02.09.2010 | 00:49
Nije to bas dobar primjer, mislim opcenito sa autima...Ovisi i gdje zivis. Npr. BMW 7 u Americi ne ostavlja dojam tako golemog auta kao na nasim cestama...drugim rijecima 21" je u ovom slucaju sedmica bmw-a, bar iz moje perspektive, a 27" bi bio valjda Hummer, ili onaj kamion od čistoće
tako nekako ja to vidim... 21" definitivno nije mali monitor, velik je. Ja sam pokusao generalno odgovoriti, a generalno na "21 bi se dalo napraviti sve, i to bez veceg gubitka komfora, pa radilo se o fotografiji, filmu ili bilo cemu drugom. E, sad...vidis kako smo razliciti...mene je samo iz jednog razloga privlacio "27, upravo radi mogucnosti ugradnje na zid. Ovako sam uvijek u frci kad dodjem s kavom do racunala da se ne prolije po njemu, moguce glupav primjer, ali svakodnevan definitivno...Kad je na zidu nekako je izoliraniji od svega, a i onda moze biti nesto veci jel si automatski nesto dalje od monitora, to je u stvari nekakvo opravdanje "27 inchnog monitora kad se radi o kucnoj uporabi, izuzmimo prezentacije u prostorima i sl. fore... Sto se navika tice sedam godina sam radio (doma) na "19, i kada je riknuo imao sam privremeno "15...bio mi je totalni šok!!! Skoro pa sam usao glavom u njega heh...ali i na to sam se navikao, i to u dosta kratkom roku, ali je zaista mali, to je mali monitor, bez obzira na navike. BTW, Nakon preko 15god. velikog auta meni je svaki mali, nedavno sam vozio novu 5icu i bila mi je nekako mala, uska u kabini, vrata blize, sicevi manji...ali nije to mali auto!!! O tome ja govorim, mislim da je 21" pogodjena dimenzija, ne volim inace generalizacije jel osobno smatram da nema nista sto je za narodne mase, ali bi se stvarno usudio reci da je 21" sasvim dovoljno velik za bilo koga, ne dovoljan, nego upravo dovoljno velik. P.S. Nisam nikada probao jabukovacu! Jel se to moze kupiti ovdje u sklopu ovog sajta, tako da bude potpuni dozivljaj