13.11.2005 | 22:08
Breed je napisao:
Da, imas pravo, mozda bi bilo najbolje da metne PearPC na Windowse jer tako ce emulirati MAC i sve ce biti u redu sa MAC adresama, zar ne ?
Ili mozda cak i Intel OS X ? Sto mislis ?
silly mode on
Da ti pravo kazem ne znam. To vec ide u SF tematiku.
Pear PC i slične emulatore bih izbjegavao jer su prespori a ne garantiraju da će MAC adresa prepoznati PC kao MACA. A ako i prepozna ostaje činjenica da bi emulator morao biti uključen cijelo vrijeme sa maksimalnom količinom RAMa i CACHEa dodijeljenim da bi mogao potvrđivati svaki LOOP MAC adrese.
Dalje, recimo da solucija OS X na intelu i dodje u obzir (što mislim da ne bi doslo u obzir jer čovjek s razlogom ima kantu i windoze na njoj) trebalo bi se raspitati da li baza podataka u HTu ima mogućnost da dozvoli takvu egzotiku - znamo da su domaći distributeri i trgovci spori na vanjske trendove, pa mi je malo teško očekivati da bi HT bio iznimka i da bi već sada dozvoljavali MAC adresu na x86 procesoru, mada i OS X bio gore. Trebalo bi se raspitati, no mislim da je bolje uzeti MAC i PC adrese umjesto 2 MACA.
Nego, palo mi je na pamet - moj ruter ima WAN, što imaju bolji ruteri - što ako ona njegova jeftilena ima sao WNUTR? Uzeti i ostati WNUTR jest jeftinije nego ići WAN i istina je da radi na sličnom principu, no mušićavije je, što je primjer kao i PCL emulacija PSa. PCL suksa za bilo što ozbiljno.
Jebi ga, nedjelja je, ne radi mi baš mozak.
silly mode off