17.04.2011 | 16:09
Macbook Pro 3.1 17"
cca. 3 godine star
Star tri godine, ona famozna nvidia greska koju su mi bez garancije popravili u Vlaskoj.
Krepao disk, zamijenjen novim, do sada sve ok.
Prije par mjeseci pocela odlaziti baterija, sad sam ju zamjenio.
Nesto me zajebava power management jer komp ne ide u sleep mode nego se odmah ugasi nakon onih zadnjih 10 minuta.
Stroj mi sluzi za faks i posao, nosim ga svugdje sa sobom, definitivno nije kozmeticki u dobro stanu, izbuban je sa svih strana, ogreban i prljav, ali radi bez problema.
Spasio mi je dupe vec mnogo puta kada sam radio za faks a ljudima oko mene se zaledjivali kompovi i rusili.
Jednom posteno zaliven kavom dok sam crtao sa kolegama na faksu, ali do danas ne osjecam nikakve posljedice toga.
Prije 2 mjeseca netko je STAO NA NJEGA (vjerojatno pijan:D ), deformiralo se kuciste ali nakon malo upotrebe sile sve je opet normalno.
Ne ocekujem da ce raditi vjecno jer ga ne mazim.
Jbg, to je alat koji odrzavam najbolje sto mogu i zelim, ali necu se opterecivati.
U svakom slucaju, i da imam vise problema, plusevi i prednosti koje imam neusporedivi su.
p.s. frend na faksu ima MBP 15" 3.1 sa totalno RAZVALJENIM rubom kucista (na strani gdje je smjesten HDD). komp radi bez problema iako ta rupa doslovno zijeva. da se takvo nesto dogodilo kompu koji ima plasticno kuciste, ne znam kakve bi bile posljedice...