:14
Molim savjet/pomoć...

Ima li netko iskustava takve vrste?

Ako uzmem, npr. od B-neta kabelsku televiziju i internet, može li se tv gledati (i kako) na nekom od mojih milih i dragih: iBook G4 (933MHz,384MB), eMac (1GHz,1GB) i MacBook alu...?

Hvala!
21.12.2009 | 00:17
Elgato eyetv Hybrid ima i DVB-C (Cable) input, e sad nisam upoznat sa B-netom pa ne znam koriste li oni taj sustav ili nešto drugo. Ali ako tražiš nešto za TV, kreni od www.elgato.com
21.12.2009 | 11:42
Ja imam terratec hybrid koji s elgato TV-om radi ko grom. Doduše, ja ga samo povremeno iskoristim za DVB-T.. Nisam nikad probal jel radi i s DVB-C sistemom jer toga kod mene na selu nema:silly:
No, terratec pozudano radi na macovima, a bilo ih je za kupiti čak i kod nas prije nego je HG otišel vrit....
21.12.2009 | 18:55
B.net pušta osnovni paket analogno, a digitalno pušta sve (sve ostalo, ali i osnovni paket tako ga ga imaju i analogno i digitalno).
Koriste DVB-C standard i Conax kodiranje.
Po ovome sto vidim na Terratecovom siteu trebas Terratec H7, zatim Conax CAM i naravno smart karticu koju B.net daje uz pretplatu koju uzimas.

Druga mogucnost je da iskoristis njihov STB za prijam i dekodiranje,a sa scart izlaza uzmeš sigal nekim konverterom (scart na s-video + stereo audio npr) i to dovedes do neke jeftine kartice koja radi pod OSXu i sluzi samo kao video input.

U prvom slucaju dobivas digitalni signal, u drugom analogni.
22.12.2009 | 08:15
Vidjeh da vemil nekaj ima na lageru (bar su zelene točke za raspoloživost) od terrateca....
  • BB
  • Korisnik
  • 3
23.12.2009 | 20:56
svašta sam napisala, i riknuo mi web'n'walk, pa mi sve pojelo...

Dakle, evo ponovo

Hvala, hvala, hvala!

I Elegato i Terratec izgleda super, ali čini se da toga nema kod nas (a i da ima, ispalo bi skupo za npr. 2 Maca). Ovo kod Vemila je samo za Win (na webu bar tako piše).

B.net kaže da se može spojiti više TV prijamnika...kako se to spaja? Možda bi se moglo uzeti takvu varijantu, pa umjesto tih "više TV-a" spojiti Macove na ovu foru sa scarta?
Neće valjda tako brzo preći samo na digitalno da mi se to ne bi isplatilo raditi

Ispričavam se na neupućenosti, ali što bi značilo jeftina kartica koja radi pod OSX?

Ah, u mom zamišljenom setupu bi to funkcioniralo kao i internet...

Thx!
23.12.2009 | 22:37
Tesko da jada i prijedju na digitalno STB ne b imal samo HDMI izlaz, nego i neki analogni (doduse, postoje konverteri, ali su skupi). Kod B.neta je jednostavno, koaxijalni kabel ide od TV-a do TV-a. Bilo bi dobro i oduzimace signala na kabel staviti, ali za dva i nije bitno.
Mene isto zanima USB TV kartica koja radi pod OSX-om.
31.12.2009 | 21:57
Meni bi bio dobar i onaj Terratecov Cinergy www.links.hr/index.php?option=artikl&...d_artikl=051.903.027
Đuro kaže da Terrateci rade na Macovima, pa ću do Linksa uskoro

BB, kako tvoja Mac televizija?
  • BB
  • Korisnik
  • 3
31.12.2009 | 22:02
Pa, moja Mac televizija još nikako, jer još nisam ništa konkretizirala, ali evo, trudim se

Ima i u Mikronisu nešto za Maca, mislim da je Avermedia, nemam tu kod sebe link, ali ispod naziva piše Macintosh... budem stavila link sljedeće godine
12.01.2010 | 22:49
Zeljko je napisao:
Druga mogucnost je da iskoristis njihov STB za prijam i dekodiranje,a sa scart izlaza uzmeš sigal nekim konverterom (scart na s-video + stereo audio npr) i to dovedes do neke jeftine kartice koja radi pod OSXu i sluzi samo kao video input.

