27.11.2011 | 16:20
Bertone kaže:
Mislim da ipak malo preozbiljno i u negativnom kontekstu shvaćaš to što je Bill napisao pa čak ako mu je i namjera bila poplašiti ljude da ne kupuju zamjenske baterije iz osobnih interesa,…
Ja uopće ne dvojim da mu je to bila namjera. Čak je i sam to potvrdio.
zar ne bi bilo bolje da si umjesto "napada" argumentirano osporio
Pa i jesam argumentirano osporio, kad sam vidio da ustraje na tome. Da li sam trebao odmah? Pa da, možda bi bilo bolje da jesam. To što sam napravio prije toga je moja reakcija na njegov zloban ispad.
ono kaj je napisao za opće dobro svih korisnika,…
Ja u tome što je napisao ne prepoznajem ni najmanju namjeru za opće dobro. Da je imao na umu opće dobro svih korisnika, napisao bi:
"Ljudi, pročitao sam ovaj članak (link). Nisam siguran što to znači, ali možda može značiti da netko tko naruči bateriju s E-baya za svoje potrebe, pa ispadne da se radi o falsifikatu, može zbog toga imati problema i velikih troškova."
Međutim, on je napisao:
"Uglavnom htio sam vam reći za sve one koji kupuju baterije koje imaju Apple logo i prodaju se za 49$ očekuje dodatnih 2000KN poreza na lažanjake"
Predstavio je trach-poluinformaciju kao gotovu činjenicu (lažnu naravno), s ciljem da uplaši nekog tko je namjeravao kupiti takvu bateriju.
Što je tu "za opće dobro"?
… jer po toj logici bih i ja tvoje riječi da: "Ako toliko koristiš HPove, onda znaš da su predviđeni za onaj njihov docking station i da zato nemaju usis od ispod", trebao shvatiti kao provokaciju i napad na sebe, odnosno da u sumnju dovodiš sve što sam napisao, ovdje ili negdje drugdje,… no ja te nisam doživio kao zlobu, nego kao polovično informiranog korisnika HP-ovih laptopa koji je zbog osobno loših iskustava s njima malo brzopleto izletio s komentarom,…
U pravu si. Tu sam rečenicu sigurno mogao i drugačije sročiti. Ispričavam se.
U svoje sam vrijeme, na svoju žalost, vidio dosta HP laptopa i svi, baš svi su imali docking odozdo, a usis za ventilaciju bočno. Kad si mi poslao link od ovog svog, sasvim je jasno da je obratno. I to je prvi takav HP kojeg sam vidio. Čovjek se uči dok je živ.