21.09.2020 | 01:50
@Kloba, ovo ce mi bit prva konzola - ne brojim dvije samostalne igrice koje sam imao kao klinac od Nintenda.. Planirao sam puno puta kupit nesto (istina, najvise sam brijao uvijek na Nintendo - i fakat sam htio Switch! al ga jos nemam)
Sigutno cu uzet ovu PS5 - e sad, da li odmah ili ne, ovisi o vremenu, meni i zeni
i masu drugih stvari.
Npr. Mrzim kupovat prve generacije - pa je mozda bolje pricekat drugu iteraciju? Volim imat stvari koje koristim.
Jako zelim Cyberpunk 2077 igrat, da li ce MacPro pod Windowsima sa 5700 XT to moc vrtit, ne znam - ako hoce, onda cemu plejka?
Trenutno mi je Dead Cells go to igra kad imam malo vremena - i totalno me zabavlja... da li mi treba nesto drugo? Kuzis, fakat mi je tesko odlucit se jer se lako moze desit da PS5 zavrsi ko WD disk, za nogu pod stol.
Dakle, Dijete u meni vristi - NARUCUJEM jer mogu. A onaj mudriji kaze, pomalo, cekaj, razmisli, gle onaj synth, nova ves masina?
Znam ko ce pobijedit...
p.s. Cijena je manje vise ista ko u tvojoj najavi - 819nzd za BR verziju... i - trenutno nema vise predbiljzbi za sda jer su popunili kvotu... - dilema za sad rijesena