U prvom slucaju dobivas digitalni signal, u drugom analogni.

E sad da se ja nadovežem. Jučer mi stigao Elgatov EyeTV hybrid, sa softom 3.0 (upgrade ,a 3.3).
Nabavio sve kablove i krenuo u spajanje. Naravno da sam odmah spojio SCARTom na B-Netov dekoder i na drugu strani sa cinčevima spojio na USB, TV tuner (od Elgata).
No kad mu velim da traži kanale, nemre naći niti jedan. Isprobao sam, ja bar mislim, gotovo sve moguće kombinacije, no ništa.
Jedino kada pod menijem "Control" označim da je A/V kompozitni ulaz, onda dobijem samo onaj kanal koji je trenutno narihtan na receiveru od B-Neta.
No situacija druga. Kad na to sve spojim samo antenski (koaksijalni) kabel, od receivera do Elgatovog USBa, i napravim traženje kanala, dobijem 42 kanala (od 82) sa 4 osnovna (HTV1 i HTV2, NOVA i RTL) digitalno a ostali su sve neki bezvezni i analogni...

Ako je netko to već uspio spojiti, bilježim se sa štovanjem...
12.01.2010 | 23:05
Nikad nisam koristio nikakav TV ni za koji komp, ali ovako općenito, meni je logično da nisi dobio ništa dok nisi spojio antenski kabel.

Ne znam točno kako izgleda reciever od B-neta, ali pretpostavljam da se u njega spaja koax "antena" koju on daje van, a signal prima uvijek digitalno (dakle IPTV, kao i MaxTV, a ne DVB-C). Da? Ne?

Uglavnom, ako imaš klasičnu digitalnu kabelsku, uštekaš koax kabel u antensku priključnicu u zidu (uopće ti ne treba B-netova kutija) i pokupiš sve što ima na DVB-T (terestrički, radiodifuzni signal, dakle HRT 1, 2, RTL i Nova + HRT HD eksperimentalni MPEG4) + sve što ima na DVB-C.

Ako pak imaš IPTV prijemnik, onda on TV program prima IP streamovima i generira DVB-C ili analogni kabelski signal sam. To znači da negdje na prijemniku od B-neta moraš podesiti što on pušta van.
12.01.2010 | 23:47
Riješeno )
13.01.2010 | 10:30
Kako? B-net inace kodira DVB-C, tako da priključkom antene na tv tuner ako on je i dvb-c tuner iste vidi ali kao zaključane pa se ne mogu gledati. A analogno je ipak puno lošija slika.
13.01.2010 | 10:35
Tomek je napisao:
Riješeno )

Hajde ne budi lijena guzica i elaboriraj za druge kako si ti to riješio?
13.01.2010 | 12:51
I mene zanima. Naime, ja radim u B.netu, ali ovo sto je Tomek napisao nema smisla, osim ako je rijesio na neki drugi nacin koji se ne spominje u pretposljednjem njegovom postu.
  • BB
  • Korisnik
  • 3
13.01.2010 | 13:23
Jučer mi je rekao susjed koji je imao B.netovu televiziju i internet da je otkazao i prešao na Iskon, jer se B-netov signal stalno gubio (i TV i internet), a slično se događa i kod mojih staraca koji su dvije kuće od mene...
I sad sam na sto čuda...neće biti baš neke vajde i da se sve ostalo može namjestiti da radi i s mojim Macovima, ako ono što dolazi od B.neta ne valja

Zeljko, veliš da radiš u B.netu...jel znaš jel to neka boljka tu kod nas u kvartu (Borongaj)? O čemu ovisi koliko je dobar ili stabilan signal?

Mislim, ja bi radije B.net nego T-com ili Iskon, jer za njih moram kupiti i telefonsku liniju. Osim toga, buraza su mi zezali 2 godine oko MaxTV-a, da bi na koncu rekli da su parice u banani, pa da ne može (u Dubravi)...bojim se da je i tu kod mene ista stvar.

