28.01.2011 | 09:37
Stroke, tako sam ja čisto iz znatiželje svojedobno išao prčkat po platinama od stojadina. I nakon toga mi je trošio 2 l goriva više, sve dok nisam pregrizo govno i platio majstoru da to dovede u red.
Što bi rekla moja mama: "Je l' te kruha tražilo da si išao dirat?". A ne razumiješ o čemu se radi.
Nisam nikad instalirao taj fan control. Ali pretpostavljam da se ne instalira tako da samo .app odvučeš u Applications, nego ima .PKG koji pokreneš pa se instalira. Da ili ne?
Ako da, onda to što si ga iz applications odvukao u smeće nije dovoljno. Time si samo obrisao kontrolnu aplikaciju, a rezidentna aplikacija (deamon) vjerojatno i dalje radi onako kako je zadnje podešena.
1. otvori ponovno .dmg od fan control sw koji si skinuo s neta. Ima li u njemu, osim .pkg za instalaciju i neki .app za deinstalaciju? Ako nema, onda ima README u kojem negdje piše što sve treba napraviti da program potpuno makneš.
2. ako to ne nađeš, probaj pogledati u System Preferences, User Accounts, Login items da nije tamo nešto ostalo. Iako sumnjam. Ovaj se vjerojatno pokreće ranije tokom boota.