iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

19.09.2013 | 19:19
Ah, neznam sada sta da radim, znas li možda u čemu je problem?
19.09.2013 | 19:51
Meni ja iphoneu jede bateriju. Da li jos kome?
19.09.2013 | 19:55
Sinoc sam "digao" novi iOS na ipadu cetvorci. Tek iz drugog pokusaja poslo mi je za rukom downloadati upgrade.
Prilikom restore-a (zadnja faza upgrade-a) progress bar (na screenu sa jabukom) mi je zaglavio 2 mm od kraja.
Ostavio sam ga tako do ujutro. Docekala me ista situacija, no iTunes je pokazivao da je ipad uredno spojen, "slozen" i na novom iOSU.
Nasao sam da se mnogima to dogodilo pa sam napravio sto su sugerirali na Mac Rumors, a to je hard reset.
Nakon toga ga je podigao bez problema, sve radi i svi setinzi i appovi su na broju.
Trebalo mi je da se naviknem na novi OS, sto se vise privikavam sve sam zadovoljniji. Danas dizem i ip5.
19.09.2013 | 20:14
saint kaže:
Sve zavisi od korisnika do korisnika,ja praktikujem restore pa set as new jer sve namjestim za 10 minuta a izbjegnem neke moguce probleme.

Molim te, do sada kada sam god instalirao najnoviji software išao sam na restore, pa onda poslje restore podataka iz iclouda da sve bude kao prije, ali to traje preko 2h.

Kako uradiš restore pa set as new i namjestiš sve za 10 min da ti bude kao prije?
19.09.2013 | 20:22
Samo lagano i bez zurbe

Uradim restore pa set as new,tu su mu mailovi,calendar,biljeske,kontakti.Uradim sync i to je prvi dio.Onda play liste sync-am,te aplikacije koje koristim(mozda 20-tak)sve ukupno 10-tak minuta.
19.09.2013 | 20:46
20ak, tu je znači caka

u mene ih je mnogo više.
19.09.2013 | 20:53
heheheh davno sam prestao da stavljam 100 tinjak app-ova na mobitel jer samo zauzimaju prostor a uopste ih ne koristim.Igru nabacim prekucam je i brisem.Aplikacije koje stvarno koristim nema ih vise od 20-30.Mada sam sada malo i u drugom taboru(trenutno iz znatizelje) pa nabacim koju vise cisto da uporedim kako rade na obje platforme
19.09.2013 | 21:09
Ima li itko kakav savjet za moj problemčić?
19.09.2013 | 21:51
Dobro, jesam ja lud ili na iPadu ne vidim weather app?
19.09.2013 | 21:53
Nisi lud, nema ga
19.09.2013 | 22:22
bassland kaže:
Dobro, jesam ja lud ili na iPadu ne vidim weather app?

Nije ga bilo niti prije, niti Stocks App.
19.09.2013 | 22:29
Kad smo vec kod Weather app, zasto na iphonu u Notification screenu vise nema animacije za weather? A koliko vidim nije ga moguce niti ubaciti medju appove koji se javljaju na Lock screenu. Da li je Apple uhvatio Microsoft sindrom? Mici sve ono sto je prije valjalo, bilo korisno i nije se nitko zalio, ali eto
netkome dosla genijalna ideja da to korisnicima u stvari ne treba... ..ili sam nesto propustio?
20.09.2013 | 00:08
Nisi nista propustio...
20.09.2013 | 00:37
Instalirao na iPad mini, nema nikakvih trzanja ni problema. Uglavnom izgleda dobro, neke stvari bodu oči. Za sada sam od problema primjetio da se ne mogu vratiti na home screen iz Newsstand aplikacije pinchem, ali tu aplikaciju i tako nitko nikad ne pokreće.
20.09.2013 | 01:52
Na iP4 radi OK, ali brate, trebam veći ekran. Sad je sve tako sitno i tanko.
20.09.2013 | 09:48
Sto se funkcionalnosti tice, sve je dobro, brze i bolje nego prije (barem na novim generacijama uredjaja), ali brate, izgled Notesa totalno su usrali.
Drago mi je da se opet Notes moze syncati sa MS Exchange-om ( a to nije fukncioniralo nekoliko godina) pa im oprastam.
Uz to Notification i Lock screen notification lijepse je izgledao prije sa animacijom vremena na Weather App i Stock App koji je na Lock screenu vrtio dnevne promjene burzovnih indeksa i dionice umjesto staticne pozadine kakva je na iOS 7. I ne znam sto ce im onoliko mjesta za Calendar na Notification screenu? Trazio sam mogu li to smanjiti ali nisam uspio.
Taj team koji je to radio, dobio bi pedalu da sam im ja sef.
20.09.2013 | 12:21
Ja sam razocarana :/ drugi mobitel. dali se ikako moze vratit na prethodno stanje, pomoc plis :/
20.09.2013 | 12:50
iphone4ios kaže:
Ja sam razocarana :/ drugi mobitel. dali se ikako moze vratit na prethodno stanje, pomoc plis :/

