01.10.2013 | 19:04
Evo nabavio sam si prije par dana novi iPhone 5S(space gray-model, imam i jedan zlatni), nažalost nisam bio u mogućnosti nabaviti odmah isti dan i 5C, ali kroz nekih tjedan dana imati ću vjerovatno i njega kod sebe, pa ću napisati ponešto i o njemu.
Što se tiče prvoga dojma on je i više nego odličan, pošto sam bio vlasnik i iPhone-a 5 prijašnjeg modela, ovaj dizajn koji je ostao isti me u jednu ruku i oduševio i ostavio ravnodušnim prema njemu, jer je isti kao svoj prethodnik. U ruci je osjećaj fantastičan osjeti se jako moćan komad hardvera. Što se tiče Touch ID Sensora on je odličan i bez problema prepoznaje otisak prsta, bez ikakvih problema.
Što se tiče baterije ona je po meni poboljšana, duže mi drži nego na iPhone-u 5, što je jako dobra i bitna stvar kod smartphone-a! To nam je svima bitno - BATERIJA, a ona je jako jako dobra!
Što se tiče guljenja boje ili laka ne mogu ništa reći, jer sam tek u posjedu par dana, te ću o tome moći nešto više reći kroz par tjedana korištenja.
Ovo je toliko za sada, kroz tjedan dana ili nešto više kada dođem u posjed i 5C ponešto ću napisati i o njemu, ali i kroz korištenje ovoga 5S, nakon nekog vremena dopuniti ću ovaj post kako ga budem koristio i kako budem zamjetio promjene na telefonu.
Sve detaljnje specifikacije od 5S i 5C možete vidjeti dolje na linkovima. Tako da bi zamolio moderatora da ostavi ovu temu kao sticky za daljnju raspravu kako ga ljudi budu nabavljali tako će se i pisati o njemu.
I na kraju svega ovoga postavio sam si pitanje, da li sam uopće i trebao nabavljati iPhone 5S, nakon iPhone-a 5? I moj odgovor je NE, jedno veliko definitivno NE! Svi koji imaju 5-icu nemaju razloga za prelazak na 5S!
Detalji od 5S:
www.gsmarena.com/apple_iphone_5s-5685.php
Detalji od 5C:
www.gsmarena.com/apple_iphone_5c-5690.php
Za sada toliko od mene! Pozdrav makići!