A sad sam na web'n'walku i sobnoj anteni
13.01.2010 | 14:15
Pa i normalno je da kad iz B-netovog dekodera spojiš na ElGata programe mijenjaš preko b-net dekodera. Ista ti je stvar i na TVu tako da ne vidim ušto je tu čudno?
Ovih 42 (od 82) programa koji ti idu kad spojiš analogno su analogni (nazovi 'otključani') programi u b-net mreži koje isto tako imaš na TVu kad ne koristiš b-net dekoder.

Aj baš me zanima kako si to riješio, jer po meni, nije moguće napraviti da spojiš signal sa b-net dekodera i programe mijenjaš na ElGatu...
13.01.2010 | 14:17
BB je napisao:
Jučer mi je rekao susjed koji je imao B.netovu televiziju i internet da je otkazao i prešao na Iskon, jer se B-netov signal stalno gubio (i TV i internet), a slično se događa i kod mojih staraca koji su dvije kuće od mene...
I sad sam na sto čuda...neće biti baš neke vajde i da se sve ostalo može namjestiti da radi i s mojim Macovima, ako ono što dolazi od B.neta ne valja

Zeljko, veliš da radiš u B.netu...jel znaš jel to neka boljka tu kod nas u kvartu (Borongaj)? O čemu ovisi koliko je dobar ili stabilan signal?

Mislim, ja bi radije B.net nego T-com ili Iskon, jer za njih moram kupiti i telefonsku liniju. Osim toga, buraza su mi zezali 2 godine oko MaxTV-a, da bi na koncu rekli da su parice u banani, pa da ne može (u Dubravi)...bojim se da je i tu kod mene ista stvar.

A sad sam na web'n'walku i sobnoj anteni

Ukoliko ti starci imaju b-net digitalini prijemnik, pod opcijama imaš kvaliteta signala, pa pogledaj. Ukoliko je signal loš loše je napravljena instalacija (kabliranje). Ukoliko je signal pun (90-100%) zovi B-net.
13.01.2010 | 14:18
BB je napisao:
Molim savjet/pomoć...

Ima li netko iskustava takve vrste?

Ako uzmem, npr. od B-neta kabelsku televiziju i internet, može li se tv gledati (i kako) na nekom od mojih milih i dragih: iBook G4 (933MHz,384MB), eMac (1GHz,1GB) i MacBook alu...?

Hvala!

Za ElGato Hybrid ti treba USB 2.0
  • BB
  • Korisnik
  • 3
13.01.2010 | 14:58
Da, znam da za Elegato treba USB 2, ali mislim da sam vidjela i neke koji idu i na USB 1 (Terratec, čini mi se). Jedino moj eMac ga nema, a na njemu bih najradije imala telku. Ali recimo i za web'n'walk treba USB 2, pa mi radi preko USB huba.

Hvala, budem provjerila kvalitetu signala kod staraca na prijemniku.

A neki televizor koji ima nešto tipa "PC out", pa na njega Mac?

Btw, molim prijedloge za telkač, jer ću i njega morati kupiti. Da što manje košta, a što više može
Gledala sam i one monitor/TV varijante, a televizora, majko mila, sa raznim HDnešto, ovo i ono in i out...nemam pojma kaj su sve te šifre.

Thx.
13.01.2010 | 15:41
@BB: Kvaliteta naravno ovisi o instalaciji. B.net ima 24/7 telefonsku podrsku i ako netko ima problem poslat ce servisera na teren s mjernim uredjajem. Kad se utvrdi problem isti će se sanirati (zamjena kabela, utičnice, konektora ili sto god drugo bilo) i izmjeriti razina signala na ulazu u stan korisnika da potvrdi da je sve ok.
Kako Bnet ima svoju mrezu tako ima i svoju vojsku tehnicara i servisera na terenu, a to mu je i najveca prednost pred svim ostalim telekomima u HR.
Kontakti s vremenom korodiraju ili se signal izgubi na uticnici jer je netko malo zesce brisao prasinu pa kabel nije ustekan kako treba i sl. tome - to je 90% svih problema tako da se brzo rijese.
Ja imam B.net digitalnu televiziju u 2 stana u Zagrebu i net u jednom vec godinama i sve radi za 5 (kazem ovo kao korisnik usluge).
13.01.2010 | 15:55
@BB: Neki danas sam sis uzeo nekog Samsunga za 2700kn, 82cm LCD. Nista spektakularno, osim sto ima DVB-C prijamnik i CI slot u koji se stavi Conax kartica i u nju B.net kartica, tako da je rjesenje elegantnije (ne treba se koristiti Bnet prijamnik i moze se koristiti daljinac od televizora). Mana je sto Bnet kroz nekoliko mjeseci krece s interaktivnim uslugama, a za njih ce trebati koristiti prijamnik koji se dobije od Bneta).

