09.12.2011 | 11:23
Pozdrav,
Evo, probao sam bateriju, pa da javim prve rezultate. Jel mi se samo cini, ili je ovo daleko od onoga sto dodje sa samim mb kad ga se kupi novog. Dakle, kad sam stavio bateriju u stroj i ispraznio je, prvo punjenje je bilo gotovo za cca 2 sata i autonomija sa full osvjetljenim ekranom je bilo oko 2 sata i 45 minuta, drugo je bilo oko 3 sata. Trece sam napravio nocas, sa tim da sam ova dva prva punio sa upaljenim laptopm, a ovo zadnj, nocas, radio sam dok se napunila na cca 50%, onda ugasio laptop i ostavio ga oreko noci. Evo, sad cu vidjeti. Ono sto me buni jest prikaz vremenske autonomije. Naime, neprekidno se mjenja. Malo prikazuje 3:45, pa onda 1:55, pa 2:59 i tako non stop. Trebam li eventualno napraviti kalibraciju baterije, ima li to veze sa vremenom koje je ista provela na skladistu, ili je to normala za baterije ovih laptopa koji je moj. I jos moram napomenuti da imam u safariju aktivnu ekstenziju "click2plugin", koja blokira flash i ostalo smece na webu. Znaci, da nemam to, autonomija bi bila jos manja. Ok, u odnosu na novac koji sam dao, zadovoljan sam, naravno. Samo, jeli to max ove baterije, ili?!
Eto, pozdrav...