22.11.2011 | 15:33
To je to. Ja bi na tvom mjestu kupio.
Samo, računaj s tim da se, za proizvod te cijene, što se garancije tiče - bila ona jednu godinu, tri ili tristotri - ne oslanjaš na garanciju. Naima, za proizvod te cijene jeftinije ti ispadne da kupiš novu, nego da im šalješ natrag neispravnu da bi oni tebi poslali novu ispravnu i da to sve čekaš mjesec dana i za to vrijeme nemaš baterije.
Možda nisi obratio pažnju na uvjete prodaje na dnu, među kojima piše:
4. Buyer will be responsible for all kind of return shipping/shipment to the seller for resolving the problem, please understand this is one of auction policy.
Drugim riječima, slanje pokvarene baterije bi morao sam platiti (a za to te HR pošta odere ljuto), a možda bi ti oni odlučili naplatiti slanje zamjenske baterije (iako vjerojatno ne, jer ovdje oglašavaju free shipping pa se uvijek možeš na to pozvati)
6. Shipping, handling and issuance costs are not refundable.
Dakle troškove slanja pokvarene baterije ti neće nadoknaditi ni u kojim uvjetima, bez obzira što je kvar pod jamstvom.
No, ja se time ne opterećujem. Jednostavno - kupnji pristupam tako kao da garancije niti nema. I opet mi se bolje isplati. Jer i za "original" kupljen kod Apcoma u Zagrebu, vrlo je upitno da li bi ti priznali garanciju na bateriju ili bi se vadili da je pokvarena neprimjerenom uporabom.