Ako zelis gledati analogne Bnet programe na Macu treba ti tuner, bilo kakav koji radi na Macu.
Ako pak zelis gledati digitalne programe onda ti treba nesto sto ima video input (npr kompozitni video ulaz i stereo ulaze), a ne tuner (jer funkciju tunera obavlja B.netov box) i onda kanale mijenjac Bnetovim daljincem preko Bnetovog boxa.

Ako mi pod ruku padne kakvo egzoticno rjesenje testirat cu pa javiti ovdje (npr neka PCI kartica s CI slotom koja bi radila na macu, ili kakvo USB/FW rjesenje koje podrzava CI i ima mpeg2 i mpeg4 podrsku).
  • BB
  • Korisnik
  • 3
14.01.2010 | 14:20
Zeljko, puno ti hvala na informacijama i objašnjenjima!

Što se mojih staraca tiče, signal je 100%, pretpostavljam da im je (trenutačno) scart problem jer im je slika uglavnom ljubičasto-zelena, ali imaju neki veliki Vivax, nema šanse pomaknuti ga i ugurati scart kako treba.

I ja sam konstatirala da mi je B.net bolja varijanta od drugih, pa će me danas zvati agent da se dogovaramo što i kako.

Ovaj Samsung kojeg spominješ zvuči zanimljivo, makar meni nije problem smjestiti taj B.netov box, a ionako ga moram uzeti, zar ne?

A jesu oni Quadro, Elite, Vivax i slično telkači bezveze, ili ipak nešto valjaju?

Mislim da bi mi bilo najbolje odmah razmišljati o digitalnoj varijanti, da ne moram poslije opet nešto mijenjati.
Pretpostavljam da CI slot znači Card Input slot?
A što je HDMI? EPG? RF je onaj klasični antenski? Kaj je Composite, a kaj Component?

Znam da ima svašta o svemu tome na netu, ali ovako od sviju vas puno brže dobijem najbolje informacije

Hvala!
14.01.2010 | 16:18
@BB: Da, cim uzemes nesto povrh osnovnog paketa TV programa dobijes box na koristenje.
Box je jako mali, ali daljinac nije neka sreca. Logitechovi daljinci imaju u svojoj bazi podrsku za Bnet box i to radi savrseno (provjerio i toliko se odusevio da sam ostavio Logi daljinac koji sada koristim za sve u kuci).

Ja osobno volim dokazane brandove kod televizora, Philips, Samsung, Panasonic (ciju plazmu imam i opcenito preporucujem), Sharp, Sony... U Bnetu smo testirali dosta LCDova s nasom digitalnom TV i pokazalo se da brand skuplji s razlogom.

CI=Common interface, u njega ide Conax (u slucaju Bneta) modul i u njega Bnet smart kartica (ali Bnet daje svoj box i smart karticu besplatno na koristenje tako da korisnik ne mora o tome razmisljati).

HDMI je digitalno sucelje za prijenos slike i zvuka. Za laike - ono sto je nekad bio SCART sada je HDMI.
EPG je Electronic programming guide = vodič kroz raspored programa s detaljnim opisima vecine emisija, obicno pokriva raspored tjedan dana unaprijed.
RF je klasicni antenski kabel, koristi se za spajanje Bnet uticnice sa Bnet prijamnikom (ili opcenito neke antene direkt u televizor).
Compozitni je 1xchinch za video signal (bez audio dijela)
Component je 3xchinch sucelje za video signal (bez audio dijela). Prenosi analogni signal ali podrzava HD kvalitetu slike.

Eto, nisam isao previse u detalje jer pisem sve iz glave, a da se moze shvatiti na laickom nivou.
15.01.2010 | 11:39
Zeljko je napisao:
Ja osobno volim dokazane brandove kod televizora, Philips, Samsung, Panasonic (ciju plazmu imam i opcenito preporucujem), Sharp, Sony... U Bnetu smo testirali dosta LCDova s nasom digitalnom TV i pokazalo se da brand skuplji s razlogom.

Što se tiče LCDova, mislim da su Philipsovi trenutno najbolji, no kod plazmi ću ti zamjeriti jer si zaboravio spomenuti kralja - Pioneer.

Nego, vratimo se na temu - uskoro mi dolazi 3D, trenutno je samo kabelska digitalna u igri (čekam da istekne ugovor s HTom). Doći će mi Wifi modem od vas, pa da te pitam, kako ide taj setup uopće? Naime - TV je u dnevnoj, komp (bez wifija, spojen mrežnim kablom) u radnoj sobi, dok je WIFI modem od HTja u hodniku na pola puta. Komp je kablom spojen u njega i tako bi moralo ostati i kad dodje vaš modem. A zanima me kako se on spaja? Na telefonsku liniju ili ide preko digitalnog receivera?
15.01.2010 | 11:59
B.netov coax kabel ti ulazi u stan. U nekom trenutku se postavlja razdjelnik koji ga razdvaja na 2 (ili vise za naprimjer vise televizora u stanu) grana. Na jednu se stavlja Bnet modem, a na drugu ide televizor (odnosno digitalni box pa televizor na njega). Telefonska linija vise nije potrebna, a telefonski aparati koje koristis ustekavaju u Bnet modem (ima 2 klasicna RJ11 utora za analogne telefone).
Kod Bneta je fora da za spajanje na net nema usernamea i passworda. Spojis komp i modem UTP kabelom (obicni eth kabel s RJ45 konektorima koji vjerojatno i sada koristis) i to je to, spojena si na net 24/7.

Kada ti tehnicari dodju to postaviti pitat ce te gdje zelis modem, gdje tv... Oni su duzni napraviti sve prema tvojim zeljama pa razmisli gdje zelis modem smjestiti. Ja sam ga gurnuo u ormar na dno Stolni komp mi je spojen zicom, a laptopi mi se po potrebi spajaju na wifi i to radi vec godinama bez ikakvih intervencija.

PS Pioneer vec jedno vrijeme koristi Panasonicove zaslone, ali da, ima daleko najbolju sliku (elektronika), samo kostaju previse
  • BB
  • Korisnik
  • 3
15.01.2010 | 13:42
Kod nas na Borongaju nema 3D, već samo 2D (ne može telefon).
Modem kojeg su moji starci dobili ima samo jedan eth.
Kad je bilo nekih problema sa spajanjem na internet, operaterka B.neta je rekla da taj prepoznaje i priznaje samo jednu MAC adresu
However, na koncu je ipak ispalo da je modem bio u kvaru, pa su ga zamijenili. Za svaki slučaj, ja sam kabel koristila samo za setup, i nakon toga se svi kompovi spajaju bežično - dok ja čekam da i meni dođe B.net, to zna kod mojih biti i 3 Maca i PC laptop odjednom, i uglavnom to štima.

Btw, Zeljko, ima li ikakve veze blizina između modema i digitalnog boxa? Mislim, mogu li oni jedan drugome "smetati" na neki način?
15.01.2010 | 15:42
Teoretski si mogu smetati, ali zato se stavlja splitter prije koji razdvoji kabel fizicki, ali i signal u kabelu, tako da ne bi smjelo biti problema.
Borongaj ce ove godine dobiti podrsku za 3D (odnosno i za telefon).
  • BB
  • Korisnik
  • 3
15.01.2010 | 21:10
Bio je striček s ugovorom, na koncu sam ipak uzela analognu jer je i on provjerio kad sam pitala za telefon - čini se da će se prelaziti na digitalni nekako u isto vrijeme, pa budemo onda prešli na digitalnu u 3D.
A u međuvremenu tražim telku i rješenja za spajanje na Maca

Pozz.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, VanjusOS, Anonimci (554)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO