25.11.2010 | 16:44
viborb je napisao:
Prilikom uzimanja Iskon Carnet opcije dobiješ ruter koji se nalazi u bridge mode.
Sad i ti možeš u istom trenu imati priključeno samo jedno računalo koje ide na internet pošto te traži username i password.
Osobno ja sam to sredio tako da sam uzeo još jedan ruter koji automatski se spaja s mojim username i password postavkama i generira mi mrežu, I na taj način mogu žičano ili bežično kako već želiš, spojiti koliko god želim računala.
Eto, tako da moguće da je tu tvoj problem.
Pozdrav,
ma imam ruter koji sam imao i prije dok sam imo obican iskon duo....
ma ja imam svoj username i pass i buraz ima svoj ... on na win nema problema a ja ne mogu ... a ruter mi normalno prepoznaje kada se zicano spojim... zeza me airport ...( a btw kakav je to ruter? da se moze s jednim user i pass spojiti ko hoce?) mos malo bolje pojasnit? di si nabavio?
_RUS_ je napisao:
ako ti airport kaže da je spojen i prepoznaje ti router, onda u network prefrs. dodaj novu pppoe konekciju(service), upisi service name, account name i password i to bi tribalo radit...
.... meni bdw radi i imac i PC...
kaj nije pppoe samo da se spojis zicno a ne bezicno... jer u airpotru ne postoji takva opcija
imam macbook i mogu se normalno spojiti žičano ali mene brine bežićno jer mi ne pada na pamet vući kabl po cijelom stanu gdje god da želim s macom... recimo da se ja sada zelim izvaliti u krevet s macom i surfat nemogu jer nemam žice u blizini...
i to me živcira....
jel ti imas neki desktop mac ili imas isto prjenosni.. ne kužim uopće kako osposobiti za airport da mi radi normalno...
čak sam slao mail u u carnet i oni su mi odgovorili ovo
Postovani,
Nismo Vam u mogucnosti odgovoriti na Vas upit jer ne pruzamo podrsku za navedeni uredaj.
Za sva dodatna pitanja i dalje Vam stojimo na raspolaganju putem e-mail adrese
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ili putem telefona na broj 0800 227 638 radnim danom od 8 do 22 sata.
Srdacan pozdrav.
a iskon mi je poslao ovo
Poštovani,
Nemamo pisane upute za spajanje Mac korisnika na DUO.Carnet uslugu, ali Vam možemo preporučiti nekoliko stranica na kojima možete naći općenite upute prema kojima trebate podesiti postavke Vašeg računala.
Računalo na modem spajate mrežnim kabelom ili bežićno, a Internet konekciju inicirate tzv. bridge konekcijom koju je potrebno konfigurirati sa Carnet pristupnim podacima.
Link :
va.zensupport.co.uk/
- U odjeljku Mac OS X 10.4
Link :
www.jabucnjak.hr/
- Forum hrvatskih korisnika Mac računala
Ukoliko imate dodatnih pitanja svakako nam se obratite odgovorm na ovaj mail ili putem telefona na broj 062 10 10 10, po cijeni lokalnog poziva.
Na raspolaganju smo Vam svakim danom od 0-24h.
čak sam ih i zvao.... i ništa...
mislim hvala im puno -.-
nadam se da ce mi bar ovdje netko pomoc.... hahaha ... ak ne onda sam osuđen na kabl -.- il jednostavno zaboraviti na to da ću korisiti carnet