01.09.2010 | 03:37
Ja, megaloman, egoist, hedonist...kunem se da je 21,5" taman, a i malo vise od taman, aman. (ako se radi iskljucivo o monitoru ne vezano za procesore i sl.razlike...) Uglavnom, evo, nema niti tjedan dana kako sam kupio IMac 21"...I naravno da sam se dvoumio koji bi uzeo, 27" ili 21", novac nije bio toliko vazan jel na takve cifre dvije tisuce kn gore-dole nisu velika razlika, osim za one koji moraju dobro "stisnut" da bi si priustili takvo.. recimo skupo racunalo. Prostor je jos manji problem u mom slucaju, znaci...ako nije neka specificna potreba ili bas osobna "patnja" ili zelja 27" je po meni čista obijest. Kad se radi o telki onda dapace, moze mrcina-ali realno govorec 21" je vec mrcina kad se radi o racunalu, pa da se ne znam cime bavis...A i potpuno se slazem sa doticnim smayoom... upravo to, ionako svi sjedimo blizu, ili relativno blizu racunala prema tome...BTW, Vec preko 15god. vozim(igrom slucaja) aute iskljucivo iznad 160kw, znaci jesam egoist, hedonist i megaloman, majke mi...
Volio bi da mi netko navede jednu situaciju, (izuzev gledanja filmova) radi koje je bas neophodan 27"inch monitor, ima neki dobrovoljac? Ovo ne pitam iz bahatosti vec radi toga sto sam sebi isto pitanje postavio kada sam donosio odluku koji kupiti, i nisam imao odgovor. Pozz