Izgleda da moze, Apple prvi put dozvoljava downgrade na iOS 6.x.x.

au.ibtimes.com/articles/507515/20130920/...7-6.htm#.UjwaK9Jmh8E
20.09.2013 | 13:01
meni na iphonu4s jede bateriju kao ludo,prije mi na ios 6.1.3 trajala skoro 2, dana a sad 6 do 7 sati
20.09.2013 | 14:21
pero69 kaže:
iphone4ios kaže:

Izgleda da moze, Apple prvi put dozvoljava downgrade na iOS 6.x.x.

au.ibtimes.com/articles/507515/20130920/...7-6.htm#.UjwaK9Jmh8E

Za sada još može downgrade na iOS 6 ali je pitanje kako dugo će tu mogućnost ostaviti otvorenu... Zato napravi to što prije.
  • RnR
  • Korisnik
  • 1
20.09.2013 | 15:23
križar kaže:
meni na iphonu4s jede bateriju kao ludo,prije mi na ios 6.1.3 trajala skoro 2, dana a sad 6 do 7 sati

Meni na i4 se popravila, radi duže nego na 6.1.3
20.09.2013 | 15:31
Moze biti da jede bateriju onima kojima se Appovi updataju u pozadini, meni ih je nakon upgrade-a updatao 57.
20.09.2013 | 16:07
Imam iOS7 na iPhonu 5 od prve bete. Baterija je bila super, tj. normalna,primjerena za iPhone . Međutim jučer i danas baterija se doslovno prazni pred mojim očima. Dok ga koristim vidim kako se baterija prazni. 99,98,97%... Koristio sam ga 45 min,a baterija je već bila na 75%, a od tih 45min je 10 bio na 3G-u. Svi ostali koje poznam,a da imaju iOS7 imaju isti problem...Valjda će se popraviti s vremenom...
20.09.2013 | 16:15
Meni je oduvijek jeo bateriju jer imam sve icloud i slicne sync opcije stalno upaljene kao i lokacijske.
Zato imam dva uredjaja pa sam time problem uspjesno rijesio.
20.09.2013 | 16:30
malo sam bio skeptican kako ce se iP4 nositi sa time ali evo moj radi odlicno, bez trzaja. rekao bih vise manje jednako kao i sa sesticom. naravno da desetinke sekunde ne mogu mjeriti a i da mogu nebi mi napamet palo.

notes - hvala bogu da nema onoga koznoga rokovnika......
kalendar - swipe izmedju godine, mjeseca, dana je izvrstan
mail-kada ga otvorim malo je tesko uocljiva brojka ispred accaunta gdje je mail ( kod mene ih je pet ukupno )
na ikone se jos navikavam, stare su mi jos uvijek ljepse ali cekam sto ce vrijeme pokazati....
20.09.2013 | 16:33
pero69 kaže:

To su mi najjači likovi, imam par takvih s kojima sam povremeno u poslovnom kontaktu. Stalno žongliraju s 2-3 telefona i nikad na zelenu granu. Zovem, zovem, jedan nedostupan, drugi blokiran, treći zvoni u prazno. Taj što zvoni ostao na punjaču, onaj blokiran ponijela žena na skijanje pa blokirala dolazne pozive radi roaminga, a onaj nedostupan je kod njega u džepu samo što ga je zaboravio napuniti. Nosi po džepovima samo u telefonima vrijednosti više nego jedan osrednji polovni auto.
20.09.2013 | 16:44
A meni su najjaci oni likovi koji se razumiju u sve zivo, od uzgoja kukuruza do precizne mehanike. Poznajem preko nekoliko takvih.
20.09.2013 | 17:03
Bilo kako bilo, niti jedan iPhone ne moze izdrzati jedan radni dan na terenu. To je surova realnost :/
20.09.2013 | 17:05
pero69 kaže:
Meni je oduvijek jeo bateriju jer imam sve icloud i slicne sync opcije stalno upaljene kao i lokacijske.

icloud sync ne bi trebao trositi bateriju jer se aktivira samo kad je fon spojen na punjač..
20.09.2013 | 17:10
Ne bih rekao, testirao sam sync svega preko iclouda, bookmarksa, mailova, kontakata,appova, sinka ih brzo i uvijek kada je ta opcija ukljucena na svim uredjajima.
Jedan od boljih i pouzdanijih customer cloud servisa.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO